latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
εμενα καθολου δεν μου αρεσε το τραγουδι της..και σκεφτομαι και λεω, αν ηταν ετσι αυτο, τα αλλα πως θα ναι?για να δουμε τι θα δουμε!
Mπραβο Cake αντε να εχουμε και ζωντανη ανταποκριση.....ποιος θα μας τα πει καλλιτερα....Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη...κι ο καθένας μπορεί να απογοητεύσει (τις προσδοκίες μας δηλαδή).
Άρα...όλα παίζουν.
Vario...στο Όσλο δεν θα πάω...αλλά στον τελικό μας θα πάω καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Kι εγώ το άκουσα... Πολύ βαρετό μου ακούγεται πάντως! Ειδικά τόσο σύντομα, επανάληψη του ίδιου team... Ο Φωκάς μετά τη βλακεία χορογραφία του Σάκη πέρσι ας κάνει ότι θέλει...Κατι εμαθα σημερα οτι για τη Ρωσια υποψηφιος θα ειναι και παλι ο Diman Bilan.....και το styling θα ειναι - οπως και τη προηγουμενη φορα- του Φωκα Ευαγγελινου
Λετε να συναγωνιστει το Τζονυ Λογκαν της Ιρλανδιας ,3 νικες αν θυμαμαι καλα.... καθε φορα που επερνε μερος στη Γιουροβιζιον ειχε την ιδια ερωτηση.....<<πως αισθανεσται που θα εισατε νικητης ?????>>
Eτσι ακριβως ειναι vario ασε που μολις τα προγνωστικα τον εδιναν φαβορι πηρε υφος χιλιων Καρδιναλλιων στις συνεντευξεις πριν το τελικο......σαν να μας ελεγε....αντε και με πρήξατε δωστε μου το βραβειο γιατι βιαζομαι να φυγω....Kι εγώ το άκουσα... Πολύ βαρετό μου ακούγεται πάντως! Ειδικά τόσο σύντομα, επανάληψη του ίδιου team... Ο Φωκάς μετά τη βλακεία χορογραφία του Σάκη πέρσι ας κάνει ότι θέλει...
Κατι εμαθα σημερα οτι για τη Ρωσια υποψηφιος θα ειναι και παλι ο Diman Bilan.....και το styling θα ειναι - οπως και τη προηγουμενη φορα- του Φωκα Ευαγγελινου
Λετε να συναγωνιστει το Τζονυ Λογκαν της Ιρλανδιας ,3 νικες αν θυμαμαι καλα.... καθε φορα που επερνε μερος στη Γιουροβιζιον ειχε την ιδια ερωτηση.....<<πως αισθανεσται που θα εισατε νικητης ?????>>