muya
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
Να΄μαι κι εγω! Σας παρακολουθω τοσες μερες να δω πως τα βλεπετε τα πραγματα απο εκει απ' τη πατριδα. Εμενα το τραγουδι της Γερμανιας μου αρεσε πολυ, μου φανηκε φρεσκο, συμπαθητικο και το περιμενα κιολας να κερδισει. Βεβαια το αγαπημενο μου ηταν της Ισπανιας το οποιο ηταν πολυ ομορφο και γλυκο και αξιοπρεπεστατο! Το ακουσαμε και δυο φορες μ' αυτο που εγινε! Μπραβο και στον Αλκαιο, τα πηγε μια χαρα!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως η Ρουμανια ανεβηκε τοσο ψηλα (και επεσε το Βελγιο που το ειχα για πιο ψηλα!)
Το θεμα ειναι οτι επιτελους κερδιζει και μια χωρα απο τους Big4 γιατι ειχαμε βαρεθει με τα ανατολιτικα και τις συμμαχιες. Εμενα ο διαγωνισμος μου φαινεται (με το 50% της επιτροπης) αρκετα πιο δικαιος γιατι ενω συνεχιζονται καποιες συμμαχιες τελικα βγαινει οντως το πιο ενδιαφερον τραγουδι, οπως περσυ, ετσι και φετος!
Αυτα απο μενα!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως η Ρουμανια ανεβηκε τοσο ψηλα (και επεσε το Βελγιο που το ειχα για πιο ψηλα!)
Το θεμα ειναι οτι επιτελους κερδιζει και μια χωρα απο τους Big4 γιατι ειχαμε βαρεθει με τα ανατολιτικα και τις συμμαχιες. Εμενα ο διαγωνισμος μου φαινεται (με το 50% της επιτροπης) αρκετα πιο δικαιος γιατι ενω συνεχιζονται καποιες συμμαχιες τελικα βγαινει οντως το πιο ενδιαφερον τραγουδι, οπως περσυ, ετσι και φετος!
Αυτα απο μενα!