• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλο ηταν του Καραδημου η Μπαλαντα αλλα αν επιλεγοταν θα ειχε καμμια τυχη....????? Ο.Κ μου αρεσε η ερμηνια και το low profile που ειχε αλλα δεν ηταν για Ευρωπη.
Οποιο και να εβγαινε παρατραγουδα θα υπηρχαν....λιγα ακουσε η Παπαριζου για την συμμετοχη της ???? Ακομα και καταξιωμενοι τραγουδηστες εκφραστηκαν αρνητικα για τη συμμετοχη της και το τραγουδι που επελεξε...
Μη συγκρινεται παιδια τον Αλκαιο με το Ρακιντζη....παμε σε διαφορετικους παραμετρους

Mηπως πρεπει να δεχτουμε τη πραγματικοτητα και να σταματησουμε τη γκρινια ?????

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Παιδιά το τραγούδι είναι καλό. Η παρουσία του πολύ καλή. Ξεχώρισε από τα άλλα αμέσως, και εγώ τον Πυροβολάκη ήθελα, αλλά ο Αλκαίος ήταν ο καλύτερος και από τους 7. Ο Καραδήμος είχε φωνάρα,αλλά τί να το κάνεις αν βγεις τελευταίος με μπαλάντα που δεν θα καταλάβει κανείς και άλλωστε τα φετινά τραγούδια είναι κατά 2/3 μπαλάντες? Το καλό είναι ότι στο εξωτερικό λένε καλά λόγια και ανεβήκαμε μια θέση στα στοιχήματα (3η) Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.:cool:
καταρχην καλημερα...
αχχχχχ..δαιμονιζομαι παλι..:evil::evil::evil:

παιδια, μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας!το τραγουδι ΔΕΝ ειναι καλο..
ο,τι και να λετε..
και μαλιστα ΔΕΝ ειναι καν μετριο..ειναι πολυ κατω του μετριου..
αποδειξη το γεγονος οτι οταν το πρωτακουσαμε ολοι σε κανεναν δεν αρεσε..
απλα ο ελληνας (ο μεσος ελληνας τελος παντων) αλλαζει γνωμη με τα ματια συνηθως..αν δει μια χορογραφια (ασχετως του πως ειναι αυτη) πειθεται..και αυτο ειναι λαθος..για εμενα παντα μετρουσε η αποψη που ειχα οταν πρωτοακουγα ενα τραγουδι..μετα τα media και οι απειρες φορες που το ακουγαμε μας επειθαν οτι ειναι καλο και παμε για πρωτια..
ετσι και με την βισση..το τραγουδι δεν ηταν καλο (οπως βεβαια δεν ηταν καλα και τα υπολοιπα υποψηφια τραγουδια), αλλα τα media επεμεναν οτι ειναι φαβορι και οτι ολη η ευρωπη θα εκτιμησει την φωναρα της..ετσι και με τον σακη (μετα λυπης μου το λεω αυτο)..οταν πρωτοακουσαμε το τραγουδι ολοι απογοητευτηκαμε..η πρωτη εντυπωση ειναι παντα αλανθαστη!

οσον αφορα τα στοιχηματα τωρα, οχι μονο δεν αποδεικνυουν κατι, αλλα δεν ειναι ουτε καν καλοι "ενδεικτες"...

α!και μην ξανακουσω τιποτα τυπου "ας χαρουμε που επιτελους στειλαμε ελληνικο στιχο"....γιατι με αναγκαζετε να παραθεσω τον στιχο...για να νιωσετε ολοι περηφανοι ως ελληνες...:klaps::throw::killme::harakiri:

"Εκαψα το χτες νυχτες μου παλιες
θρυψαλα οι αναμνησεις εγιναν κι αυτες
Λυπες και φωνες αδικες ευχες
Κι αφησα σε μια γωνια ανοιχτες πληγες
Εκαψα το χτες νυχτες μου παλιες
Ονειρα και εφιαλτες ριχνω στις φωτιες
Δακρυα καυτα ψεματα πολλα
μοιαζουν σαν βουβη ταινια που δεν βλεπω πια

Opa- βαζω μια φωτια
Σ’ ολα τα παλια
Ολα θα τα αλλαξω – οpα
Και θα το φωναξω- οpα
Περασμενα ξεχασμενα κι ολα απ’ την αρχη ξανα- opa

Εκαψα το χθες νυχτες μου παλιες
Κι απο το μηδεν αρχιζω οσο κι αν δεν θες
Δακρυα καυτα ψεματα πολλα
Πληρωσα οσα χρωστουσα και τα δανεικα - opa"

(θυμιζει 90's..οταν ελεγα να επιστρεψουν τα 90's δεν εννοουσα στην eurovision.......):mad::mad:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γκρίνιες, γκρίνιες, γκρίνιες!

