katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Το 5άστερο ετοιμάζεται στην παραλία "Χερόμυλος" στην Νότια Εύβοια.
Το λιγότερο που μπορώ να πω: ντροπή και αίσχος.
Το 5άστερο ετοιμάζεται στην παραλία "Χερόμυλος" στην Νότια Εύβοια.
Με βρίσκεις σύμφωνο.
Το λιγότερο που μπορώ να πω: ντροπή και αίσχος.
Η ιστορία σας ακούγεται πολύ συναισθηματική! Η Εύβοια έχει μια μοναδική ομορφιά. Έχετε κάποιο αγαπημένο μέρος στο οποίο θα θέλατε να επιστρέψετε;Ψήφισα Εύβοια τελικά....Την έχω γυρίσει περισσότερο, την έχω ζήσει περισσότερο, την έχω τελικά αγαπήσει περισσότερο, και καμιά φορά ακόμα και κάποια μικρά πράγματα μπορεί να μας κάνουν να στρέψουμε την ψήφο μας σε μια κατεύθυνση. Στην περίπτωσή μου ήταν η εικόνα που αντίκρυσα κάνοντας μια κακοτράχαλη μάλλον διαδρομή από την Κύμη έως το χωριό Μετόχι στις ανατολικές πλαγιές της Δίρφυος προς τη θάλασσα. Στο αριστερό μου χέρι έβλεπα έλατα, και στο δεξί μου από ψηλά απίστευτες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Δε νομίζω πως στην Ελλάδα έχω δει κάπου αλλού στο ίδιο οπτικό πεδίο έλατα και θάλασσα....Φτάνοντας δε στο Μετόχι, τεράστια η απόλαυση να τρως κεράσια από τις κερασιές απευθείας που έστεκαν καρποφορούσες ακόμα και στους δρόμους του χωριού ("σφάχτης" 1 εβδομάδα μετά όταν είδα τα κερασάκια στη λαική της Αθήνας να πωλούνται 5 ευρώ το κιλό!)
Επιπλέον, τη θεωρώ εξαιρετικά αδικημένη ως προς τις υποδομές για μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδος κατ'ουσίαν!
Τέλος τί να πω για αυτά τα υπέροχα τα δάση στην κεντρική και βόρεια Εύβοια που κάποιοι εγκληματίες έκαψαν! Ευτυχώς που πρόλαβα και είδα αυτή την ομορφιά που κακά τα ψέματα στην Κρήτη δεν υφίσταται!
Αρκετά θα έλεγα...αλλά κυρίως σε Μετόχι-Χιλιαδού, και στον άξονα Αγία Αννα-Κοτσικιάς- Ψαροπούλι. Ομορφα φυσικά έχω περάσει και σε άλλα σημεία του νησιού, π.χ. στην ΑιδηψόΗ ιστορία σας ακούγεται πολύ συναισθηματική! Η Εύβοια έχει μια μοναδική ομορφιά. Έχετε κάποιο αγαπημένο μέρος στο οποίο θα θέλατε να επιστρέψετε;