• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αν νομιζεις οτι ειδικα ΕΓΩ ειμαι υπερ του να πηγαινουν μοντελάκια στην Eurovision , μαλλον σε μπερδευει το μινιον μπουτακι στο αβαταρ μου..
Εδω και ποσες μερες ζηταω την διαιτα του Ακλαιου( που λεει και ο ανηψιος μου)
Και να τονισω οτι μεσα στις αγαπημενες μου ηταν η Ισλανδια και η Ιρλανδια

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
κι εμένα μου άρεσε πολύ το γερμανικό ηχεί πολύ ευχάριστα στα αυτιά μου. Μ'αρεσε ακόμα της Τουρκίας, του Αζερμπαιτζάν, της Αρμενίας της Αλβανίας και της Ισπανίας. Χαίρομαι ακόμα που τα πήγε καλά ο Αλκαίος όχι τπτ άλλο αλλά δεν ήθελα να τον κατασπαράξουν!!!
Ρε παιδιά αυτός που ανέβηκε στην σκηνή της Ισπανίας ποιος είναι έχει ξανακάνει τέτοια???

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
LMAO για τα "στημένα" αποτελέσματα. δεν μιλάμε για τα στημένα του ΟΠΑΠ εδώ ;)

Μπράβο στην Λένα και στην Γερμανία (που ψήφισα 2 φορές χα!)

Το τραγούδι είναι #1 σε πολλά iTunes stores, ενώ στην Γερμανία έχει κάνει πάνω από 500,000 πωλήσεις.:cool:

Η Γερμανία είναι μια χώρα που ούτε διασπορά έχει, ούτε γείτονες άρα πολύ δίκαια νίκησε. Μάλιστα, απέδειξε σε όλους πως αν στείλεις μια πολύ καλή συμμετοχή χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να γεμίσεις την σκηνή με χορευτές και σκηνικά μπορείς να τα καταφέρεις! Μεγάλη ντροπή για το Ηνωμένο Βασίλειο η τελευταία θέση!
Ειλικρινά αήδιασα με τις σοβιετικές χώρες που ψήφιζαν η μία την άλλη (και ιδιαίτερα την Ρωσία που ήταν για γέλια και για κλάματα) και αγνόησαν την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Η βραδιά ήταν βαρετή, όλο μπαλάντες έλεος! Ο Αλκαίος ήταν εξαιρετικός! Το τραγούδι δεν μου αρέσει αλλά η εμφάνιση ήταν μακράν καλύτερη από άλλες εκείνης της βραδιάς και από την εμφάνιση του Ρουβά πέρσι.
Κρίμα που βγήκε 8ος ενώ ήταν στην πεντάδα συνέχεια. Αυτές οι ανατολικές χώρες.. :roll: Δεν πειράζει όμως!! Η 8η θέση είναι πάρα πολύ καλή! Μην ξεχνάμε πως ήταν η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα στο top 10 που τραγούδησε στην γλώσσα της! Αυτό με κάνει υπερήφανο και δικαιωνόμαστε όσοι φωνάζαμε να στέλνουμε ελληνικά τραγούδια στον διαγωνισμό (είτε 50.50 είτε 100% ελληνικα)

Δεν περίμενα η Τουρκία να μας δώσει μόνο 3 αλλά πιστεύω ότι η επιτροπή τους δεν μας ψήφισε καθόλου. Επίσης, απογοητεύτηκα με την χαμηλή βαθμολογία της Αρμενιας, Βουλγαριας και Ισπανίας.
Περίμενα η Ρωσία, το Ισραηλ, η Νορβηγία ,η Κροατία, η Γεωργία και το Αζερμπαιτζαν να μας ψηφίσουν αλλά δεν...:roll:
Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα 8άρια της Πορτογαλιας και Ισλανδίας αλλά και το 7αρι της Φινλανδίας (υψηλότερη βαθμολογία ever!)

Χάρηκα που το Αζερμπαιτζαν δεν νίκησε (ούτε τριάδα χαχα) όπως περίμεναν. Τσάμπα το Promotion :haha: Τα έχουμε πει ότι είναι περιττά αυτά τα promotion!!! Η Lena (όπως και ο Rybak πέρσι) ούτε Promotion έκανε ούτε ακριβό βίντεο.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΛΕΟΣ σε όλους που βγαίνουν στα κανάλια και το παίζουν γνώστες της Eurovision :shock: καλύτερα να προσέχουν τι λένε γιατί κάποιες ανακρίβειες βγάζουν μάτι!!!

και LOL για κάποιους που λένε στην tv πως αν η ΕΡΤ είχε δώσει χρήματα στον Αλκαίο για promo tour Θα είχαμε πάει ακόμα ποιο ψηλά :D
μάλλον ζουν σε άλλη χώρα..

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ρε παιδιά αυτός που ανέβηκε στην σκηνή της Ισπανίας ποιος είναι έχει ξανακάνει τέτοια???

troktiko: O γνωστός- άγνωστος κομπάρσος Jimmy Jump

καλά ντροπή στους διοργανωτές... θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε και να έκανε χειρότερα..:mad:

γενικά η Νορβηγία απογοήτευσε (μα ούτε οι κάρτες με τις ομορφιές τις χώρας?)! ωστόσο μου άρεσε αυτό που έκαναν με τις ζωντανές συνδέσεις σε νοικοκυριά της ευρώπης!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ίσως να πιάναμε καλύτερη θέση αν είχαμε αγγλικό στίχο. Εκεί που έλεγε οτι θα πληρώσει τα χρέη και τα δανεικά σίγουρα κάποιους επιπλέον θα συγκινούσε, αρκεί να το καταλάβαιναν κιόλας!:haha:

_antonis_

Member
LMAO για τα "στημένα" αποτελέσματα. δεν μιλάμε για τα στημένα του ΟΠΑΠ εδώ ;)

Μπράβο στην Λένα και στην Γερμανία (που ψήφισα 2 φορές χα!)

Το τραγούδι είναι #1 σε πολλά iTunes stores, ενώ στην Γερμανία έχει κάνει πάνω από 500,000 πωλήσεις.:cool:

Η Γερμανία είναι μια χώρα που ούτε διασπορά έχει, ούτε γείτονες άρα πολύ δίκαια νίκησε. Μάλιστα, απέδειξε σε όλους πως αν στείλεις μια πολύ καλή συμμετοχή χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να γεμίσεις την σκηνή με χορευτές και σκηνικά μπορείς να τα καταφέρεις! Μεγάλη ντροπή για το Ηνωμένο Βασίλειο η τελευταία θέση!
Ειλικρινά αήδιασα με τις σοβιετικές χώρες που ψήφιζαν η μία την άλλη (και ιδιαίτερα την Ρωσία που ήταν για γέλια και για κλάματα) και αγνόησαν την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Η βραδιά ήταν βαρετή, όλο μπαλάντες έλεος! Ο Αλκαίος ήταν εξαιρετικός! Το τραγούδι δεν μου αρέσει αλλά η εμφάνιση ήταν μακράν καλύτερη από άλλες εκείνης της βραδιάς και από την εμφάνιση του Ρουβά πέρσι.
Κρίμα που βγήκε 8ος ενώ ήταν στην πεντάδα συνέχεια. Αυτές οι ανατολικές χώρες.. :roll: Δεν πειράζει όμως!! Η 8η θέση είναι πάρα πολύ καλή! Μην ξεχνάμε πως ήταν η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα στο top 10 που τραγούδησε στην γλώσσα της! Αυτό με κάνει υπερήφανο και δικαιωνόμαστε όσοι φωνάζαμε να στέλνουμε ελληνικά τραγούδια στον διαγωνισμό (είτε 50.50 είτε 100% ελληνικα)

Δεν περίμενα η Τουρκία να μας δώσει μόνο 3 αλλά πιστεύω ότι η επιτροπή τους δεν μας ψήφισε καθόλου. Επίσης, απογοητεύτηκα με την χαμηλή βαθμολογία της Αρμενιας, Βουλγαριας και Ισπανίας.
Περίμενα η Ρωσία, το Ισραηλ, η Νορβηγία ,η Κροατία, η Γεωργία και το Αζερμπαιτζαν να μας ψηφίσουν αλλά δεν...:roll:
Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα 8άρια της Πορτογαλιας και Ισλανδίας αλλά και το 7αρι της Φινλανδίας (υψηλότερη βαθμολογία ever!)

Χάρηκα που το Αζερμπαιτζαν δεν νίκησε (ούτε τριάδα χαχα) όπως περίμεναν. Τσάμπα το Promotion :haha: Τα έχουμε πει ότι είναι περιττά αυτά τα promotion!!! Η Lena (όπως και ο Rybak πέρσι) ούτε Promotion έκανε ούτε ακριβό βίντεο.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΛΕΟΣ σε όλους που βγαίνουν στα κανάλια και το παίζουν γνώστες της Eurovision :shock: καλύτερα να προσέχουν τι λένε γιατί κάποιες ανακρίβειες βγάζουν μάτι!!!

και LOL για κάποιους που λένε στην tv πως αν η ΕΡΤ είχε δώσει χρήματα στον Αλκαίο για promo tour Θα είχαμε πάει ακόμα ποιο ψηλά :D
μάλλον ζουν σε άλλη χώρα..
Πολύ ωραίο πόστ, τα λές ΟΛΑ!!!

Ναι, συνέχεια ξεχνάω να πώ πράγματα που θέλω, όπως το ότι και γώ χάρηκα που ακούσαμε πάλι ελληνικά στο διαγωνισμό, όλα καλά!

Επίσης, με κάνεια να νιλωθω λασχημα που δε ψήφισα (ποτέ δε ψηφίζω...).
Χαίρομαι που βρίσκω κι άλλους φαν του Γερμανικού τραγουδιού όπως εσένα, την ΈΡΣΗ και 2-3 απο χθές. :D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Αναλυτικα τα αποτελεσματα

1. Γερμανία: 246

2. Τουρκία: 170
3. Ρουμανία: 162
4. Δανία: 149
5. Αζερμπαϊτζάν: 145
6. Βέλγιο: 143
7. Αρμενία: 141
8. Ελλάδα: 140
9. Γεωργία: 136
10. Ουκρανία: 108
11. Ρωσία 90
12. Γαλλία 82
13. Σερβία 73
14. Ισραήλ 79
15. Ισπανία 68
16. Αλβανία 62
17. Βοσνία 51
18. Πορτογαλία 43
19. Ισλανδία 41
20. Νορβηγία35
21.Κύπρος 27
22. Μολδαβία 27
23. Ιρλανδία 25
24. Λευκορωσία 18
25. Ηνωμένο Βασίλειο 10

Μετα τα δευτερη κατραπακια που πηρε το Ηνωμενο Βασιλειο δεν ειναι ευκολο να πατωνει δυο φορες σκεφτεται σοβαρα να μη ξαναπαει στο διαγωνισμο

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Ρεθυμνο μαζι το γραφαμε..
Κριμα για την Κυπρο της αξιζε καλυτερη θεση..
Οσο για τη νικητρια Γερμανια, λυπαμαι που θα στενοχωρησω τους fun, προσωπικα βρισκω εντελως αδιαφορο το τραγουδι, σπαστικη-στριγκλιστη φωνη, φωνητικα ψεγαδια, ακυρη σκηνικη παρουσια (στυλ 80ς, αχαρες κινησεις,ελλειψη φρεσκαδας) υπηρχαν πολυ καλυτερες επιλογες..
συγχαρητηρια στον Αλκαιο, το σωσε με τη σκηνικη παρουσια και καταφερε να πετυχει μια αξιοπρεπη εμφανιση

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Aπολυτη συνενοηση βλεπω Ερμινακι....

Λοιπον η μοναδικη χωρα που πηγε στο πατο δικαια ηταν η Λευκορωσια....Δεν γινεται η Ρωσσια με αυτον το φλουφλη που εκλαιγε τη μοιρα του να ειναι στην 11 θεση και η Ισλανδια με τη Κυπρο στο τελος.....ας όψεται η συμμαχια....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
καλά αν κρίνουμε και απο την βαθμολογία που δώσαμε, 8 στη Γαλλία, 10 στην Αλβανία και 12 στην Κύπρο, ανετα μπορει να πει κανείς οτι είμασταν εκτός ευρωπαικού μουσικού γούστου...

ενα απο τα στοιχεία που έκανε την Λένα να συγκινήσει τοσο πολύ κόσμο σε ολη την υπολοιπη ευρώπη, ήταν η απλότητά της. Ασχετα αν αυτο εδώ δεν ειναι δυνατόν να εκτιμηθεί δεόντως!

3 ειναι οι υποψηφιες πόλεις για την διοργάνωση του επομενου διαγωνισμού:
1. βερολίνο ως πρωτεύουσα
2. Ανόβερο, πόλη στην οποία ζει η νικήτρια Λένα. Μεσω πρωθυπουργού του κρατιδίου δηλωσε σήμερα οτι θα θεσει υποψηφιότητα για την διοργάνωση του διαγωνισμού
3. Αμβούργο: ο δημαρχος της πολης εκδήλωσε και αυτός την προθεση της πολης να διεξάγη τον διαγωνισμό, μιας και ο τοπικος κρατικος τηλεοπτικός φορέας μεταδίδει και διοργανώνει καθε χρόνο τις ντοπιες γιουροβιζινικές εκδηλώσεις...

Μπορεί το μέρος να είναι άγνωστο που θα γινει του χρονου ο τελικός και οι 2 ημιτελικοί, οι ημερομηνίες ομως ειναι γνωστές: 21 Μαίου ο μεγάλος τελικός και 17 και 19 οι δυο ημιτελικοί.
Y.Γ 1:να αναφερθει οτι πρωτη φορά στα γερμανικα τηλεοπτικά χρονικά υπήρξε απολυτα πετυχημένη συνεργασία μεταξύ κρατικής τηλεόρασης-ARD και ιδιωτικού καναλιού - Pro7 για την ανάδειξη της υποψήφιας Λένας

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Καλά αν ήταν να πηγαίνει ο διαγωνισμός στην πιο πλούσια χώρα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της διοργάνωσης, τότε μάλλον θα τον έκανε σερί για πολλά χρόνια η Νορβηγία. Γιατί αυτή είναι η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, το τραγούδι της Γερμανίας δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αλλά το κοριτσάκι είχε πολύ χαριτωμένη και ναζιάρικη φατσούλα.

Οι καλύτερες φωνές μακράν ήταν της Ουκρανίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας. Σε αντίθεση με τις συνθέσεις της Ουκρανίας και της Πορτογαλίας, το τραγούδι της Ρουμανίας όμως δεν έλεγε. Ασε που από την τραγουδίστρια μόνο το μαστίγιο έλειπε...

Ο Σέρβος ούτε εχθές βρήκε τον τόνο του τραγουδιού και το γαλλικό μάλλον θα κάνει καριέρα στα γήπεδα.

Θα συμφωνήσω με την Ερση για τη Δανία, οι Abba μας τα έχουν πει καλύτερα.

Για τη δική μας συμμετοχή, μπράβο που με τόσο καρακίτς τραγούδι και εμφάνιση κατάφερε να φθάσει σε αυτή τη θέση.

Τέλος, εκτός από την Πορτογαλία και την Ουκρανία, μου άρεσε κι εμένα το ισπανικό αλλά και το τούρκικο τραγούδι.
Μα αυτό σου λέω, ο διαγωνισμός έπρεπε να περάσει σε χώρα που δεν είχε πρόβλημα στο να διοργανωσει τον διαγωνισμό! Νομίζεις πως αν το τραγουδούσε π.χ η Γεωργία το Sattelite θα νικούσε ? Οχι. Και μην μου πεις τώρα οτι οι σοβαροφανεις επιτροπες ψήφισαν το τραγούδι για τον ρομαντικό στίχο του ή για την τέλεια μουσική του...εγώ γράφω καλύτερο τραγούδι...:roll:
Απλά έπεσε χέρι στις επιτροπές να ψηφίσουν δυτική χώρα και έπεσε ο κλήρος στην Γερμανία.

Υ.Γ Στο Βερολίνο είναι καλύτερα να γίνει πάντως...θα πάω πάντως εγώ...αν στείλουμε καλό κομμάτι να το υποστηρίξω...χιχι ;)

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Δειτε τους βαθμους που πηρε η Ελλαδα

7 από την Ρουμανία
0 από την Ιρλανδία
8 από την Γερμανία
10 από την Σερβία
12 από την Αλβανία
3 από την Τουρκία
0 από την Κροατία