• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
αααα τωρα θυμηθηκα! εσυ ησουν στην ομαδα του ρακιντζη!!!!!
δεν σε γνωρισα με αυτη τη στολη του ρομποκοπ!!!!!!!
Απαραδεκτα ηταν και τα δυο !!!! τι λεμε τωρα!
Αγαπητή Ευαγγελία δεν είπα ότι ο Ρακιντζής ήταν καλός, αλλά το σημερινό δεν περιγράφεται. Ο Αλκαίος είναι ό, τι χειρότερο έχουμε παρουσιάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κρίμα μιας και είναι γαύρος.
Και επαναλαμβάνω την απορία μου γιατί δεν άκουσα όλα τα τραγούδια.
Τόσο χάλια ήταν και τα υπόλοιπα; Κανένα καλύτερο δεν υπήρχε;

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Όπως και να χει παιδιά η απόφαση βγήκε,θέλουμε δεν θέλουμε ο Αλκαίος θα πάει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..Καλύτερα να βγούμε τελευταίοι να μάθουν άλλη φορά να δέχονται τέτοιες συμμετοχές στην ΕΡΤ..Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια,καμιά φορά από κει που δεν το περιμένεις μπορεί να έχουμε καμιά καλή τύχη...λέμε τώρα...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
dik-7, τετοια ωρα μην λες τετοια..και ηδη εχει γυρισει το ματι μου.....
εχω δαιμονιστει.........:shock:
εχω που χω μερικους που υπερασπιζονται αλκαιο..δεν θα αντεξω και υπερασπιση του ρακιντζη!!!υπερασπισου κανεναν εγκληματια καλυτερα, πιο ευκολο θα ναι!!!!

εγω πιστευω πως με τα φετινα τραγουδια και τους ελληνες του εξωτερικου θα παμε τελικο μεν, αλλα εκει θα πιασουμε πατο....!!!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
αχ τι μας θύμησες!! παλιές δόξες!!!

εγώ εύχομαι να μην πάει καλά ο Αλκαίος! Γιατί αν πάει καλά θα συνεχίσουμε να στέλνουμε βλακείες!

κοίτα που θα νοσταλγήσω το this is our night!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ετσι και περασουμε στον τελικο, μαλλον κανενα ταμα θα εχει κανει ο Αλκαιος.
θα πεσει πολυ γελιο!!! δεν νομιζω να περασουμε καν!
Λετε παιδια να ειχαν και στη Φιλανδια travelstories και να γραφανε τα ιδια οπως εμεις -καλη ωρα- οταν στειλανε στην Αθηνα τους Lordi ???? περιμενε κανενας οτι τα τερατα θα επαιρναν τη πρωτια ?????

Λες να μας συμβει κατι παρομοιο ???:bleh::bleh: εχουμε και τιποτα αλλο να ελπιζουμε ????

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αφου κάποιοι δεν θέλαν την Αυγουστάκη, καλά να πάθουμε. Περαστικά μας.
Latina άσε τους εγκληματίες σε εμένα και εσύ ετοιμάσου για ξεποδιάρασμα στο Λονδίνο.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και για να διασκεδάσουμε λίγο.
Μήπως του χρόνου να στείλουμε αυτό

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Latina άσε τους εγκληματίες σε εμένα και εσύ ετοιμάσου για ξεποδιάρασμα στο Λονδίνο.
οχι, οχι, οχι!!!δεν στους αφηνω ολους!!!θελω κεγω!!:bleh::bleh:
εσυ προς το παρον εχεις αναλαβει επισημα την υπερασπιση του ρακιντζη..να δω πως θα τον ξελασπωσεις με τοσα "εγκληματα" (φωνητικα, στιλιστικα, χορευτικα) που εχει διαπραξει...;)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
οχι, οχι, οχι!!!δεν στους αφηνω ολους!!!θελω κεγω!!:bleh::bleh:
εσυ προς το παρον εχεις αναλαβει επισημα την υπερασπιση του ρακιντζη..να δω πως θα τον ξελασπωσεις με τοσα "εγκληματα" (φωνητικα, στηλιστικα, χορευτικα) που εχει διαπραξει...;)
Είσαι μικρή ακόμη για να υπερασπίζεσαι εγκληματίες.
Για το Ρακιντζή για να κλείσω το θέμα.
Ηταν απαράδεκτος στιλιστικά και χορευτικά και δεν το σώζουν σε αυτό όλοι οι ποινικολόγοι του κόσμου.
Το τραγούδι του ήταν επίσης πολύ κατώτερο του μέσου όρου των τραγουδιών που έγραφε (μιλάω για τις επιτυχίες του) αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά ήταν λίγο καλύτερο από το Οπα του Αλκαίου, το οποίο είναι για να του πετάς τομάτες.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, αυτο το κορυφαιο σχολιο το πετυχα μολις τωρα στο esctoday...

"For sure better than last year!!! Something different than what Greece usually sends"

:haha::haha::haha:ειπα να σας το βαλω να γελασουμε παρεα!!!:haha::haha::haha:

http://esctoday.com/news/read/15371?id=15371&offset=27#reactions

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Παιδιά το τραγούδι είναι καλό. Η παρουσία του πολύ καλή. Ξεχώρισε από τα άλλα αμέσως, και εγώ τον Πυροβολάκη ήθελα, αλλά ο Αλκαίος ήταν ο καλύτερος και από τους 7. Ο Καραδήμος είχε φωνάρα,αλλά τί να το κάνεις αν βγεις τελευταίος με μπαλάντα που δεν θα καταλάβει κανείς και άλλωστε τα φετινά τραγούδια είναι κατά 2/3 μπαλάντες? Το καλό είναι ότι στο εξωτερικό λένε καλά λόγια και ανεβήκαμε μια θέση στα στοιχήματα (3η) Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα