Εύβοια vs Κρήτη

Εύβοια ή Κρήτη

• Total voters
    49

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Έχοντας πρώτα απιστήσει, όταν στο Πελοπόννησος vs Κρήτη δεν ψήφισα την αγαπημένη μου Κρήτη, ελπίζω τώρα στη συγχώρεση με αυτήν τη δημοσκόπηση μια και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Παρόλο που δεν έχω γυρίσει από πάνω μέχρι κάτω την πανέμορφη κατά τα άλλα Εύβοια, δεν νομίζω ότι ακόμα κι αν το 'χα κάνει θα άλλαζε κάτι με την ψήφο μου για την Κρήτη.

AdamsJ

New Member
Η ανάπτυξη του τουρισμού μπορεί να είναι τόσο ωφέλιμη όσο και απειλητική για τη φύση και την ατμόσφαιρα ενός τόπου. Το κύριο ερώτημα είναι αν οι επενδυτές θα λάβουν υπόψη τους τις περιβαλλοντικές πτυχές και τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ψήφισα Εύβοια τελικά....Την έχω γυρίσει περισσότερο, την έχω ζήσει περισσότερο, την έχω τελικά αγαπήσει περισσότερο, και καμιά φορά ακόμα και κάποια μικρά πράγματα μπορεί να μας κάνουν να στρέψουμε την ψήφο μας σε μια κατεύθυνση. Στην περίπτωσή μου ήταν η εικόνα που αντίκρυσα κάνοντας μια κακοτράχαλη μάλλον διαδρομή από την Κύμη έως το χωριό Μετόχι στις ανατολικές πλαγιές της Δίρφυος προς τη θάλασσα. Στο αριστερό μου χέρι έβλεπα έλατα, και στο δεξί μου από ψηλά απίστευτες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Δε νομίζω πως στην Ελλάδα έχω δει κάπου αλλού στο ίδιο οπτικό πεδίο έλατα και θάλασσα....Φτάνοντας δε στο Μετόχι, τεράστια η απόλαυση να τρως κεράσια από τις κερασιές απευθείας που έστεκαν καρποφορούσες ακόμα και στους δρόμους του χωριού ("σφάχτης" 1 εβδομάδα μετά όταν είδα τα κερασάκια στη λαική της Αθήνας να πωλούνται 5 ευρώ το κιλό!)
Επιπλέον, τη θεωρώ εξαιρετικά αδικημένη ως προς τις υποδομές για μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδος κατ'ουσίαν!
Τέλος τί να πω για αυτά τα υπέροχα τα δάση στην κεντρική και βόρεια Εύβοια που κάποιοι εγκληματίες έκαψαν! Ευτυχώς που πρόλαβα και είδα αυτή την ομορφιά που κακά τα ψέματα στην Κρήτη δεν υφίσταται!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα