Δεν έχω πάει και σε πολλές χώρες εκεί κάτω, οπότε θα σου μιλήσω από τη φτωχή εμπειρία μου. Για Ταϋλάνδη δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη εποχή. Σε Μπαλί, Λόμποκ τον Μάιο ξεκινά το dry season, οπότε από άποψη καιρού δε θα έχετε πρόβλημα. Πράγματα να δείτε ένα σωρό, κάντε μια αναζήτηση στο φόρουμ, αρκεί να ξέρετε σε ποια μέρη να πάτε. Τα 'χουν πει οι γνώστες πολύ καλά σε αντίστοιχα θέματα. Πράγματι βγαίνουν προσφορές και πιστεύω ότι με 1.000 (μόνο αεροπορικά και ξενοδοχείο, όπου 10 μέρες = 7 ή 8 διανυκτερεύσεις) κάτι θα βρείτε. Ενδεχομένως να βρείτε προσφορά με 1-2 νύχτες Σιγκαπούρη.
Σιγκαπούρη έχω πάει μόνο με stopover, οπότε δεν ξέρω αν αντέχεται για 10 μέρες. Το σίγουρο είναι ότι εκεί δε θα έχετε ξάπλα στις παραλίες! Πράγματι έχει κοντινά νησάκια για μπάνιο και χαλάρωση, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα σας φύγουν πιο πολλά χρήματα έτσι. Με τόσο σφιχτό μπάτζετ καλύτερα να κλείσεις πακέτο αεροπορικών+διαμονής για να μην έχεις εκπλήξεις, εκτός φυσικά αν δεν έχετε πρόβλημα να ρίξετε τα στάνταρ σας σε χαμηλής κατηγορίας ξενοδοχεία.
Σιγκαπούρη έχω πάει μόνο με stopover, οπότε δεν ξέρω αν αντέχεται για 10 μέρες. Το σίγουρο είναι ότι εκεί δε θα έχετε ξάπλα στις παραλίες! Πράγματι έχει κοντινά νησάκια για μπάνιο και χαλάρωση, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα σας φύγουν πιο πολλά χρήματα έτσι. Με τόσο σφιχτό μπάτζετ καλύτερα να κλείσεις πακέτο αεροπορικών+διαμονής για να μην έχεις εκπλήξεις, εκτός φυσικά αν δεν έχετε πρόβλημα να ρίξετε τα στάνταρ σας σε χαμηλής κατηγορίας ξενοδοχεία.