• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
+1...

οταν πηγε η καλομοιρα, χμ, ειχαμε καλο τραγουδι και μια φρεσκια παρουσια..υπηρχαν θετικα...

ε ναι η καλομοιρα ηταν τελεια και ολοι την υποστηριξαν! οσοι (λιγοι!) ελεγαν αρνητικα σχολια (οι υπερμαχοι του αταλαντου μαρτακη) την εφαγαν στο τελος οταν τους εσκισε ολους το καλομοιρακι!!

και δεν καταλαβα? δεν μπορουμε να εχουμε αποψη για το τραγουδι? ειδικα εμεις που παρακολουθουμε τον διαγωνισμο καθε χρονια?? :roll:
οποιος δεν θελει να βλεπει αρνητικα σχολια, ας τα αγνοησει!

spor_os

Administrator
Επειδή είμαι "συγκλονισμένος" από την χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας "μας", παραθέτω το video clip του τραγουδιού που θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει.
Απολαύστε!!!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
παιδιά έχει κανείς κάποιο βίντεο με τα παρατραγουδα μετα τη νικη του ρακιντζη το 2002? αν θυμάστε τότε που έβγαιναν στα τηλεπαράθυρα??

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δηλώνω άσχετος στα περί του διαγωνισμού αλλά επειδή το άκουσα ένα θα πω... δεν μπορεί επίτηδες το έκαναν... αυτό το πράγμα όχι μόνο δεν ακούγεται αλλά είναι και εκνευριστικό από πάνω... αν δεν βγούμε τελευταίοι θα το θεωρήσω τεράστια διάκριση...
Με τι καταντήσαμε ν' ασχολούμαστε ρε Νίκο... Ας όψονται οι κοπτορράπτριες κι οι πλακοραφούδες! Ρίχνω λάδι στη φωτιά και δηλώνω ότι συμφωνώ 100% μαζί σου.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Dik7...αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβες όπως τα εννοούσα αλλά όπως ήθελες να τα καταλάβεις! Δεν είπα ποτέ ότι έχουμε τραγουδάρα...αλλά δεν είναι πια και τόσο άθλια η παρουσία μας όσο θέλετε να την χαρακτηρίζετε! Σίγουρα δεν πρόκειται να γίνουμε ρεζίλι που λέτε και ότι και να στέλναμε, μόνο ρεζίλι δεν θα γίνουμε αφού με αυτή την έννοια έχουν ρεζιλευτεί όλοι τους για τα καλά.

Αντιθέτως νομίζω ότι μπορούμε να τραβήξουμε αρκετούς Ευρωπαίους με τα στοιχεία που είχε το τραγούδι.
Μια χαρά κατάλαβα την άποψη σου. Μιλάς για αξιοπρεπές τραγούδι και εγώ σου απάντησα επ' αυτού, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το τραγούδι δεν είναι καν αξιοπρεπές αλλά άθλιο και δε γουστάρω καθόλου, που θα διαγωνιστούμε με αυτό. Απορώ τι βρήκες αξιοπρεπές. Τον απαράδεκτο στίχο; Την άθλια μουσική; Την κιτς σκηνική παρουσία.
Δεν είπα ότι του Πυροβολάκη ήταν καλύτερο, αλλά επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ με απασχολεί το αν υπήρχαν ή όχι καλύτερα τραγούδια.
ΟΥΤΕ με απασχολεί αν κάποια 16 χρονα 18 χρονα ανά την Ευρώπη εντυπωσιαστούν από την κιτς παρουσία του Αλκαίου και μας ψηφίσουν.
Εχω δει μεγάλες αηδίες να ψηφίζονται κατά καιρούς.
Και ΔΕΝ θα χαρώ αν πάει καλά το τραγούδι, που δεν το βλέπω.
Η Καλομοίρα και ο Σαρμπέλ ήταν κλάσεις ανώτεροι από αυτή την αηδία.
Τι να κάνουμε αυτή είναι η άποψη μου και δεν αλλάζει. Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη επί της μουσικής και της αισθητικής.;) Τέλος.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μα το ίδιο πράγμα λέμε! Ότι το κατάλαβες όπως ήθελες να το καταλάβεις! Κι ο διαγωνισμός δεν αφορά την μεμονωμένη αισθητική του καθενός μας αλλά το γενικό σύνολο του κοινού που παρακολουθεί τον διαγωνισμό.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εσύ λοιπόν θεωρείς αξιοπρεπές το τραγούδι για το επίπεδο του διαγωνισμού, όπως και όταν οι Ισπανοί είχαν στειλει εκείνους τους απαράδεκτους που τραγούδαγαν Περαία Περαία και ψηφίστηκαν από κάποιους. Για να μη θυμηθώ τους άλλους που τραγούδαγαν we are the winners of eurovision, οι οποίοι επίσης πήγαν αξιοπρεπώς.
Εγώ τέτοια αξιοπρέπεια δεν τη θέλω.
Εγώ πάλι λέω ότι δε χρειάζεται να στείλουμε την Αλεξίου ή τον Παπακωνσταντίνου σε αυτό το πανηγυράκι αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, κάποια στάνταρ ποιότητας και αξιοπρέπειας και πως να το κάνουμε αυτά δεν τα έχει το εν λόγω τραγούδι.
Ας στέλναμε την Αύγουστάκη που είναι ένα μέτριο ποπ τραγούδι.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ΟΥΤΕ με απασχολεί αν κάποια 16 χρονα 18 χρονα ανά την Ευρώπη εντυπωσιαστούν από την κιτς παρουσία του Αλκαίου και μας ψηφίσουν.
μιας και γίνεται λόγος για 18 χρονα ανά την ευρώπη!

Χτες βράδυ στην Γερμανία διαγωνίστηκαν 2 18χρονια κορίτσια που ακομη πηγαίνουν σχολείο.
Μετά το διαγωνισμό του Οσλο η νικήτρια Λένα έχει από τώρα-το δήλωσε σε συνεντεύξεις της-το άγχος των εξετάσεων για το απολυτήριο της.

Το νικήτηριο τραγούδι της Λένας εχει ποσταριστεί πιο πάνω.

Το αλλο που δεν τα κατάφερε είναι το εξής:

και τα δυο πολύ πιο αξιοπρεπή,
απο το δικό μας το ποπ καρακιτσαριό!

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, κάποια στάνταρ ποιότητας και αξιοπρέπειας και πως να το κάνουμε αυτά δεν τα έχει το εν λόγω τραγούδι.
Ας στέλναμε την Αύγουστάκη που είναι ένα μέτριο ποπ τραγούδι.
Dik παιδι μου εδω σε κοβω λαθος...σπανια η ποιοτητα ψηφιζεται...πρόπερσι η Γαλλια εστειλε ενα σουργελο τυπου Καρβελα και πατωσε πανηγυρικα....σου λενε περυσι ΟΧΙ.....δεν θα δεχτουμε αλλη κατραπακια....και παρ΄ολες τις μυριες αντιδρασεις στειλαν το βαρυ τους πυροβολικο τη Patritsia Kass τι καταφερε ??? πηρε τη θεση που τις αξιζε.....?????

Κυριοι εγω προτεινω του χρονου - και παρ΄ολες τις αντιδρασεις που θα προκειψουν - να στειλουμε τη δικιά μας την Εva kass...... γιατι παρακαλω ???? καλλιτερη ειναι η Γαλλιδα ????
και τραβελστοριτισσα και κουκλα και Χανιωτισα και καταπληκτικο παιδι.....να μη πω για τη βασιλοπιτα που μας εφτιαξε ???
για ρωτηστε το Vito.....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τελευταία φορά που γράφω για το εν λόγω θέμα, γιατί κούρασε και έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε και στη ζωή μας και στο φόρουμ.
Εγώ προτιμώ να στείλουμε την αντίστοιχη Κass και να πατώσουμε, παρά τον Αλκαίο και να πάρουμε την 8η ή 12η θέση και να λέω τι καλά που πήγαμε. Και δε θα χαρώ καθόλου, ακόμη και αν βγει πρώτος ο Αλκαίος.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούσαμε να στείλουμε ένα καλύτερο ποιοτικά τραγούδι, κατάλληλο για τον διαγωνισμό και έφερα ένα παράδειγμα την Αυγουστάκη ή όπως ήταν της μετριότατης φωνητικά Καλομοίρας. Δε ζήτησα να στείλουμε κανένα κορυφαίο κομμάτι, εφάμιλο του Χατζηδάκη, αλλά ζήτησα μια αξιοπρέπεια. Το ΟΠΑ λοιπόν για μένα είναι τραγικό σε όλα τα επίπεδα.
Αν τώρα για μερικούς από εσάς η επιτυχία σε αυτό το θεσμό είναι αυτοσκοπός, δικαίωμα σας και του χρόνου προτείνω να στείλουμε και εμείς τίποτα τέρατα, μπας και ξανακερδίσουμε. Εγώ δεν θα σας ακολουθήσω;)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Κυριοι εγω προτεινω του χρονου - και παρ΄ολες τις αντιδρασεις που θα προκειψουν - να στειλουμε τη δικιά μας την Εva kass...... γιατι παρακαλω ???? καλλιτερη ειναι η Γαλλιδα ????
και τραβελστοριτισσα και κουκλα και Χανιωτισα και καταπληκτικο παιδι.....να μη πω για τη βασιλοπιτα που μας εφτιαξε ???
για ρωτηστε το Vito.....

χαχχααχ!ευη τωρα με κουφανες!
παιδι μου ειπαμε ειμαι καλη γενικα στην μαγειρικη και στη ζαχαροπλαστικη αλλα στο τραγουδι......δεν θες!
σε ενα καραοκε που πηγα να τραγουδησω ο ανθρωπος μου εκλεισε το μικροφωνο......γιατι αραγε????
χαχχαχα!οσο για την γιουροβιζιον δεν μου αρσεε το τραγουδι του αλκαιου για συμμετοχη μας στο διαγωνισμο,μου αρεσε ομως γενικα για να το ακουω αλλα επειδη προκειται για την Ελλαδα μας το στηριζω!!!
οτι εκπροσωπει την σημαια μας χαιρει σεβασμου νομιζω.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εσύ λοιπόν θεωρείς αξιοπρεπές το τραγούδι για το επίπεδο του διαγωνισμού, όπως και όταν οι Ισπανοί είχαν στειλει εκείνους τους απαράδεκτους που τραγούδαγαν Περαία Περαία και ψηφίστηκαν από κάποιους. Για να μη θυμηθώ τους άλλους που τραγούδαγαν we are the winners of eurovision, οι οποίοι επίσης πήγαν αξιοπρεπώς.
Ε...όχι και να γινόμαστε τόσο αρνητικοί και πεσιμιστικοί! Συγκρίνονται τα τραγούδια που αναφέρεις με αυτό του Αλκαίου; Μπορεί να μην είναι κάποιο σπουδαίο τραγούδι το φετινό μας, αλλά σούργελα δεν είμαστε σίγουρα! Ας ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα...και στην τελική από τα 7 ήταν το πιο κοντινό στον διαγωνισμό.

Τελευταία φορά που γράφω για το εν λόγω θέμα, γιατί κούρασε και έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε και στη ζωή μας και στο φόρουμ.
Οκ...δεν σε κρατάμε και με το ζόρι στο θέμα της Eurovision. Σε λίγο θα μας μαλώσεις και γι' αυτό! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

Το θέμα είναι ότι από τότε που παρακολουθώ τον διαγωνισμό στην Ελλάδα (μια και παλιότερα ζούσα στο εξωτερικό και τον παρακολουθούσα εκεί), πάντα θα υπάρχουν οι γνωστοί γκρινιάριδες που ενάγουν τον διαγωνισμό σε εθνικό ζήτημα και πάντα θα βρίσκουν ότι αρνητικό για να σχολιάσουν.

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...ακόμη κι όταν κέρδισε η Παπαρίζου έβλεπες κόσμο να κατακρίνει την εμφάνισή μας, το τραγούδι μας και να μιλάνε και πάλι για ποιότητα και δεν συμμαζεύεται!

Από τη στιγμή όμως που η Ευαγγελία άργησε να στείλει την πρότασή της στην ΕΡΤ και μείναμε με τις παραπάνω συμμετοχές, ας αρκεστούμε σε αυτό που έχουμε και ας μην γκρινιάζουμε, διότι αυτή η γκρίνια κάνει τους καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να μας φέρουν ίσως κάτι ακόμη καλύτερο, να διστάζουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Σου λένε οι άνθρωποι, τρελός είμαι να πάω να μπλέξω με τους ανικανοποίητους;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα