• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Καλά μόλις πήραμε 8 βαθμούς από την Ισλανδία , τα έχασα! Μωρέ μπράβο, φταίει βέβαια και το τραγούδι της Yohannas (που βγήκε 2ο πέρυσι) που το έχω ακούσει πάνω από 100 φορές...λολ

Η Αρμενία και η Βουλγαρία μας στέρησαν την θέση στην 5αδα...ΕΛΕΟΣ...τι να καναμε περιμέναμε το 12αρι από την Βουλγαρία και ένα 8αρι από Αρμενία!!! ¨@¨@

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Η Αρμενία και η Βουλγαρία μας στέρησαν την θέση στην 5αδα...ΕΛΕΟΣ...τι να καναμε περιμέναμε το 12αρι από την Βουλγαρία και ένα 8αρι από Αρμενία!!! ¨@¨@

ε ναι, καθε χρονο μας δινουν τετοιες βαθμολογιες τι εγινε φετος? ειχαμε και ελληνικο στιχο και το τραγουδι γενικα ηταν ελληνικο 100% τρελαινονται για τετοια τραγουδια σε βουλγαρια αρμενια γεωργια κα

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Οπως καθε χρονο ετσι και φετο τα κρατη της πρωην Σοβιετικης Ενωσης μας ''μαυρισαν'' κανονικα, μα ουτε ενα ????? αυτη ειναι η παγια τακτικη τους τωρα θα αλλαξουν....?????

Σου λενε εκει υπαρχει η Βαλκανικη συμμαχια....περιμενα περισσοτερα απο Βουλγαρια και Ρουμανια.....για λιγο χασαμε τη πενταδα

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Μα αυτό σου λέω, ο διαγωνισμός έπρεπε να περάσει σε χώρα που δεν είχε πρόβλημα στο να διοργανωσει τον διαγωνισμό! Νομίζεις πως αν το τραγουδούσε π.χ η Γεωργία το Sattelite θα νικούσε ? Οχι. Και μην μου πεις τώρα οτι οι σοβαροφανεις επιτροπες ψήφισαν το τραγούδι για τον ρομαντικό στίχο του ή για την τέλεια μουσική του...εγώ γράφω καλύτερο τραγούδι...:roll:
Απλά έπεσε χέρι στις επιτροπές να ψηφίσουν δυτική χώρα και έπεσε ο κλήρος στην Γερμανία.
για λύσε μου την 1η απορία: από ποιον συγκεκριμένα έπεσε χέρι:roll:;
και την 2η; μόνο η Γερμανία μπορει ως δυτική χώρα να διοργανώσει διαγωνσιμό; η Δανία, το Βέλγιο; η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασιλείο γιοκ;

και σε οτι αφορά τις σοβαροφανείς η μη επιτροπές, αν δεν με απατά η μνήμη μου και για την δική μας επιτροπή ο Αλκαίος δεν ηταν η 1η της επιλογή! καλά που ο κόσμος είχε διαφορετικό γούστο!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
για λύσε μου την 1η απορία: από ποιον συγκεκριμένα έπεσε χέρι:roll:;
και την 2η; μόνο η Γερμανία μπορει ως δυτική χώρα να διοργανώσει διαγωνσιμό; η Δανία, το Βέλγιο; η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασιλείο γιοκ;

και σε οτι αφορά τις σοβαροφανείς η μη επιτροπές, αν δεν με απατά η μνήμη μου και για την δική μας επιτροπή ο Αλκαίος δεν ηταν η 1η της επιλογή! καλά που ο κόσμος είχε διαφορετικό γούστο!

όχι δεν ήταν η πρώτη επιλογή ο αλκαίος.

προσωπικά θεωρώ αστείες τις θεωρίες για στημένα αποτελέσματα αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του. όπως πχ εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ψήφισε στην Μάλτα το Αζερμπαιτζαν για 12αρι κα

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Οπως καθε χρονο ετσι και φετο τα κρατη της πρωην Σοβιετικης Ενωσης μας ''μαυρισαν'' κανονικα, μα ουτε ενα ????? αυτη ειναι η παγια τακτικη τους τωρα θα αλλαξουν....?????

Σου λενε εκει υπαρχει η Βαλκανικη συμμαχια....περιμενα περισσοτερα απο Βουλγαρια και Ρουμανια.....για λιγο χασαμε τη πενταδα

Δυστυχώς ούτε οι επιτροπές τους μας ψηφίζουν! κρίμα!
το κακό είναι ότι τώρα θα αρχίσουν να μην μας ψηφίζουν και οι φιλικές προς εμάς χώρες της πρωην σοβιετικής (πχ Αρμενία) η Γεωργία έκανε την αρχή φέτος!:mad:

δλδ τι πρέπει να στείλουμε? ρώσικο τραγούδι?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Δυστυχώς ούτε οι επιτροπές τους μας ψηφίζουν! κρίμα!
το κακό είναι ότι τώρα θα αρχίσουν να μην μας ψηφίζουν και οι φιλικές προς εμάς χώρες της πρωην σοβιετικής (πχ Αρμενία) η Γεωργία έκανε την αρχή φέτος!:mad:

