• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ζιμπάμπουε Νότια Αφρική Ζιμπάμπουε - Νότια Αφρική

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Αντώνη έχω βρει μια εταιρία που (το τονίζω) ΔΕΝ την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά έχω κλείσει με αυτούς για το ταξίδι μου στη Νότια Αφρική το Νοέμβριο. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές και δέχονται να τις συζητήσουν αν βρεις κάποια καλύτερη τιμή αλλού. Για εμένα που είμαι ειδική περίπτωση έχουν κάνει φοβερές προσπάθειες να με εξυπηρετήσουν τα παιδιά (και τους έχω ζαλίσει και το κεφάλι απο πάνω). Ίσως το καλύτερο σέρβις που μου έχει προσφέρει εταιρία εδώ και χρόνια...

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω εδώ...

_antonis_

Member
Αντώνη έχω βρει μια εταιρία που (το τονίζω) ΔΕΝ την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά έχω κλείσει με αυτούς για το ταξίδι μου στη Νότια Αφρική το Νοέμβριο. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές και δέχονται να τις συζητήσουν αν βρεις κάποια καλύτερη τιμή αλλού. Για εμένα που είμαι ειδική περίπτωση έχουν κάνει φοβερές προσπάθειες να με εξυπηρετήσουν τα παιδιά (και τους έχω ζαλίσει και το κεφάλι απο πάνω). Ίσως το καλύτερο σέρβις που μου έχει προσφέρει εταιρία εδώ και χρόνια...

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω εδώ...

Τι έχεις κλείσει; Εκδρομές κλπ εννοείς;
Αν θες στείλ'τη μου, γιατί όχι; Βλέπουμε... Και ειδικά αν έχει τέτοιο σέρβις, θα με εξηπυρετούσε πολύ, αφού έχω πολλά να κάνω και σε πολλά διαφορετικά μέρη, χρειάζομαι άμεση ανταπόκριση!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι

.....
μπορεις να πεις το ονομα ?μπας και δουμε φως και εμεις οι υπολοιποι που ψαχνουμε για Μονζαμβικη και ζητουν λαγους και πετραχιλια και οχι μονο!!!!!!!

_antonis_

Member
.....
μπορεις να πεις το ονομα ?μπας και δουμε φως και εμεις οι υπολοιποι που ψαχνουμε για Μονζαμβικη και ζητουν λαγους και πετραχιλια και οχι μονο!!!!!!!
Πραγματικά... Εγώ πάντως πάω για μόνος Θα νοικιάσω αμάξι για τις 4 μέρες που το χρειάζομαι, κράτηση ξενοδοχείων απο εδώ και σαφάρι κλπ -γνωρίζοντας ήδη τις τιμές- θα τα κλείσουμε εκεί, αναλόγως τι θέλουμε, πότε και πάντα σχετικά με τα οικονομικά μας.
Έτσι ούτε θα έχουμε προπληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας, ούτε θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας έχουν ήδη κλείσει. Βέβαια, αν βρίσκαμε κάτι σε πολύ καλή τιμή, μα΄λλον θα ενδίδαμε... :)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Πραγματικά... Εγώ πάντως πάω για μόνος Θα νοικιάσω αμάξι για τις 4 μέρες που το χρειάζομαι, κράτηση ξενοδοχείων απο εδώ και σαφάρι κλπ -γνωρίζοντας ήδη τις τιμές- θα τα κλείσουμε εκεί, αναλόγως τι θέλουμε, πότε και πάντα σχετικά με τα οικονομικά μας.
Έτσι ούτε θα έχουμε προπληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας, ούτε θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας έχουν ήδη κλείσει. Βέβαια, αν βρίσκαμε κάτι σε πολύ καλή τιμή, μα΄λλον θα ενδίδαμε... :)
.. ακου τιμη..500 ευρω την ημερα το αυτοκινητο ..χωρις βενζινη κατλ...:(..τωρα Αντωνη στο Κιομπε θα δεις αφθονους υπποποταμους αλλα οχι πολλα αλλα ζωα, εξαρταται βεβαια και απο το καιρο, αν εχει βρεξει και υπαρχει νερο παντου τα ζωα θα ειναι διασκορπισμενα ...
το αεροπλανακι για τους καταρακτες ειχε 180 ευρω τη μιση ωρα αν θυμαμαι καλα και αν αγορασεις και τη βιντεο κασσετα της πτησης σου αλλα 30...αυτα!!!!!!!!

_antonis_

Member
.. ακου τιμη..500 ευρω την ημερα το αυτοκινητο ..χωρις βενζινη κατλ...:(..τωρα Αντωνη στο Κιομπε θα δεις αφθονους υπποποταμους αλλα οχι πολλα αλλα ζωα, εξαρταται βεβαια και απο το καιρο, αν εχει βρεξει και υπαρχει νερο παντου τα ζωα θα ειναι διασκορπισμενα ...
το αεροπλανακι για τους καταρακτες ειχε 180 ευρω τη μιση ωρα αν θυμαμαι καλα και αν αγορασεις και τη βιντεο κασσετα της πτησης σου αλλα 30...αυτα!!!!!!!!
500 ευρώ τη μέρα; Που το βρήκες αυτό; Προσφορά! :haha:

Λοιπόν, μέλος του φόρουμ, μου έδωσε αυτό

www.holidayautos.co.uk

το οποίο βγάζει περίπου 160 λίρες αγγλίας για 4 ημέρες, απεριόριστα χιλιόμετρα, αλλά όταν κάνω την επιλογή και πάω πάνω στις λεπτομέρειες, δείχνει ένα μήνυμα και γράφει κάτι που δεν πολυκατάλαβα και αφού τους ΄στειλα mail για το τί ποσό θα πληρώσω τελικά και λεπτομέρειες, απάντησαν μέσα σ'όλα αυτό
''You pay up front to us £158.67. Then upon collection you present your credit card to the supplier so that they take an imprint of the excess amount of £500.00'' το οποίο πάλι δεν καταλαβαίνω!! Εννοεί ότι προπληρώνω 158,67 και μετά ακόμη 500;;;:shock:
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Μόλις έκανα κράτηση για Livingstone island, αντε να μπαίνουν σε σειρά ένα ένα...

_antonis_

Member

GTS

Member
Τι σε δουλεύω, τι δε πιάνεις ακριβώς? Στο λέω γιατί αν περάσεις Ζάμπια θες βίζα και πρεσβεία/προξενείο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

_antonis_

Member
Τι σε δουλεύω, τι δε πιάνεις ακριβώς? Στο λέω γιατί αν περάσεις Ζάμπια θες βίζα και πρεσβεία/προξενείο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, λένε ότι βγαίνει στα σύνορα... Λές να υπάρχει πρόβλημα;

Η κράτηση για το νησί έγινε χωρίς χρήματα...οπότε δεν πειράζει νομίζω, ας είναι εκεί να υπάρχει.

Έστειλα όμως μειλ και στην πρεσβείς της Ζάμπια να δω τι θα πούν, αλλά επειδή πρόκειται για εκδρομή κάποιων ωρών, ελπίζω να μη χρειάζεται! (αλλιώς είναι άλλα 60 ευρώ!!!!)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, λένε ότι βγαίνει στα σύνορα... Λές να υπάρχει πρόβλημα;

Η κράτηση για το νησί έγινε χωρίς χρήματα...οπότε δεν πειράζει νομίζω, ας είναι εκεί να υπάρχει.

Έστειλα όμως μειλ και στην πρεσβείς της Ζάμπια να δω τι θα πούν, αλλά επειδή πρόκειται για εκδρομή κάποιων ωρών, ελπίζω να μη χρειάζεται! (αλλιώς είναι άλλα 60 ευρώ!!!!)[/quote; ποια συνορα!!!!!!!! εγω κραταγα φωτογραφιες, φωτοτυπια διαβατηριου και πηγα στο προξενειο της Ζαμπια στη Ναμιμπια για να παρω τη βιζα και για ολα αυτα φυσικα ειχε γινει απο το πρακτορειο κλεισιμο ραντεβου κτλ κτλ..

_antonis_

Member
ποια συνορα!!!!!!!! εγω κραταγα φωτογραφιες, φωτοτυπια διαβατηριου και πηγα στο προξενειο της Ζαμπια στη Ναμιμπια για να παρω τη βιζα και για ολα αυτα φυσικα ειχε γινει απο το πρακτορειο κλεισιμο ραντεβου κτλ κτλ..
Καλά, αμα θέλουν όλα αυτά ας πάνε μόνοι τους στην devils pool!!! :roll::rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα