Οχιιιιι!!! Εγώ έχω τέτοιες!!! Τις Sete Cidades με καταγάλανο ουρανό!!!Τελικά οι φωτογραφίες με τις Setes Cidades και καταγάλανο ουρανό πρέπει να είναι photoshop.
Το είπα γιατί όλες τις μέρες και σε εμάς οι λίμνες ήταν τυλιγμένες στην ομίχλη, παρόμοια με το τοπίο στις φωτογραφίες της almaΟχιιιιι!!! Εγώ έχω τέτοιες!!! Τις Sete Cidades με καταγάλανο ουρανό!!!
Κ να ενημερώσω ότι ειμαι άσχετη με photoshop κ τα σχετικά!!!
Εμάς πάλι ήταν κάπως έτσι...Το είπα γιατί όλες τις μέρες και σε εμάς οι λίμνες ήταν τυλιγμένες στην ομίχλη, παρόμοια με το τοπίο στις φωτογραφίες της alma
Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τα θεωρούσα άγνωστα μέχρι που άκουσα τις αντιδράσεις όσων ρωτούσαν που θα πάμε.Πολλοί δεν ήξεραν καν που είναι οι Αζόρες, άλλοι ήξεραν πως βρίσκονται κάπου απομακρυσμένα αλλά δεν ήξεραν πως ανήκουν στην Πορτογαλία και πας τόσο εύκολα(νόμιζαν πως ήθελες π.χ. βίζα ) και τέλος είχαμε και αντιδράσεις τύπου: "Δεν πάτε πουθενά με περισσότερη νυχτερινή ζωή; Νέα παιδιά, θα βαρεθείτε"Περιμένουμε τη συνέχεια για αυτά τα μαγευτικά νησιά (και ευτυχώς ακόμα σχετικά άγνωστα )!