δλδ τι πρέπει να στείλουμε? ρώσικο τραγούδι?
αμέεε,
τόσους ρωσογενείς έχουμε εν ελλάδι...
δηλαδή ο πρώην Λευκορώσος και νυν Νορβηγός Αλέξανδρος Ράιμπακ που κέρδισε περσι ποιο μάγκας είναι;:haha:

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Ρε παιδιά, η Γερμανία είχε πιο επιτυχημένο τραγούδι και από την Γαλλία και από την Δανία. Καλά για την Αγγλία που είχε αίσχος κομμάτι, αυτό έλειπε να κερδίσει...! Δεν κατακρίνω τον κόσμο που το ψήφισε, του άρεσε και το ψήφισε. Απλά ήταν αναμενόμενο ότι θα έδιναν την Eurovision στην Γερμανία, όπως και να το κάνουμε...

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Δεν ξέρω αν το τραγούδι της Γερμανίας άξιζε για πρώτο δεύτερο κλπ,είναι πάντως ένα τραγούδι που αν το ακούσω στο ραδιόφωνο δεν θα το αλλάξω...Τώρα όσον αφορά εμάς,τι καλά ήμασταν εκεί 5η 6η θέση στο τέλος μας φάγανε οι άτιμοι! Εκεί που τα Σκόπια δεν έδωσαν τίποτα,δηλαδή στο λαιμό μου κάθισε....Όπως και η Βουλγαρία..Που είναι τα 12άρια??? Ευχάριστη έκπληξη το Βέλγιο αλλά και η Αγγλία....Πολλοί φοιτητές αλλά πέρσι αν θυμάμαι καλά ο Σάκης είχε πάρει 5-6? Πάει λοιπόν κι αυτή η eurovision και του χρόνου παιδιά να μαστε καλά πάλι εδώ!!

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Δε συμφωνω καθολου με ολα αυτα περι στημενων, ειναι τουλαχιστον ανοητο να ακουγονται τετοια πραγματα. Οταν δεν υπηρχε επιτροπη μας εφταιγαν οι συμμαχιες και οι γειτονιες, τωρα υπαρχει επιτροπη ειναι πιο δικαια τα πραγματα αλλα παλι κατι μας ενοχλει! Ελεος ρε παιδια! Ο διαγωνισμος ειναι για να περνουμε μια ιδεα τι παιζει σε διαφορες χωρες απο (εμπορικη) μουσικη, γιατι πρεπει ολη η Ευρωπη να ακουει αυτα που ακουει ενας Ελληνας ας πουμε, που αν η χωρα τους δε βγαινει πρωτη γκρινιαζει και μιλαει για στημενα παιχνιδια;
Η Γερμανια ειναι μεσα στους Big4 μαζι με Αγγλια, Γαλλια, Ισπανια. Ετσι κι αλλιως πληρωνουν ενα σωρο λεφτα καθε χρονο (περισσοτερα απο τους αλλους) και συνηθως τα αποτελεσματα τους δεν ειναι και τα καλυτερα -αλλιως ο διαγωνισμος δε θα μπορουσε να γινει σε αλλες πιο μικρες χωρες. Τωρα κερδιζει η Γερμανια και καποιοι επιμενουν οτι ειναι στημενο...
Τι αλλο θα ακουσουμε;

Οσο για τον Αντωνη, γιατι βρε παιδι μου επιμενουν οτι εισαι μονος σου; Απο χτες βραδυ ειπα οτι μου αρεσε πολυ η Γερμανια και το περιμενα οτι θα κερδιζε... :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
πχ εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ψήφισε στην Μάλτα το Αζερμπαιτζαν για 12αρι κα

Σιγά το δύσκολο. Τριάντα άνθρωποι μένουν στη Μάλτα... Στέλνεις ένα τσάρτερ με 31 δικούς σου και ψηφίζουν από εκεί και το έχεις το 12άρι στην τσέπη.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Δε συμφωνω καθολου με ολα αυτα περι στημενων, ειναι τουλαχιστον ανοητο να ακουγονται τετοια πραγματα.
....
Η Γερμανια ειναι μεσα στους Big4 μαζι με Αγγλια, Γαλλια, Ισπανια. Ετσι κι αλλιως πληρωνουν ενα σωρο λεφτα καθε χρονο (περισσοτερα απο τους αλλους) και συνηθως τα αποτελεσματα τους δεν ειναι και τα καλυτερα -αλλιως ο διαγωνισμος δε θα μπορουσε να γινει σε αλλες πιο μικρες χωρες. Τωρα κερδιζει η Γερμανια και καποιοι επιμενουν οτι ειναι στημενο...
Τι αλλο θα ακουσουμε;
ετσι ακριβώς,,,:clap:
η γερμανία περίμενε απο το 1982 να δει ασπρη μέρα στην γιουροβίζιον...
εν ετη 2010 θυμηθηκε να στησει τον διαγωνισμό, να δώσει γραμμή, ενδεχωμένως και μίζες :haha: σε ένα κάρο χώρες για να κερδίσει αυτή την διοργάνωση που την είχε τόοοοσο πολύ ανάγκη, για να ανυψωθεί το πεσμένο της ηθικό...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom