• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Γεια σου Εύη, με συγχωρείς για το τόλμημα, δεν κάθομαι να διαβάσω όσα έχουν γραφτεί σε 28 σελίδες. Ίσως πολλοί παρεξηγηθούν, για αυτό απευθύνομαι σε σένα και ζητώ την επιείκεια και κατανόησή σου:
Τιιιιι ΚΙΤΣ είναι αυτό το πράμαααααααα?????????
(οι Ποντιακές Ενώσεις πρέπει ν' αρχίσουν άμεσα απεργία πείνας, ώστε να αποσυρθεί πάραυτα!!! Οι Πόντιοι είναι λεβέντες!!! και όχι....)
Δεν χρειαζεται να απολογισε για τιποτα........το τοπικ ειναι ελευθερο για να λεμε ολοι τη γμωμη μας.......

Τι εχεται παθει με το Πουλοπουλο ??? μια χαρα παιδι ειναι.....χαμηλων τονων και ευγενεστατος.....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
[B said:
ευαγγελια;[/B]159461]
Υ.Γ. Επειδη κατι πηρε το ματι μου σε μια παραθεση σου, του χρονου υποσχομαι να βαλω υποψηφιοτητα και σε θελω να με μανατζαρεις!!!!
Nα το ξεχασεις λεω.....γιατι η υποψηφιοτητα εκλεισε.....μα δεν διαβαζεις τιποτα ??????τ

rethimno...σπανια η ποιοτητα ψηφιζεται...πρόπερσι η Γαλλια εστειλε ενα σουργελο τυπου Καρβελα και πατωσε πανηγυρικα....σου λενε περυσι ΟΧΙ.....δεν θα δεχτουμε αλλη κατραπακια....και παρ΄ολες τις μυριες αντιδρασεις εστειλαν το βαρυ τους πυροβολικο τη Patritsia Kass τι καταφερε ??? πηρε τη θεση που τις αξιζε.....?????

Κυριοι εγω προτεινω του χρονου - και παρ΄ολες τις αντιδρασεις που θα προκειψουν - να στειλουμε τη δικιά μας την Εva kass...... γιατι παρακαλω ???? καλλιτερη ειναι η Γαλλιδα ????
και τραβελστοριτισσα και κουκλα και Χανιωτισα και καταπληκτικο παιδι.....να μη πω για τη βασιλοπιτα που μας εφτιαξε ???
για ρωτηστε το Vito.....
Σε τσακωσα αδιαβαστη !!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
rethimno ασε μας που θα μας πεις τον Πουλοπουλο μια χαρα παιδι!
αυτος εχει ονειρο να παρουσιασει μια μερα την eurovision!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
rethimno ασε μας που θα μας πεις τον Πουλοπουλο μια χαρα παιδι!
αυτος εχει ονειρο να παρουσιασει μια μερα την eurovision!!
Και καλα θα κανει....τι του λειπει ????? καλλιτερη ειναι η Μπαλατσινου....σαν ταριχευμενη ηταν....

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Και καλα θα κανει....τι του λειπει ????? καλλιτερη ειναι η Μπαλατσινου....σαν ταριχευμενη ηταν....
Νομίζω πως η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού προτιμά την Μπαλατσινού. :bleh:

Εμένα πάντως και η Ρίκα και η Μπαλατσινού μου άρεσαν αρκετά. Ήταν απλές, είχαν τους ρόλους τους και δεν έκαναν σαρδάμ. Κρίμα που η Μπαλατσινού δεν θα είναι στο Όσλο.:( αλλά οκ θα τα καταφέρει και η Ρίκα μόνη της!! απλώς είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να έχουμε δίδυμα στον σχολιασμό του διαγωνισμού.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Νομίζω πως η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού προτιμά την Μπαλατσινού. :bleh:

Εμένα πάντως και η Ρίκα και η Μπαλατσινού μου άρεσαν αρκετά. Ήταν απλές, είχαν τους ρόλους τους και δεν έκαναν σαρδάμ. Κρίμα που η Μπαλατσινού δεν θα είναι στο Όσλο.:( αλλά οκ θα τα καταφέρει και η Ρίκα μόνη της!! απλώς είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να έχουμε δίδυμα στον σχολιασμό του διαγωνισμού.
Δεκτη καθε αντρικη γνωμη.......:roll::rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε συ Eυη εχεις προβλημα???
ειναι μια χαρα ο Πουλοπουλος και λες ταριχευμενη την θεα Τζενη?
Ημαρτον Παναζια μου!!
Ρε μπας και κουζουλαθηκες?
by the way το φορεμα το μαυρο με το κολαν που φορουσε ηταν all the money!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
13 θεση εμφανιζεται η Ελλαδα στον ημιτελικο της Γιουροβιζιον
η κληρωση εχει ως εξης

1) Μολδαβια
2) Ρωσια
3) Εσθονια
4) Σλοβακια
5)Φιλανδια
6) Λετονια
7)Σερβια
8)Βοζνια- Ερζεγοβινη
9)Πολωνια
10) Βελγιο
11) Μαλτα
12)Αλβανια
13) Ελλαδα
14)Πορτογαλλια
15) Λευκορωσια
16) Ισλανδια

Αρκετα προνομιακη θεση για την Ελλαδα ακριβως στην ιδια θεση ηταν περυσι και ο Ρουβας
Τωρα απο αντιπαλους η Φιλανδια φιγουραρει ψηλα στις προτιμησεις...αλλα το θετικο ειναι οτι ξεφορτωθηκαμε το Αζερμπαιτζαν και την Αρμενια που εξακολουθουν να κατεχουν ψηλες θεσεις ...
Λογικα θα περασουμε στο τελικο αφου δεν εχουμε δυνατους αντιπαλους...

Το Αζερμπαιτζαν μεχρι στιγμη ειναι στη πρωτη θεση συμφωνα με τα γραφεια στοιχηματων

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
13 θεση εμφανιζεται η Ελλαδα στον ημιτελικο της Γιουροβιζιον
η κληρωση εχει ως εξης

1) Μολδαβια
2) Ρωσια
3) Εσθονια
4) Σλοβακια
5)Φιλανδια
6) Λετονια
7)Σερβια
8)Βοζνια- Ερζεγοβινη
9)Πολωνια
10) Βελγιο
11) Μαλτα
12)Αλβανια
13) Ελλαδα
14)Πορτογαλλια
15) Λευκορωσια
16) Ισλανδια
15) Σκόπια
16) Λευκορωσία <--
17) Ισλανδία
;)

Η Φινλανδία δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατή συμμετοχή, πάντως ο ημιτελικός μας και πάλι είναι ψιλοαδιάφορος αν εξαιρέσεις την Σλοβακία (και ίσως Λετονία). Όλο ανατολικές χώρες είναι by the way :haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μια χαρα μας βολευει candy.......εκτος και αν συμμαχισει το ανατολικο μπλοκ.....και επειδη βασιλευει η μπαλαντα....ελπιζω οτι θα περασουμε....
Το video clip της συμμετοχης μας γυριζεται στη Μηλο....και ολο το promo ειναι με εξοδα Αλκαιου....

Πανε οι καλες παλιες εποχες....(βλεπε σουιτες..λιμουζινες και δεν συμμαζευομαστε....)

Ευχαριστω για τη διορθωση...:cool:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
φυσικά και μας βολεύει που ο ημιτελικός μας έχει ελάχιστες καλές συμμετοχές. (όπως και πέρσι με τον Σάκη)

Είναι κρίμα που θα τα πληρώσει όλα ο Αλκαίος :( Μπορεί να μην μου αρέσει το τραγούδι του αλλά τον συμπαθώ και θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό να μην τον υποστηρίξει η ΕΡΤ αλλά anyway...

Να προσθέσω πως στον τελικό:

η Γαλλία θα εμφανιστεί 18η
η Γερμανία 22η
η Ισπανία 2η
η Νορβηγία 3η
και το Ηνωμένο Βασίλειο 12ο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651