Κάθε χρόνο ακούμε γκρίνιες για την ελληνική συμμετοχή...ο αθάνατος Έλληνας γκρινιάρης! Ακόμη και με την Έλενα Παπαρίζου, γκρίνιες είχαμε και αφορισμούς!

Δεν συγκρίνω τις δύο συμμετοχές φυσικά, αλλά τονίζω και πάλι ότι ανάμεσα στα τραγούδια που είχαμε να επιλέξουμε, θεωρώ ότι επιλέξαμε το καλύτερο και θα έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση! Δεν θα έχουμε ούτε τον Βέρκα από την Ουκρανία, ούτε τις γαλοπούλες από την Ιρλανδία! Θα έχουμε μια έθνικ συμμετοχή στην σκηνή και μάλιστα χωρίς τα φάλτσα να είναι στα φόρτε τους!

Δεν κάνω ποτέ προβλέψεις για την θέση που θα πάρουμε, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμη και πρέπει να πάρουμε μια συνολική εικόνα των τελικών εκτελέσεων των τραγουδιών, αλλά και της σκηνικής τους παρουσίασης!

Από εκεί και πέρα, όλοι οι αφορισμοί και όλες οι εκτιμήσεις του τύπου "θα γίνουμε ρεζίλι"....ε, όχι, κανένας μέσος Ευρωπαίος δεν τον πήρε ποτέ τόσο στα σοβαρά τον διαγωνισμό και παρότι μπορεί να τον λατρεύει, δεν τον θεωρεί ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου, αλλά και κανένας τους δεν μπορεί να μας κρίνει αφού όλοι τους έχουν στείλει πολλάκις πολύ χειρότερες συμμετοχές...άθλιες πολλές φορές μάλιστα!

Και στην τελική, γούστο μας και καπέλο μας! Πετάξτε πια από πάνω σας το σύνδρομο του..."τι θα πουν οι γείτονες"!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Με το να λένε κάποιοι ότι το τραγούδι μας είναι αξιοπρεπές, επειδή υπάρχουν και χειρότερα, θα με κάνουν να πιστέψω ότι και ο Ολυμπιακός που δε βλέπεται φέτος, έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα, επειδή οι ανταγωνιστές του έχουν παρόμοια χάλια:haha::haha::haha:Όπως και να το κάνουμε ούτε ο Θρύλος βλέπεται ούτε και το τραγούδι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να χαίρομαι, επειδή κάποιες άλλες χώρες στείλανε ακόμη χειρότερο τραγούδι. Δηλαδή αν ήταν όλα χάλια και κέρδιζα θα έπρεπε να πανηγυρίζω;:shock::shock::shock:
Αντικειμενικά λοιπόν το τραγούδι είναι απαράδεκτο και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλες χώρες και αν στλελνουν γαλοπούλες, τέρατα κλπ.
Χωρίς να θεωρώ τον διαγωνισμό εθνική υπόθεση, ντρεπομαι που η χώρα μου θα διαγωνιστεί με το συγκεκριμένο τραγούδι.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Με το να λένε κάποιοι ότι το τραγούδι μας είναι αξιοπρεπές, επειδή υπάρχουν και χειρότερα, θα με κάνουν να πιστέψω ότι και ο Ολυμπιακός που δε βλέπεται φέτος, έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα, επειδή οι ανταγωνιστές του έχουν παρόμοια χάλια:haha::haha::haha:Όπως και να το κάνουμε ούτε ο Θρύλος βλέπεται ούτε και το τραγούδι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να χαίρομαι, επειδή κάποιες άλλες χώρες στείλανε ακόμη χειρότερο τραγούδι. Δηλαδή αν ήταν όλα χάλια και κέρδιζα θα έπρεπε να πανηγυρίζω;:shock::shock::shock:
Αντικειμενικά λοιπόν το τραγούδι είναι απαράδεκτο και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλες χώρες και αν στλελνουν γαλοπούλες, τέρατα κλπ.
Χωρίς να θεωρώ τον διαγωνισμό εθνική υπόθεση, ντρεπομαι που η χώρα μου θα διαγωνιστεί με το συγκεκριμένο τραγούδι.
+1...
και οσο για τις γκρινιες που υπαρχουν καθε χρονο, δεν ειναι παντα της ιδιας εκτασης..πχ. οταν πηγε η βισση, η γκρινια επικεντρωνοταν στο τραγουδι..
οταν πηγε περυσι ο σακης το ιδιο..
οταν πηγε ο σαρμπελ η γκρινια επισης ηταν λιγοτερη..
οταν πηγε η καλομοιρα, χμ, ειχαμε καλο τραγουδι και μια φρεσκια παρουσια..υπηρχαν θετικα...

φετος εχουμε καθε λογο να γκρινιαζουμε..ποιο ακριβως ειναι το θετικο μας βρε cake??ο αλκαιος ή το τραγουδι??(για την χορογραφια δεν ρωταω καν..)..

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
καταρχην καλημερα...
αχχχχχ..δαιμονιζομαι παλι..:evil::evil::evil:

παιδια, μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας!το τραγουδι ΔΕΝ ειναι καλο..
ο,τι και να λετε..
και μαλιστα ΔΕΝ ειναι καν μετριο..ειναι πολυ κατω του μετριου..
ετσι και με την βισση..το τραγουδι δεν ηταν καλο (οπως βεβαια δεν ηταν καλα και τα υπολοιπα υποψηφια τραγουδια), αλλα τα media επεμεναν οτι ειναι φαβορι και οτι ολη η ευρωπη θα εκτιμησει την φωναρα της..ετσι και με τον σακη (μετα λυπης μου το λεω αυτο)..οταν πρωτοακουσαμε το τραγουδι ολοι απογοητευτηκαμε..η πρωτη εντυπωση ειναι παντα αλανθαστη!
πόσο συμφωνώ μαζί σου!

cakeNet: ο έλληνας πάντα θα βρίσκει κάτι να γκρινιάζει, συμφωνώ.
αλλά για το τραγούδι αυτό καλά κάνει και γκρινιάζει! ένα ηλίθιο κιτς τραγουδάκι είναι. καλά να πάθουμε όμως!

που πάμε, ωρε που πάμε!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Latina μου...και για τον Σαρμπέλ λέγανε ότι μόνο οι χορευτικές του ικανότητες άξιζαν, και για την Καλομοίρα λέγανε ότι είναι παπάκι η ίδια και το τραγούδι άθλιο και χίλια δύο πράγματα! Πάντα υπάρχουν γκρίνιες...

Dik7...αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβες όπως τα εννοούσα αλλά όπως ήθελες να τα καταλάβεις! Δεν είπα ποτέ ότι έχουμε τραγουδάρα...αλλά δεν είναι πια και τόσο άθλια η παρουσία μας όσο θέλετε να την χαρακτηρίζετε! Σίγουρα δεν πρόκειται να γίνουμε ρεζίλι που λέτε και ότι και να στέλναμε, μόνο ρεζίλι δεν θα γίνουμε αφού με αυτή την έννοια έχουν ρεζιλευτεί όλοι τους για τα καλά.

Αντιθέτως νομίζω ότι μπορούμε να τραβήξουμε αρκετούς Ευρωπαίους με τα στοιχεία που είχε το τραγούδι.

Το τραγούδι του Πυροβολάκη το έβρισκα πιο άθλιο και πολύ φορτωμένο, κάτι που το βάρυνε αρκετά και το έκανε κουραστικό. Μιλάτε για κιτς αναφερόμενοι στον Αλκαίο και υποστηρίζοντας τον Πυροβολάκη; Δεν στέκει αυτό ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε!

Και το τόνισα...δεν μιλάω για μεγάλες προσδοκίες και πρωτιές, αλλά μιλάω για μια αξιοπρεπή παρουσία, κι αυτή την έχω! Τελεία και Παύλα!

Γιουροβιζιονολόγος Α' :haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δηλώνω άσχετος στα περί του διαγωνισμού αλλά επειδή το άκουσα ένα θα πω... δεν μπορεί επίτηδες το έκαναν... αυτό το πράγμα όχι μόνο δεν ακούγεται αλλά είναι και εκνευριστικό από πάνω... αν δεν βγούμε τελευταίοι θα το θεωρήσω τεράστια διάκριση...
Αφού δεν ασχολείσαι...τι θέλεις και ανακατεύεσαι με τα πίτουρα...δεν το ξέρεις ότι θα σε φάνε οι κότες πουλάκι μου; :bleh::bleh::bleh:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Γιουροβιζιονολόγος Α' :haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh:
χαχαχα..μετα τα χθεσινα και τα σημερινα, υποβιβαστηκες φιλτατε...
πλεον εισαι γιουροβιζιονολογος Γ΄ :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

(εμενα παντως και ο σαρμπελ μου αρεσε και η καλομοιρα και τα τραγουδια τους..το φετινο παλι, ουτε να το φτυσω:roll:)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Όχι καλή μου...Α' παραμένω...και θα το δεις στο Όσλο! :bleh::bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Γιατι δεν σε κουφαναν οι δηλωσεις μπαμπα Χατζηνασιου ???
Ρωτηθηκε αν στενοχωρηθηκε που δεν βγηκε ο γιος του και απαντησε....Οχι δεν στενοχωρηθηκα γιατι βγηκε ο καλλιτερος !!!!!

Οι δε Μελισσες ....εξαφανιστηκαν απο τη πισω πορτα χωρις να κανουν καμμια δηλωση...ολοι εκαναν δηλωσεις και εδωσαν τις ευχες τους.....αυτο το συγκροτημα πως την εχει δει ετσι ???? τους ηξερε και κανενας ????

Εμενα παντως κακη απομιμηση των Μπιτλς μου εβγαζαν.....ηθελαν να τους μοιασουν αλλα.......απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα