• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εμενα καθολου δεν μου αρεσε το τραγουδι της..και σκεφτομαι και λεω, αν ηταν ετσι αυτο, τα αλλα πως θα ναι?:shock:για να δουμε τι θα δουμε!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εκφερω αποψη κρινοντας με βαση τα ονοματα των υποψηφιων..δεν εχω ακουσει τα τραγουδια, αλλα ξερω ποιοι ειναι οι υποψηφιοι..:bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη...κι ο καθένας μπορεί να απογοητεύσει (τις προσδοκίες μας δηλαδή).

Άρα...όλα παίζουν.

Vario...στο Όσλο δεν θα πάω...αλλά στον τελικό μας θα πάω καλώς εχόντων των πραγμάτων.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη...κι ο καθένας μπορεί να απογοητεύσει (τις προσδοκίες μας δηλαδή).

Άρα...όλα παίζουν.

Vario...στο Όσλο δεν θα πάω...αλλά στον τελικό μας θα πάω καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Mπραβο Cake αντε να εχουμε και ζωντανη ανταποκριση.....ποιος θα μας τα πει καλλιτερα....:clap::clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αρκεί να θυμηθώ να βγάλω μια φωτογραφία για να την δώσω αύριο, γιατί δεν θα μου επιτραπεί η είσοδος αν δε μου βγάλουν την ταυτότητα! :haha::haha::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Κατι εμαθα σημερα οτι για τη Ρωσια υποψηφιος θα ειναι και παλι ο Diman Bilan.....και το styling θα ειναι - οπως και τη προηγουμενη φορα- του Φωκα Ευαγγελινου
Λετε να συναγωνιστει το Τζονυ Λογκαν της Ιρλανδιας ,3 νικες αν θυμαμαι καλα.... καθε φορα που επερνε μερος στη Γιουροβιζιον ειχε την ιδια ερωτηση.....<<πως αισθανεσται που θα εισατε νικητης ?????>>

varioAthens

Member
Κατι εμαθα σημερα οτι για τη Ρωσια υποψηφιος θα ειναι και παλι ο Diman Bilan.....και το styling θα ειναι - οπως και τη προηγουμενη φορα- του Φωκα Ευαγγελινου
Λετε να συναγωνιστει το Τζονυ Λογκαν της Ιρλανδιας ,3 νικες αν θυμαμαι καλα.... καθε φορα που επερνε μερος στη Γιουροβιζιον ειχε την ιδια ερωτηση.....<<πως αισθανεσται που θα εισατε νικητης ?????>>
Kι εγώ το άκουσα... Πολύ βαρετό μου ακούγεται πάντως! Ειδικά τόσο σύντομα, επανάληψη του ίδιου team... Ο Φωκάς μετά τη βλακεία χορογραφία του Σάκη πέρσι ας κάνει ότι θέλει...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kι εγώ το άκουσα... Πολύ βαρετό μου ακούγεται πάντως! Ειδικά τόσο σύντομα, επανάληψη του ίδιου team... Ο Φωκάς μετά τη βλακεία χορογραφία του Σάκη πέρσι ας κάνει ότι θέλει...
Eτσι ακριβως ειναι vario ασε που μολις τα προγνωστικα τον εδιναν φαβορι πηρε υφος χιλιων Καρδιναλλιων στις συνεντευξεις πριν το τελικο......σαν να μας ελεγε....αντε και με πρήξατε δωστε μου το βραβειο γιατι βιαζομαι να φυγω.... :D:D:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ναι...έτσι είναι, είναι ξανά υποψήφιος στην Ρωσία!

Να δούμε τι θα γίνει..στις 7 Μαρτίου είναι ο τελικός τους!

Μάλιστα, κυκλοφορεί κι ένα demo του τραγουδιού στο διαδίκτυο....

Last edited by a moderator:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού

ελάτε ρε παιδιά που θα νικήσει ξανά! εδώ με τα χίλια ζόρια κέρδισε το 2008..κυρίως λόγω των ανατολικών κρατών και ουσιαστικά χωρίς μεγάλο αντίπαλο (τώρα αν παίχτηκαν και άλλα στην ψηφοφορία δεν μπορώ να το πω με σιγουριά..:rolleyes:)

εγώ θα χαρώ αν αποτύχει. με εκνευρίζει αφάνταστα όταν επιστρέφουν στον διαγωνισμό νικητές προηγούμενων ετών. η επιστροφή στον διαγωνισμό δείχνει ότι δεν έκαναν την καριέρα που περίμεναν!
ο συγκεκριμένος απέτυχε να κάνει διεθνή καριέρα όπως έλεγε + το Believe πάτωσε στα charts ενώ συμμετοχές όπως της Γαλλίας, της Ελλάδας & Σουηδίας πήγαν πολύ καλά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom