• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ζιμπάμπουε Νότια Αφρική Ζιμπάμπουε - Νότια Αφρική

_antonis_

Member
Κι εγώ ζηλεύω!!!

Καλά να περάσεις Αντουάν!! Και μετά μόλις γυρίσεις θέλουμε ιστορία και πολλές φώτο!!!
Μόλις γυρίσω και αφού συνέλθω απο την κατάθλιψη της επιστροφής, κάτι θα κάνω!!

Το devil's pool, είναι από τις εντονότερες, καλυτερότερες (sic) και πιο γαμάτες εμπειρίες της ζωής μου. Απλά, μη το χάσετε.....δεν υπάρχει κάτι ανάλογο πουθενά στο κόσμο απ'όσο ξέρω...εννοείται ότι ζηλεύω...
GTS το ξέρω!! το ξέρω, το ξέρω, το ξέρω!! Θέλω υπερβολικά να το κάνω!!! Σκέψου ότι πλήρωσα φωτογραφική 340 ευρώ για να την έχω εκεί! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη βίζα, θα πάω με το που φτάσω όμως στο γραφείο της Zambia στους Victoria Falls να δώ τι γίνεται. Ποτέ φυσικά δεν πίστευα όταν είχα δει την devil's pool σε κάποιο mail, ότι θα μπορούσα να βρεθώ εκεί και βασικά, νόμιζα πως δεν υπήρχε καν.

Αν επιστρέψω αρτιμελής, να ζηλέυετε!! :D

_antonis_

Member
Όταν όλα είναι έτοιμα, τα σκέφτεσαι, τα ξανασκέφτεσαι και....έτσι έφτασα εδώ:

Λέω, μήπως είναι καλύτερα, αντί για Γιονάνεσμπουργκ-Χαράρε (που έχω αγοράσειτα εισιτήρια φυσικά) να πηγαίναμε Γιονάνεσμπουργκ-Victoria Falls, να μείνουμε εκεί ένα βράδυ αντί Χαράρε (σιγά, τι έχει να δείς και να κάνεις το Χαράρε; ) να μείνουμε ένα βράδυ και να νοικιάσουμε αμάξι για Bulawayo που έχουμε κλείσει διαμονή 2 μέρες και έρχεται και πιο οικονομικά το αμάξι και είναι 380 Km η απόσταση, ενώ απο Χαράρε είναι 430. Οπότε, ούτε Χαράρε θα μείνουμε έτσι που είναι και κάπως πιο επικίνδυνα νομίζω, το αμάξι θα μας βγεί πιο φτηνά, γιατί θα το επιστρέψουμε Victoria falls (απο εκεί που θα νοικιάσουμε δηλαδή-αλλιώς το παίρνουμε απο Χαράρε και παραδίδουμε Vic Falls) και η απόσταση είναι πιο κοντά. Μόνο τα ακυρωτικά του αεροπορικού είναι να δώ...αν είναι πολλά δε συμφέρει. Και επίσης, το ότι έφαγα ώρα για να αντιγράψω εικόνες κλπ για τη διαδρομή Χαράρε-Bulawayo που τελικά έτσι δε θα μου χρειαστεί (το ίδιο μου κάνει, ε; ). Στις 9.30 ανοίγει το τμήμα των ακυρώσεων στην airtickets να πάρω να δω...

Εσείς τι θα κάνατε;;;

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Αντώνη σε βλέπω μεχρι να φυγεις θα εχεις αλλαξει 10 φορες το προγραμμμα!:D

_antonis_

Member
Αντώνη σε βλέπω μεχρι να φυγεις θα εχεις αλλαξει 10 φορες το προγραμμμα!:D
Θέλω δε θέλω θα το αλλάζω όπως φαίνεται, αλλά αυτό γίνεται πάντα στα ταξίδια!!
Μίλησα με την airtickets τώρα, όχι ότι έβγαλα άκρη γιατί το τμήμα ακυρώσεων είναι κατειλημμένο, αλλά με ενημέρωσαν αρχικά ότι ούτως ή άλλως η πτήση Γιοχάνεσμπουργκ-Χαράρε για 1/10 ακυρώθηκε και πάει για την επόμενη μέρα το απόγευμα, χαχαχαχα καλό το ανέκδοτο σιγά μην μείνω Γιονάνεσμπουργκ 1,5 μέρα. Οπότε αυτό θα ακυρωθεί σίγουρα και θα το κάνω όπως σκεφτόμουν.

Έχει κανείς ιδέα αν γίνεται τίποτα με την ταξιδιωτική ασφάλιση με αυτή την αλλαγή/ακύρωση πτήσης; Πρέπει να κάνω κάτι; Στην ασφάλιση έχω δηλώσει ημέρες 30/9-16/10 και η ακύρωση αυτή είναι για 1/10.

_antonis_

Member
Οι αλλαγές έγιναν...

Απο Γιοχάνεσμπουργκ πετάμε τελικά για καταρράκτες Βικτώρια αντί για Χαράρε και μένουμε εκεί μιά μέρα. Την επομένη φεύγουμε με ενοικιαζόμενο για να συνεχίσουμε το πρόγραμμα όπως το είχαμε και πρίν (Matopos και Hwange National Park). Νομίζω ήταν για καλό αυτές οι αλλαγές, πάνω που σκεφτόμουν να τις κάνω, έγινε ακύρωση της πτήσης-ήρθε κι έδεσε.
Θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό πίσω και δεν είχα πρόβλημα με τις κρατήσεις ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και ξενοδοχείου στο Χαράρε, όλα καλά!!

Νομίζω όμως ότι τώρα είναι εντάξει το πρόγραμμα και δε θά'θελα να κάνω άλλες αλλαγές. Οπότε ας προσεύχομαι ώς τις 29 του μήνα να πάνε όλα καλά...

_antonis_

Member
Η μέρα έφτασε (σχεδόν).
Αύριο πετάμε για Αθήνα και Παρασκευή μεσημέρι για Ζιμπάμπουε μέσω Ν.Αφρικής.

Είμαστε έτοιμοι για 16 μέρες γεμάτες εικόνες, εμπειρίες, αναμνήσεις, ούτε που μπορώ να σκεφτώ τι άλλο...

Ελπίζω όταν γυρίσω, να έχω τη διάθεση (δηλ.να μην έχω πάθει κατάθλιψη λόγω επιστροφής) και τον χρόνο να σας μεταφέρω όσα μπορέσω.

manelaki

Member
Καλο σου ταξιδι!!! :) Να τη προσεχεις τη συναταξιδιωτισσα (αν θυμαμαι καλα ειναι κοπελα) και να περασετε υπεροχα! Σας ζηλευω.
Θα σε περιμενουμε :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αντώνη να περάσετε εκπληκτικά! Καλά εννοείται ότι ζηλεύω, μη λέμε τα βασικά....Κλείσε τη βαλίτσα, τσέκαρε εισιτήρια και βούτα βαθιά στην αδρεναλίνη της μιας-νύχτας-πριν-το-ταξίδι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα