• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δεν σου αρεσει ο θεσμος.......αλλα συρε- ξεσυρε.....εδω εισαι συνεχεια......παμε στοιχιμα οτι σε λιγο θα μας ενημερωνεις ?????:bleh::bleh:

Ειμαι σιγουρη οτι το τραγουδι μας αρεσει στους ξενους....για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.....λες και χαμπαριαζουνε τι λεει ο Αλκαιος....ασε που θα το περασαν για εθνικ με παραδοσιακο χορο.....εδω μπερδευτηκαμε εμεις.....δεν ξερουμε τι αρχιζει και τι τελειωνει....οι ξενοι θα βγαλουν ακρη ?????

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλε, ο προεδρος του ogae greece τι πινει και δεν maς δινει??
τον ακουσα σημερα να λεει πως η συμμετοχη αλκαιου, δεν θυμιζει ρακιντζη, ΑΛΛΑ...κρατηθειτε..παπαριζου.........:shock:
ΕΛΕΟΣ..:cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πραγματικά!!! :haha::haha:
Το τραγούδι στο πολύ γνώριμο ηχόχρωμα του Μπρέγκοβιτς!

Αλήθεια...δεν ήταν να εκπροσωπήσει τη Σερβία η Νάταλι Θάνου??? :D
Αυτό ίσχυε πριν αναλάβει την σύνθεση ο Μπρέκοβιτς.

Όπως και στον Ελληνικό τελικό, στον Ευρωπαϊκό θα βρίσκομαι στο Παρίσι. (Για λόγους πρόσθετης ασφάλειας, κατά τον Ελληνικό τελικό ήμουνα εν πτήσει).

Σήμερα που γύρισα Ελλάδα, άκουσα το τραγούδι που διαλέξαμε για πρώτη φορά.

Το μοναδικό μου σχόλιο, θα είναι βγαλμένο μέσα από τους στοίχους του ίδιου του τραγουδιού, και δε μπορεί να είναι άλλο παρά η δεύτερη πιο συχνή λέξη σ' αυτούς, που επαναλαμβάνεται περίπου όσες φορές επαναλαμβάνεται και ο τίτλος του τραγουδιού. Από τους περισπούδαστους στοίχους, λοιπόν, του τραγουδιού που επιλέξαμε να στείλουμε να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό πολιτισμό: Ουγκ.
Τον ελληνικό πολιτισμό; Θα σας το ξαναπώ: Για την Eurovision μιλάμε... για έναν ποπ κατά βάση διαγωνισμό που εκπροσωπεί μουσικά τις χώρες που συμμετέχουν! Τόσο απλά! :clap:

Πλακα της πλακας ο Αλκαιος στη 4η θεση ειναι στα στοιχηματα με ανοδικη πορεια παρακαλω....περιμενουμε το betoto το πιο εγκυρο υποτιθεται ...να μας δωσει τα προγνωστικα του...
Βεβαια υπαρχουν και σκαμπανεβασματα αλλα συνηθως στη πρωτη πενταδα πεφτουν μεσα...
Το Νορβηγο παντως τον εδιναν στη πρωτη τριαδα ολα τα πρακτορεια....
Μη περιμενεις ποιοτικο τραγουδι με Ελληνικο στοιχο....δεν θα εχει καμμια τυχη.....περναει ο σαματας....η δυνατη μουσικη...και το χορευτικο που συνοδευει το τραγουδι.....τωρα τι στοιχο και τι νοημα εχει....δυστιχως δεν ενδιαφερει κανενα....:(
...όπως και γενικά στις ημέρες μας! Ο στίχος περνάει συνήθως σε δεύτερη μοίρα, με εξαιρέσεις πάντα, αλλά αυτό ισχύει και πάλι σε άλλες κατηγορίες μουσικής. Δεν μιλάω για καλύτερες ή χειρότερες κατηγορίες, και αυτό αποτελεί διαφορετικό ζήτημα.

Ο Νορβηγός ήταν #1 πριν καν πάρει το εισιτήριο για Μόσχα!! Καμία σχέση με Αλκαίο.
Νορβηγια
Αζερμπαιτζαν
Αρμενια
Ελλαδα

Προς το παρον βεβαια οπως τα ψηφιζουν οι eurofans αλλα οπως ειπες εχουμε μελλον ακομα.....

Όλα είναι πάντα σχετικά...και πολλές φορές οι πρώτοι στα στοιχήματα κατέληξαν κάπου χαμηλά, όπως και το αντίθετο!

Το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει κυρίως μετά τις πρώτες πρόβες.

καλε, ο προεδρος του ogae greece τι πινει και δεν maς δινει??
τον ακουσα σημερα να λεει πως η συμμετοχη αλκαιου, δεν θυμιζει ρακιντζη, ΑΛΛΑ...κρατηθειτε..παπαριζου.........:shock:
ΕΛΕΟΣ..:cool:
Παρότι υποστήριζε άλλη συμμετοχή αρχικά, πράττει το σωστό και στηρίζει την τελική ελληνική συμμετοχή!

Αν και ανήκει σε άλλο fan club απ' ότι εγώ, θα ρωτήσω τον Αντώνη αν τον συναντήσω κάποια στιγμή να δούμε σε τι του θυμίζει την Παπαρίζου και θα σας πω, ε; :cool:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πολυ γουσταρω ρε Cake που απαντας σε ολα με παραθεσεις!!!!
Ενα χρονο περιμενα να σε δω παλι σε γιουροβιζιονικο debate!!!

Υ.Γ. Επειδη κατι πηρε το ματι μου σε μια παραθεση σου, του χρονου υποσχομαι να βαλω υποψηφιοτητα και σε θελω να με μανατζαρεις!!!!
Αλλα βιντεοκασετα, Μενιο δεν κανω , ακους??:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Παρότι υποστήριζε άλλη συμμετοχή αρχικά, πράττει το σωστό και στηρίζει την τελική ελληνική συμμετοχή!

Αν και ανήκει σε άλλο fan club απ' ότι εγώ, θα ρωτήσω τον Αντώνη αν τον συναντήσω κάποια στιγμή να δούμε σε τι του θυμίζει την Παπαρίζου και θα σας πω, ε; :cool:
αληθεια ποια συμμετοχη υποστηριζε?την μπαλτζη?:roll:

μετα απο αυτο που ακουσα να ξεστομιζει,αν τον συναντησεις καποια στιγμη, πες του τα περαστικα μου...

επειδη δεν πολυπαρακολουθω τιβι, με αποτελεσμα να χανω επεισοδια..please πες μου, ο εγκριτος γιουροβιζιονολογος πουλοπουλος, που ηταν πρωτη μουρη στον ελληνικο τελικο, υποστηριζε κι αυτος αλκαιο??

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αληθεια ποια συμμετοχη υποστηριζε?την μπαλτζη?:roll:

μετα απο αυτο που ακουσα να ξεστομιζει,αν τον συναντησεις καποια στιγμη, πες του τα περαστικα μου...

επειδη δεν πολυπαρακολουθω τιβι, με αποτελεσμα να χανω επεισοδια..please πες μου, ο εγκριτος γιουροβιζιονολογος πουλοπουλος, που ηταν πρωτη μουρη στον ελληνικο τελικο, υποστηριζε κι αυτος αλκαιο??
ναι εσυ δεν βλεπεις τπτ!!!!!
Εχει βουηξει ο κοσμος latina!!! Δες λιγο Φωτης και Μαρια live!!
σημερα μονο μετανοιες δεν εκανε στον Αλκαιο ο Πουλο πουλος!!!
"και εγω ξερω τον Γιωργο 20 χρονια και ειχα ακουσει το τραγουδι απο τον Οκτωβρη και του ειπα ααα Γιωργο πρεπει να χασεις κιλα ....."
και αλλο ενα καλοοο που ξεστομισε:
το ΩΠΑ το εστειλε ο Αλκαιος στην ΕΤ για να το τραγουδησει η Αυγουστακη,πριν την αποκλεισουν, αλλα αυτη ηθελε να τραγουδησει δικο της.
Ετσι ο υπαιτιος της ακουστικης μας συμφορας ειναι ο Διονυσης Σχοινας ο οποιος επεισε τελικα τον Αλκαιο να παει να δηλωσει συμμετοχη!!!
Α, ρε Διονυση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
μαλιστα..χαμπαρι δεν ειχα παρει..thanks για την ενημερωση λιτσα!!!!!
καλα, φωτη και μαρια δεν θα εβλεπα που να με πληρωναν....;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
επιβαλλεται αν θες να ξερεις τα νεα της eurovision εκ των εσω.
Ειναι ο Πουλοπουλος συνεργατης της εκπομπης!
:cool::cool:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Δεν σου αρεσει ο θεσμος.......αλλα συρε- ξεσυρε.....εδω εισαι συνεχεια......παμε στοιχιμα οτι σε λιγο θα μας ενημερωνεις ?????:bleh::bleh:

Ειμαι σιγουρη οτι το τραγουδι μας αρεσει στους ξενους....για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.....λες και χαμπαριαζουνε τι λεει ο Αλκαιος....ασε που θα το περασαν για εθνικ με παραδοσιακο χορο.....εδω μπερδευτηκαμε εμεις.....δεν ξερουμε τι αρχιζει και τι τελειωνει....οι ξενοι θα βγαλουν ακρη ?????
Γεια σου Εύη, με συγχωρείς για το τόλμημα, δεν κάθομαι να διαβάσω όσα έχουν γραφτεί σε 28 σελίδες. Ίσως πολλοί παρεξηγηθούν, για αυτό απευθύνομαι σε σένα και ζητώ την επιείκεια και κατανόησή σου:
Τιιιιι ΚΙΤΣ είναι αυτό το πράμαααααααα?????????
(οι Ποντιακές Ενώσεις πρέπει ν' αρχίσουν άμεσα απεργία πείνας, ώστε να αποσυρθεί πάραυτα!!! Οι Πόντιοι είναι λεβέντες!!! και όχι....)

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού

Ποια συμμετοχή υποστήριζε?

Φυσικά και πρέπει να υποστηρίξει την ελληνική συμμετοχή αφού είναι πρόεδρος του OGAE!

Πόσα fan clubs για την Eurovision υπάρχουν? το OGAE ήξερα εγώ :bleh:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
σημερα μονο μετανοιες δεν εκανε στον Αλκαιο ο Πουλο πουλος!!!
"και εγω ξερω τον Γιωργο 20 χρονια και ειχα ακουσει το τραγουδι απο τον Οκτωβρη και του ειπα ααα Γιωργο πρεπει να χασεις κιλα ....."
και αλλο ενα καλοοο που ξεστομισε:
το ΩΠΑ το εστειλε ο Αλκαιος στην ΕΤ για να το τραγουδησει η Αυγουστακη,πριν την αποκλεισουν, αλλα αυτη ηθελε να τραγουδησει δικο της.
Ετσι ο υπαιτιος της ακουστικης μας συμφορας ειναι ο Διονυσης Σχοινας ο οποιος επεισε τελικα τον Αλκαιο να παει να δηλωσει συμμετοχη!!!
Α, ρε Διονυση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α ναι αυτα τα επιβεβαιώνω και εγώ :haha:

Καλά ο Πουλόπουλος όλες τις συμμετοχές θα υποστήριζε! Ο καημός του είναι η παρουσίαση της Eurovision :D

Btw σήμερα είπε μια κοτσάνα που δεν επιτρέπεται σε eurofan!!

Είπε πως το τραγούδι της Αγγλίας λέγεται "Your Country Needs You"!!!:roll::shock: ενώ αυτός είναι ο τίτλος του show για την επιλογή καλλιτέχνη για την eurovision!(όπως ήταν και πέρσι με τον Webber)

Για την ιστορία, το τραγούδι της Αγγλίας λέγεται That Sounds Good to Me και θα υπάρξουν αλλαγές σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς του. Μακάρι γιατί δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ ψηλά με την τωρινή version.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα