hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
3 μέρες αμιγώς στο Κέιπ Ταουν ή γενικά στη περιοχή; Λίγες μου φαίνονται
Είναι μόνο για Κέιπ Τάουν. Σαφάρι θα έχουμε φάει μπόλικο στη μάπα, οπότε θα είναι για ένα μικρό τουρ, ακρωτήρι καλής ελπίδας, βουτιά με καρχαρίες, αυτά πάνω κάτω...3 μέρες αμιγώς στο Κέιπ Ταουν ή γενικά στη περιοχή; Λίγες μου φαίνονται
Δε θα πάω Robin Island, αποκλείεται να αντέχουμε και να με ακολουθεί η παρέα...Αισιόδοξο σε βρίσκω και μάλλον αδικείς τη πόλη. Θα πρέπει να σηκωθείς από τα αξημέρωτα για να πάς Robin island, Table mountain και να περπατήσεις τη πόλη. Σημειωτέον τα "σαφάρι" του μεγάλου λευκού, είναι στο Gansbaai 160 χλμ μακρυά από το Κέιπ Τάουν.
Τότε θα πρέπει να κάνεις επαφή με πρακτορείο που οργανώνει τέτοια τουρ και να κανονίσει μεταφορά από και προς το Κέιπ Ταουν. Είναι εφικτό και απ'ότι είδα πρόχειρα μεταφορά και κατάδυση έρχεται στα 160 ευρώ το άτομο. Είναι κανά 2ωρο δρόμος όπως γράφουν. Πάντως το απέφυγα προσωπικά γιατί το θεωρώ πολύ στημένο. Στην ουσία προσελκύουν τους καρχαρίες με τροφή κι αυτοί μάλλον έχουν μάθει να βρίσκουν έτοιμο φαί. Και όπως σε όλα τέτοια τύπου σαφαροειδή τίποτα δεν σου εγγυάται ότι θα δεις λευκούς καρχαρίες...
Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες!Το Robben island είναι must αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του τόπου κι από το 1999 είναι και στη λίστα της ΟΥΝΕΣΚΟ Robben Island - UNESCO World Heritage Centre
Πραγματικά φαντάζομαι τον εαυτό μου, χάρτες, οδηγίες, voucher, πιστωτικές, άρες μάρες κουκουνάρες και σημειωματάριο... Θα κρατάω, όχι ότι δεν θα κρατάω, αλλά φανταστείτε με!Το μπλοκ σημειώσεων και εντυπώσεων!
Φαντάζομαι... έτοιμο ταξιδιωτικό πιάτο τους έχεις ετοιμάσει χι χιΠραγματικά φαντάζομαι τον εαυτό μου, χάρτες, οδηγίες, voucher, πιστωτικές, άρες μάρες κουκουνάρες και σημειωματάριο... Θα κρατάω, όχι ότι δεν θα κρατάω, αλλά φανταστείτε με!