• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Να΄μαι κι εγω! Σας παρακολουθω τοσες μερες να δω πως τα βλεπετε τα πραγματα απο εκει απ' τη πατριδα. Εμενα το τραγουδι της Γερμανιας μου αρεσε πολυ, μου φανηκε φρεσκο, συμπαθητικο και το περιμενα κιολας να κερδισει. Βεβαια το αγαπημενο μου ηταν της Ισπανιας το οποιο ηταν πολυ ομορφο και γλυκο και αξιοπρεπεστατο! Το ακουσαμε και δυο φορες μ' αυτο που εγινε! :) Μπραβο και στον Αλκαιο, τα πηγε μια χαρα!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως η Ρουμανια ανεβηκε τοσο ψηλα (και επεσε το Βελγιο που το ειχα για πιο ψηλα!)
Το θεμα ειναι οτι επιτελους κερδιζει και μια χωρα απο τους Big4 γιατι ειχαμε βαρεθει με τα ανατολιτικα και τις συμμαχιες. Εμενα ο διαγωνισμος μου φαινεται (με το 50% της επιτροπης) αρκετα πιο δικαιος γιατι ενω συνεχιζονται καποιες συμμαχιες τελικα βγαινει οντως το πιο ενδιαφερον τραγουδι, οπως περσυ, ετσι και φετος!
Αυτα απο μενα!

_antonis_

Member
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά είναι διαγωνισμός τραγουδιού, όχι διαγωνισμός συμπεριφοράς, τον βαθμό για τη διαγωγή τον παίρνουμε στο σχολείο, όχι στην σκηνή. Απο κεί και πέρα, κάποιος που σήμερα κάθισε και είδε eurovision και απλά άκουσε τα τραγούδια, δε κάθεται να σκεφτεί αν χαιρέτησε ή όχι ή ότι άλλο θες για να βαθμολογήσει, εμένα προσωπικά μ'άρεσε το τραγούδι, η μουσική δηλαδή και το στύλ του τραγουδιού.

Τώρα, όσον αφορά τους στίχους...

Τους δικούς μας τους θυμάστε; Δεν έχω να κάνω άλλο σχόλιο...

εκτός του ότι ήρθε και το δεύτερο άτομο που υποστηρίζει Γερμανία!!! :D Που απ'ότι φαίνεται έχουμε και το ίδιο καλό γούστο, της άρεσε και της Ισπανίας το τραγούδι!!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
οταν χρόνια μας ...ταίζουν τηλεοπτικά και οχι μονο με σαχλομπουζουκοτράγουδα είναι δυνατόν στο ελληνικό κοινό να αρέσει
τραγούδι σαν το ισπανικό;

οταν μας εχουν συνηθίσει να βλέπουμε και να θαυμάζουμε επαγγελματίες εκατομμυριούχους τραγουδιστές, βλ ρουβάς, βίσση, παπαρίζου,
ειναι δυνατόν να μας αρέσει μια φωνή που 1η φορά ερασιτεχνικά βγαίνει στην μεγάλη μουσική σκηνή εγκαταλείποντας για λίγο τα σχολικά θρανία;

αλλα αυτή ειναι μια συζήτηση που δεν ειναι της παρούσης ενότητας και σορι για το οφ τοπικ σχολιο!!!:D

Υ.Γ.: αντωνη, ειμασταν 2 γιναμε 3, ποτέ δεν θα γίνουμε 1013!:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
:DI bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day ???????????????

ο στιχος τα λεει ολα....:haha::haha::haha:..και σε αυτο το σημειο να ξανατονισω οτι εμενα το τραγουδι του αλκαιου δεν μου αρεσε, για να μην ακουσω συγκριση με τον δικο μας στιχο ..θεωρω πως αξιζε ο αλκαιος την θεση που πηρε, αλλα η γερμανια οχι..

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Συγχαρητήρια στον Γιώργο!!!! Έκανε τρελή προσπάθεια μόνος του , όχι όπως τον Ρουβά που τα είχε όλα και βγήκε και 7ος. Της Γερμανίας το τραγούδι θα το αφήσω ασχολίαστο, όπως επίσης και η στημένη συμπεριφορά της , όταν της ανακοινώσαν ότι νίκησε (λες και δεν το ξερε 1 ωρα πριν...)...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Συγχαρητήρια στον Γιώργο!!!! Έκανε τρελή προσπάθεια μόνος του , όχι όπως τον Ρουβά που τα είχε όλα και βγήκε και 7ος. Της Γερμανίας το τραγούδι θα το αφήσω ασχολίαστο, όπως επίσης και η στημένη συμπεριφορά της , όταν της ανακοινώσαν ότι νίκησε (λες και δεν το ξερε 1 ωρα πριν...)...
ενταξει, καλα τα λες..ασε ομως τον σακη στην ησυχια του!!η περσινη χρονια ειχε πολυ καλυτερα τραγουδια απο την φετινη και ο ανταγωνισμος ηταν μεγαλυτερος!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μετα απο pizza con pollo , ροζε αφρωδη οινο και μια μαγευτικη pavlova γυρισα και γω απο μια νυχτα κραιπαλης
Το λοιπον
Η Γερμανια μου αρεσε πολυ! Φρεσκο κοριτσακι , ωραια φωνουλα!!
Τι θελουμε τα γεροντια με τα φρεσκοβαμμενα μαλλια κερδιζουν?
Ο Ισπανος μου αρεσε οχοχοχχχο πολυ ....
Ο Peter Nalitch λοιπον , ο τραγουδιστης της Ρωσιας ειναι μεγαλο ονομα
Guitar, guitar come to my jaguar bebe...
Για δειτε......
Κριμα για την Κυπρο , το τραγουδι ηταν παρα πολυ καλο!!
Κριμα για τον Ισραηλινο, ειχε κατι αυτο το track..
Υπαρχει θεος για τις πεταλουδες( μπλιαχ) και για τον τραγικο Γαλλο...

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Καλησπέρα παιδια μαλλον μπαίνω στη παρέα τώρα που οι περισσότεροι πάτε για ύπνο!Απαράδεκτα τα αποτελέσματα στημμένα 100% ουτε να στηθεί στη σκηνή δεν μπορούσε το κορίτσάκι και η τουρκία σιγά τώρα Μου άρεσε το Βέλγιο και η Ισπανία πολύ περισσότερο Τελικά με τετοια στημένα αποτελέσματα μια χαρά πήγε ο Αλκαίος Σίγουρα θα κάνει μεγαλύτερη επιτυχία το τραγούδι του απο τη Γερμανία και επιτελους ακούστηκε η γλώσσα μας δειξαμε οτι μπορουμε να τα πάμε καλά και με αυτή ...Λίγο να γελάσει παραπάνω έπρεπε μόνο ο Γιώργος πολύ σφιγμένος βγήκε Ευχομαι να τον είδε και η μάνα του Εχω την εντύπωση οτι γιαυτή τραγουδούσε ...
Ελπίζω να μην τον σταυρώσουμε απο αύριο που θα γυρίσει στην Ελλάδα ...
Και σιγά βρε κορίτσια που θέλετε να πάτε και στη Γερμανία να δείτε τον διαγωνισμό Εγώ τα πήρα έλεγα να πάω Βερολίνο πριν μερικούς μήνες αλλά τώρα μετά τα τελευταία γεγονότα ξενέρωσα Και στα sup ermarket τους που πάω προσέχω να παίρνω Ελληνικά προιοντα ακόμα

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ο Peter Nalitch λοιπον , ο τραγουδιστης της Ρωσιας ειναι μεγαλο ονομα
Guitar, guitar come to my jaguar bebe...
καλα, μολις βγηκε ο ρωσος μια ψυχη που καθοταν διπλα μου ενθουσιαστηκε..ειναι η ιδια ψυχη που δυο χρονια πριν με ειχε πρηξει με το guitar guitar....εγω το ειχα ακουσει τοτε τοσες φορες, που πλεον αρνουμαι..αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι ο τραγουδιστης ειναι ο ιδιος με τον φετινο εκπροσωπο της ρωσιας..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Και σιγά βρε κορίτσια που θέλετε να πάτε και στη Γερμανία να δείτε τον διαγωνισμό
η neraida μονο ειπε οτι θα παει..
εε..και δεν νομιζω να παει μονο για τον διαγωνισμο!;)

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Απαράδεκτα τα αποτελέσματα στημμένα 100%...
Τελικά με τετοια στημένα αποτελέσματα μια χαρά πήγε ο Αλκαίος
Απο περιεργεια ρωταω, γιατι στημενα τα αποτελεσματα; Που βασιζεται αυτο;

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Μήπως γιατί η Γερμανία είναι και η πιο πλούσια χώρα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ? 27.000.000 ευρώ κοστίζει ο διαγωνισμός, δεν τα έχουν και όλοι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom