• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη μέσα στους 20 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο

jimp

Member
Στη Λάρισα έχουν πάει οι σύζυγοι; Γιατί εκεί ντρέπεσαι που φοράς φλατ παπούτσι στον καφέ.
Ενταξει ειναι λιγο υπερβολικο αλλα ηταν ο καλυτερος τροπος για να εξηγησεις σε ολους το τι συμβαινει.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Συμφωνώ απόλυτα μα το άρθρο του NG και φροντίζω να πηγαινω στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστο δυο φορές το μήνα
(Δεν μπορώ να πάω αλλού και ειναι και λιγότερο απο μια ώρα δρόμος...)

SILONAM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Επειδή από δικό μου post ξεκίνησε όλο αυτό , θα το κλείσω και εγώ , (αν και καθυστερημένα) ,λέγοντας τα εξής: Η Θεσσαλονίκη είχε όλες τις προδιαγραφές (εννοείται πως ακόμα τις έχει), για να εξελιχθεί σε μία από τις ποιο όμορφες και ατμοσφαιρικές πόλεις της μεσογείου , τοποθετημένη πάνω στην θάλασσα ,αγκαλιάζοντας τον Θερμαϊκό κόλπο.Αυτό που είπα είναι ότι η σημερινή της κατάσταση ,αποτέλεσμα προφανώς κινήσεων ή μη κινήσεων αυτών που κινούν τα νήματα , δεν αντανακλά στο ελάχιστο σε μια τέτοια εικόνα. Και όσον αφορά την παλαιότερη εικόνα της ,(επειδή έχω ζήσει δεκαετία του 70 & 80) ήταν απείρως καλύτερη.Επίσης για την κριτική που δέχθηκα για τους ''αλλοδαπούς ζητιάνους'', θα πω ότι απλά μετέφερα μια πραγματικότητα. Η πόλη κατακλύζετε από Βούλγαρους και σκοπιανούς , επαγγελματίες επαίτες καθώς και ρομά κυνηγούς μετάλλων, χωρίς κανένας να κάνει κάτι για αυτό. Τώρα κατά πόσο είναι αυτό ατμοσφαιρικό , το αφήνω στην κριτική του φόρουμ. Επίσης η παντελής έλλειψη καθαριότητας (δρόμοι,πεζοδρόμια,θάλασσα ) ολοκληρώνει την εικόνα.Τα γράφουμε αυτά γιατί την πονάμε αυτήν την πόλη και θέλουμε να την βλέπουμε όπως της αξίζει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom