• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Moυ αρεσουν οι μπαλαντες ιδιως οταν ειναι εθνικ....νομιζω οτι αντιπροσωπεύουν καλλιτερα μια χωρα....εξ αλλου αυτες που ηταν ποιοτικες εχουν ολες διακριθει

Διαχρονικη και αξεχαστη....

>

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Moυ αρεσουν οι μπαλαντες ιδιως οταν ειναι εθνικ....νομιζω οτι αντιπροσωπεύουν καλλιτερα μια χωρα....εξ αλλου αυτες που ηταν ποιοτικες εχουν ολες διακριθει

Διαχρονικη και αξεχαστη....
συμφωνώ μαζί σου καλή συνφορουμίτισσα...:cool:

διαχρονική και αξέχαστη είναι και αυτή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης το 2006
στην οποία έχει μουσική ανάμειξη οπως και στην προηγούμενη ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς!
Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς - Βικιπαίδεια

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Eνα τραγουδι ανατολικου μπλοκ αν θυμαμαι καλα....το video-clip του γυριστηκε στο Ναυπλιο.....πρεπει να ηταν μπαλαντα.....κατσε να ερθει o cake-net να φωτισει τη κατασταση...δεν μπορω να το εντοπισω...:(:(

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δεν γνωρίζω αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, αλλά μήπως μπερδεύεσαι με την Ελβετία που είχε γυρίσει το σποτάκι της στο Ναύπλιο;

Τώρα....από εκεί και πέρα, πολύ στην κουλτούρα το ρίξατε...οκ καμιά δυναμική μπαλάντα, αλλά μην την καταντήσουμε την Eurovision για την τρίτη ηλικία; Ε...Βέρκα και πάλι Βέρκα! :clap::clap::clap::haha::haha::haha:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Και βεβαια δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το πρωτο της Σερβιας...η Marijia εδωσε ρεσιταλ ερμηνιας....αν και στα Σερβικα.....
Περυσι δε η Σερβια εστειλε....το δικο τους Φλωρινιωτη.....ποιο παρακμη δεν μπορουσε να ηταν....

Εμένα μου άρεσε πάαααρα πολύ το τραγούδι αλλά η εμφάνιση :rolleyes::rolleyes:
γι'αυτό το λόγο δεν το ψήφισα!
βέβαια όταν έβλεπα να παίζεται ανάμεσα στην Σερβία & Ουκρανία, φυσικά και ευχόμουν να κερδίσει η Σερβία :haha:

Καλά το περσινό απορώ πως το διάλεξαν.. δεν παραπονέθηκαν μετά όμως! κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι έστειλαν πατάτα (συγκριτικά και με τις άλλες συμμετοχές) & το βούλωσαν:D ας είναι καλά οι επιτροπές!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μπαλάντες και ειδικά αυτές από τα Βαλκάνια! :cool: Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη ψιλοαδικήθηκε το 2006 αλλά anyway. έχε χάρη που δεν υπήρχαν επιτροπές (εκτός από αυτές της Αλβανίας & του Μονακό που ψήφισαν στον τελικό)

Αλλά υπάρχουν και κάποιες μπαλάντες που είναι τρομερή βαρεμάρα!:rolleyes: με τραγουδιστές που προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν φωνή!:rolleyes:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Αντε να ανεβουμε λιγο....και να θυμηθουμε ενα μπιτατο κομματι κομμενο και ραμμενο στα μετρα της Γιουροβιζιον....με φωναρες ομως....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η ισπανική φετεινή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον
Ερμηνευτής ο Daniel Diges
τιτλος τραγουδιού: "Algo pequeñito"

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ασε Θανο μου οσα video-clip ειδα απο χωρες του ανατολικου μπλοκ ηταν πιασε το ενα και χτυπα το αλλο.....ολα της ταξης του μη χειροτερα....
Η μια κακη απομιμηση της Αντζελινας Τζολι και ας πλησιαζε το 1,90 υψος....η Μαλτα φωτοτυπια της Liza Mineli,για να δουμε και το δικο μας πιο θα ειναι...
παντως η ΕΤ το παλευει για αυτη τη Παρασκευη....αν προλαβουμε θα το δουμε μαγνητοσκοπηση....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να ρωτήσω κάτι, πότε πέφτει φέτος η Γιουροβίζιον, για να ξέρω τι μέρες να κανονίσω κανά ταξίδι?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Να ρωτήσω κάτι, πότε πέφτει φέτος η Γιουροβίζιον, για να ξέρω τι μέρες να κανονίσω κανά ταξίδι?
κι αλλο ταξιδι??ποσα πια????:bleh::bleh:

λοιπον, 25 και 27 Mαιου οι ημιτελικοι, και ο τελικος 29 Μαιου!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom