• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη μέσα στους 20 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Βρε παιδιά, ό,τι και να λέτε, εγώ από τη Θεσσαλονίκη έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, ειδικά σε θέματα διασκέδασης, φαγητού και γενικότερης καλοπέρασης. Και έχω πάει μόνο ως τουρίστας δύο φορές. Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων αναφέρεται και η λίστα του περιοδικού, στην οποία συγκαταλέγεται και η Θεσσαλονίκη.

Καταλαβαίνω ότι για όσους από εσάς μένετε εκεί η πόλη έχει προβλήματα και τα ίδια φυσικά θα έλεγα και για τη δική μου γενέτειρα, την Αθήνα, ωστόσο στον τουρίστα μένουν άλλα πράγματα συνήθως, τα οποία ένας ντόπιος δεν περιμένει να ακούσει συνήθως. Δεν έχω πάντως μέχρι σήμερα συναντήσει άνθρωπο να έχει μισήσει τη Θεσσαλονίκη ως επισκέπτης. Την Αθήνα ναι, τη Θεσσαλονίκη όχι. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει, έτσι δεν είναι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν έχω πάντως μέχρι σήμερα συναντήσει άνθρωπο να έχει μισήσει τη Θεσσαλονίκη ως επισκέπτης. Την Αθήνα ναι, τη Θεσσαλονίκη όχι. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει, έτσι δεν είναι;
Ναι, κατι μας λεει... Πως δεν τολμαει να το πει γιατι θα του σπασουν τα καρντασια το αμαξι.

thessaris

Member
Πάλι καλά έγινε η νέα παραλία ,το λιμάνι, όσο για την ανάπλαση της παλιάς παραλίας.....επρόκειτο να δοθεί τον σεπτέμβριο αλλά ετσι όπως το βλέπω ...κάτσε μη φτάσουμε στον επόμενο σεπτέμβριο.Οπότε εδώ και ένα χρόνο;;;χάσαμε και τη μοναδική αναζωογονητική βόλτα στην παραλία...
Αυτά είναι χαρακτηριστικά μιάς αναπτυγμένης πόλης;;σου θυμίζου κάτι από Ν.Υόρκη η Βαρκελώνη;;
Γενικώς δεν έχεις άδικο, η καθημερινότητα στην πόλη έχει πολλά πολλά στραβά. να διορθώσω μόνο και να πω ότι η ανάπλαση του υπολοίπου τμήματος της νέας παραλίας (από όμιλο μέχρι Λευκό Πύργο) κατά τη σύμβαση προβλέπεται να παραδοθεί τον Νοέμβριο του 2013 και όχι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όλα δείχνουν ότι είναι εφικτό να παραδοθεί το τμήμα του πλακόστρωτου έστω μέσα στο καλοκαίρι και όλο το έργο μέσα στη συμβατική ημερομηνία.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
fenia42 said:
Οσον αφορά τους κομπλεξισμούς που προαναφέρθηκαν, ε , οι κομπλεξικοί άνθρωποι θα είναι πάντα κομπλεξικοί, είτε είναι πρωτευουσιάνοι είτε συμπρωτευουσιάνοι είτε επαρχιώτες, το ίδιο και οι μίζεροι...
Οι συμπρωτευουσιάνοι είναι οι Θεσσαλονικείς;

chrisbd

Member
όποιος πει κακή κουβέντα για Σαλονίκη να του βγεί το μάτι σα λουκουμάς ..που λέει ο Ρίζος...:xmas_mrgreen:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
άντε να μην πω οτι έχουμε και το καλύτερο κουλούρι παγκοσμίως.:xmas_lol:

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο