τον αυγουστο στη θασο ειναι πατις με πατος. άσε που είναι τινγκα στο πιτσιρικι. αφου είστε νέοι και χωρις παιδιά βρείτε κάτι ποιό ρομάντικό και όχι τόσο παιδικό.στο λέω γιατί έχω πάει πολλές φορές και με το μικρό μου γιοΑν σε ενδιαφέρει ρίξε και μια ματιά στη Θάσο! Όμορφο νησί με ωραίες παραλίες, πράσινο τοπίο και δεν θα βαρεθείτε, πιστεύω.
Έλα μωρέ πλάκα κάνουμε, κανένας κανόνας δεν απαγορεύει να ρωτήσουμε το οτιδήποτε, απλά μπορείς αν θες να ψάξεις πρώτα με την αναζήτηση και να βρεις πολλές πληροφορίες γι αυτό που ψάχνεις. That' s all!Κατασκοποι του τραβελ στορις να με συγνωρειτε πολυ που ξαναρωτησα το ιδιο πραγμα 2η φορα...
Ο λογος ηταν γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα και ηθελα το κατι παραπανω για να παρω μια αποφαση...και οχι να ξυπνησω τον Κλουζο μεσα σας...
Αν ειναι λαθος επειδη δεν γνωριζω τους κανονες ας διαγραφει το μηνυμα μου!
Με συνχωρειτε κι ευχαριστω!
Ή να συνεχίσεις στο ίδιο θέμα που είχες ανοίξει, ζητώντας συμπληρωματικές πληροφορίες. Έτσι δεν μπερδεύεται και ο κόσμος που απαντά.Έλα μωρέ πλάκα κάνουμε, κανένας κανόνας δεν απαγορεύει να ρωτήσουμε το οτιδήποτε, απλά μπορείς αν θες να ψάξεις πρώτα με την αναζήτηση και να βρεις πολλές πληροφορίες γι αυτό που ψάχνεις. That' s all!
Έλα μωρέ πλάκα κάνουμε, κανένας κανόνας δεν απαγορεύει να ρωτήσουμε το οτιδήποτε, απλά μπορείς αν θες να ψάξεις πρώτα με την αναζήτηση και να βρεις πολλές πληροφορίες γι αυτό που ψάχνεις. That' s all!
μμμμ οκ!Ή να συνεχίσεις στο ίδιο θέμα που είχες ανοίξει, ζητώντας συμπληρωματικές πληροφορίες. Έτσι δεν μπερδεύεται και ο κόσμος που απαντά.