• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

_antonis_

Member
Και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό:

το τραγούδι είναι το καλύτερο, γι'αυτό βγήκε, τελος!

Και για να το δείτε, βάλτε το στο youtube 2 φορές να το ακούσετε και αν σταματήσετε να το τραγουδάτε όλη μέρα, πείτε το και σε μένα! Κάτσε να ξεκινήσει καλά η μέρα, πάω να το βάλω άλλη μία!! :D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αντώνη κόψε κάτι:Dδε μας πείθεις για το..καλύτερο,δε λέω γούστα είναι αυτά...αλλά βλέπεις κι εδώ μέσα ακόμα είσαι ίσως ό μόνος ;:haha:που σου άρεσε...για μένα ασυζητητί πιό πάνω από Γερμανία θάβαζα το δικό μας,πολύ καλό ήταν...

_antonis_

Member
Αντώνη κόψε κάτι:Dδε μας πείθεις για το..καλύτερο,δε λέω γούστα είναι αυτά...αλλά βλέπεις κι εδώ μέσα ακόμα είσαι ίσως ό μόνος ;:haha:που σου άρεσε...για μένα ασυζητητί πιό πάνω από Γερμανία θάβαζα το δικό μας,πολύ καλό ήταν...
Δε μου είπες όμως, το έβαλες 2 φορές; 'Η φοβάσαι πως θα έχω δίκιο; :D Το ότι είμαι μόνος (άλλοι 2 είναι) δε με ενδιαφέρει καθόλου, δε περιμένω κάποιος να επιβεβαιώσει ή να με υποστηρίξει, είμαι μουσικός (με πτυχίο) και ίσως αυτό μου αρκεί...δεν ξέρω! :D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πλάκα κάνω βρε Αντώνη,είπαμε γούστα είναι αυτά,οκ εσύ έχεις κι ένα λόγο παραπάνω αφού είσα γνώστης.
Αλλωστε κι εμένα μ άρεσε της Μολδαβίας,μπορεί νάταν κίτσ καρακιτσ αλλά εγώ αυτό θά ψήφιζα για πρώτο :D

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Καλημέρα !Βρε Αντώνη με τρέλανες τώρα μουσικός ε;τι να πώ εγώ ιδέα δεν έχω απο μουσική αλλά το αυτάκι μου τη Γερμανία δεν την πάει με τίποτα σαν μουσική για παιδικό πάρτυ μου φέρνει Τώρα για να το λες εσύ κάτι θα ξερεις παραπάνω τεχνικά για το θέμα αλλά ...επιμένω δεν μου αρέσει ...καμμια ζεστασια δν μου βγάζει τίποτα:roll:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Πλάκα κάνω βρε Αντώνη,είπαμε γούστα είναι αυτά,οκ εσύ έχεις κι ένα λόγο παραπάνω αφού είσα γνώστης.
Αλλωστε κι εμένα μ άρεσε της Μολδαβίας,μπορεί νάταν κίτσ καρακιτσ αλλά εγώ αυτό θά ψήφιζα για πρώτο :D
Συμφωνώ για Μολδαβία αλλά 'ηταν μόνο να τους ακούς και όχι να τους βλέπεις !

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάντως κι εμείς που είμασταν μια μεγαλούτσικη παρέα και παρακολουθήσαμε το διαγωνισμό, νομίζω ότι το γερμανικό πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Όταν δε γινόταν η ψηφοφορία τρίβαμε τα μάτια μας. Δεν αντιλέγω φρέσκο τραγούδι, αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν διάβασα σωστά ούτε καν μουσικές σπουδές δεν έχει κάνει. Αλήθεια πώς μπορώ να τη συγκρίνω με ερμηνείες όπως της Γεωργίας, της ρουμάνας τραγουδίστριας, της ουκρανίας, της Ισλανδίας; Δεν είμαι μουσικός για να κρίνω τη σύνθεση.
Το τραγούδι ήταν στα μεγάλα φαβορί,η ψηφοφορία δεν ήταν έκπληξη (πλην Ρουμανίας νομίζω). Όσο για μας νομίζω μια αξιοπρεπής ελληνική συμμετοχή παγιώνει υψηλές βαθμολογίες από συγκεκριμένες χώρες πια....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εμένα μου άρεσε της Γερμανίας (Αντώνη είμαστε δύο) ηταν ρυθμικό και η κοπελίτσα χαριτωμένη και με νάζι, ώρες ώρες είχε έναν τρόπο εκτέλεσης που θύμιζε το γερμανικό καμπαρέ και μια χαρά ακούγεται στις καλοκαιρινές ντισκοτεκ. Τα περί συμμαχιών τα ακούω ολίγον βερεσέ όσον αφορά την πρώτη θέση: και πέρσι οι ίδιες συμμαχίες ίσχυαν, αλλά η Γερμανία είχε πιάσει εντελώς πάτο.
Το τραγούδι της Δανίας καλό ήταν, αλλά οι ΑΒΒΑ μας το ξαναείπαν το ίδιο ή κάτι παρεμφερές και μάλλον καλύτερα άπειρα χρόνια πριν, το Βέλγιο ήταν μια νερόβραστη πατάτα το οποίο άμα τη λήξη του αδυνατο να το επαναφέρω στη μνημη μου.
Μου άρεσε πολύ η Ρουμανία, η Γαλλία όμως το παράκανε, είπαμε να αλλάξει στυλ, αλλά πέρα από το πιασάρικο ρεφραίν να είχαμε και κανένα κουπλέ θα ήταν πολύ καλύτερα! Πραγματικά είναι ταιριαστό γηπεδικό τραγούδι, αλλά για διαγωνισμό τραγουδιου κατι του λείπει!
Νομίζω οτι το ελληνικο πήρε μια πολύ αξιοπρεπή θέση με δεδομένο κιόλας τον ελληνικό στίχο και η εμφανισή του επί σκηνής ήταν πολύ καλή και σίγουρα του έδωσε πόντους.
Το αζέρικο και το αρμένικο μου άρεσαν επίσης πολύ, καθώς και το ισπανικο του οποίου βρήκα συμπαθέστατη την χορογραφία.

_antonis_

Member
Πλάκα έκανες; Κρίμα και είχα κέφια για τσακωμούς! χαχαχα :haha: Και γώ πλάκα κάνω, θέματα να'χουμε να ασχολούμαστε (εκτός οικονομικής κρίσης-δε το αντέχω άλλο!!!)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μήπως γιατί η Γερμανία είναι και η πιο πλούσια χώρα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ? 27.000.000 ευρώ κοστίζει ο διαγωνισμός, δεν τα έχουν και όλοι...

Καλά αν ήταν να πηγαίνει ο διαγωνισμός στην πιο πλούσια χώρα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της διοργάνωσης, τότε μάλλον θα τον έκανε σερί για πολλά χρόνια η Νορβηγία. Γιατί αυτή είναι η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, το τραγούδι της Γερμανίας δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αλλά το κοριτσάκι είχε πολύ χαριτωμένη και ναζιάρικη φατσούλα.

Οι καλύτερες φωνές μακράν ήταν της Ουκρανίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας. Σε αντίθεση με τις συνθέσεις της Ουκρανίας και της Πορτογαλίας, το τραγούδι της Ρουμανίας όμως δεν έλεγε. Ασε που από την τραγουδίστρια μόνο το μαστίγιο έλειπε...

Ο Σέρβος ούτε εχθές βρήκε τον τόνο του τραγουδιού και το γαλλικό μάλλον θα κάνει καριέρα στα γήπεδα.

Θα συμφωνήσω με την Ερση για τη Δανία, οι Abba μας τα έχουν πει καλύτερα.

Για τη δική μας συμμετοχή, μπράβο που με τόσο καρακίτς τραγούδι και εμφάνιση κατάφερε να φθάσει σε αυτή τη θέση.

Τέλος, εκτός από την Πορτογαλία και την Ουκρανία, μου άρεσε κι εμένα το ισπανικό αλλά και το τούρκικο τραγούδι.

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Ετσι και περασουμε στον τελικο, μαλλον κανενα ταμα θα εχει κανει ο Αλκαιος.
θα πεσει πολυ γελιο!!! δεν νομιζω να περασουμε καν!
μμμ! δεν πήγαμε και τόσο χαλια όμως;;γιατί τόσο κράξιμο ρε παιδια τουλάχιστον ακούσηκε η γλώσσα μας και η μουσική θύμιζε Ελλάδα Γιατι πρεπει μόνο οι ωραίοι και οι λεπτοι πρεπει να πηγαίνουν στη EUROVISION ;;;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Φετος δεν πήγαν μόνο οι λεπτoi και ωραίοι στη Eurovision! Πήγαν και οι τροφαντούλες απο την Ιρλανδία και την Ισλανδία. Η Ισλανδή ήταν τελείως Βαλκυρία... σε έπιανε ένας τρόμος.. αλλά είχε φωνή η γυναίκα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom