• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και η Σουηδία με μπαλάντα φέτος...

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
....και η Σερβία ανακοίνωσε το τραγούδι της σε σύνθεση Goran Bregovic!

Δε σας θυμίζει τον Κωστέτσο ο ερμηνευτής; Η αλήθεια είναι ότι φέρνει λίγο και της Σοράγια που εκπροσώπησε πέρυσι την Ισπανία! :cool:

varioAthens

Member

Δε σας θυμίζει τον Κωστέτσο ο ερμηνευτής; Η αλήθεια είναι ότι φέρνει λίγο και της Σοράγια που εκπροσώπησε πέρυσι την Ισπανία! :cool:

Πραγματικά!!! :haha::haha:
Το τραγούδι στο πολύ γνώριμο ηχόχρωμα του Μπρέγκοβιτς!

Αλήθεια...δεν ήταν να εκπροσωπήσει τη Σερβία η Νάταλι Θάνου??? :D

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Παιδιά εγώ όταν πρωτοείδα τον Σέρβο δεν κατάλαβα αν είναι άντρας ή γυναίκα (έστω και αν το όνομα του παραπέμπει σε άνδρα) ειλικρινά με μπέρδεψε..:rolleyes:

Σουηδία? Βαρεμάρα...

Βοσνία&Ερζεγοβίνη

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Περιμενα περισσοτερα απο τη Σερβια...βεβαια εχει το εθνικ....αλλα αυτο το ντεκαπαζ .....δεν δενει καθολου με το ολο μπατζετ....

Η Αλβανια που θα ειναι αντιπαλη μας στον ημιτελικο....στελνει μια φωνη αξια προσοχης αλλα με look Raffaela Karra σε ξεπεσμενη εκδοχη......τι παθανε φετο οι χωρες και πολλες στελνουν απομομισεις διασημων σταρ...μηπως ξυπνησουν το θαυμαστη που κρυβεται μεσα μας....?????

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μεχρι και ο φιλος μου ο taver εμεινε εδω για να τα παρακολουθησει......ταξιδι ειπε μετα το τελικο .....:haha::haha:
Όπως και στον Ελληνικό τελικό, στον Ευρωπαϊκό θα βρίσκομαι στο Παρίσι. (Για λόγους πρόσθετης ασφάλειας, κατά τον Ελληνικό τελικό ήμουνα εν πτήσει).

Σήμερα που γύρισα Ελλάδα, άκουσα το τραγούδι που διαλέξαμε για πρώτη φορά.

Το μοναδικό μου σχόλιο, θα είναι βγαλμένο μέσα από τους στοίχους του ίδιου του τραγουδιού, και δε μπορεί να είναι άλλο παρά η δεύτερη πιο συχνή λέξη σ' αυτούς, που επαναλαμβάνεται περίπου όσες φορές επαναλαμβάνεται και ο τίτλος του τραγουδιού. Από τους περισπούδαστους στοίχους, λοιπόν, του τραγουδιού που επιλέξαμε να στείλουμε να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό πολιτισμό: Ουγκ.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Όπως και στον Ελληνικό τελικό, στον Ευρωπαϊκό θα βρίσκομαι στο Παρίσι. (Για λόγους πρόσθετης ασφάλειας, κατά τον Ελληνικό τελικό ήμουνα εν πτήσει).

Σήμερα που γύρισα Ελλάδα, άκουσα το τραγούδι που διαλέξαμε για πρώτη φορά.

Το μοναδικό μου σχόλιο, θα είναι βγαλμένο μέσα από τους στοίχους του ίδιου του τραγουδιού, και δε μπορεί να είναι άλλο παρά η δεύτερη πιο συχνή λέξη σ' αυτούς, που επαναλαμβάνεται περίπου όσες φορές επαναλαμβάνεται και ο τίτλος του τραγουδιού. Από τους περισπούδαστους στοίχους, λοιπόν, του τραγουδιού που επιλέξαμε να στείλουμε να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό πολιτισμό: Ουγκ.
Πλακα της πλακας ο Αλκαιος στη 4η θεση ειναι στα στοιχηματα με ανοδικη πορεια παρακαλω....περιμενουμε το betoto το πιο εγκυρο υποτιθεται ...να μας δωσει τα προγνωστικα του...
Βεβαια υπαρχουν και σκαμπανεβασματα αλλα συνηθως στη πρωτη πενταδα πεφτουν μεσα...
Το Νορβηγο παντως τον εδιναν στη πρωτη τριαδα ολα τα πρακτορεια....
Μη περιμενεις ποιοτικο τραγουδι με Ελληνικο στοιχο....δεν θα εχει καμμια τυχη.....περναει ο σαματας....η δυνατη μουσικη...και το χορευτικο που συνοδευει το τραγουδι.....τωρα τι στοιχο και τι νοημα εχει....δυστιχως δεν ενδιαφερει κανενα....:(

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ο Νορβηγός ήταν #1 πριν καν πάρει το εισιτήριο για Μόσχα!! Καμία σχέση με Αλκαίο.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα μέχρι να διαμορφωθούν οι θέσεις. Εδώ κάπου είδα ότι το Αζερμπαιτζάν είναι στην 2η θέση (lol) και η Νορβηγία πρώτη?????:shock:

Σύμφωνα με το oikotimes η ΕΡΤ δημοσίευσε τα αποτελέσματα (που?)

TELEVOTING
Giorgos Alkaios = 12 points
Manos Pyrovolakis = 10 points
Giorgos Karademos = 08 points

JURY VOTING
Giorgos Karademos = 12 points
Manos Pyrovolakis = 10 points
Giorgos Alkaios = 08 points

:shock::shock:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Νορβηγια
Αζερμπαιτζαν
Αρμενια
Ελλαδα

Προς το παρον βεβαια οπως τα ψηφιζουν οι eurofans αλλα οπως ειπες εχουμε μελλον ακομα.....

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Πολυ ζορισμενο το τραγουδι της Σερβιας,πιασμενο απ τα μαλλια να βγει εθνικ, χωρις καμια πρωτοτυπία,με κουρασε αφορητα :(
Οσο για εμας, το μονο κατα τη γνωμη μου θετικο στοιχειο σε σχεση με αυτο το οικτρο τραγουδι που επιλεξαμε,ειναι το τρυκ με τα ταμπουρλα που αναβοσβηνουν, ας το διατηρησουμε στον ημιτελικο μπας και μαζεψουμε καμια ψηφο λογω.. ευρεσιτεχνίας (που καταντησαμε :shock::shock:)

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Παιδιά μας έχουν εντός 5άδας γιατί πολύ απλά έχουμε ξεχωρίσει με τις μπαλάντες φέτος! Και μπορεί κάποιοι Έλληνες να βρίζουν το κομμάτι μας, αλλά εγώ από το εξωτερικό διαφορετικά σχόλια βλέπω! Στο εξωτερικό ΑΡΕΣΕΙ το τραγούδι , άσχετα αν δεν καταλαβαίνουν τους στίχους.

Πιστεύω πως θα πάμε καλά, και θα είμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ στην 10αδα. Η Νορβηγία πολλά όνειρα κάνει που νομίζει ότι θα διεξάγει τον διαγωνισμό για 2η φορά. Θα είναι μέσα στην 10αδα, γιατί είναι η διοργανώτρια χώρα, αλλά ΔΕΝ θα νικήσει. :cool:

Εγώ έχω ξεχωρίσει Τουρκία, Αρμενία , Βέλγιο και Σουηδία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom