bourboulithra
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Το οτι ουδεμια σχεση εχει η Ιαπωνια με τα νησια της Ταυλανδης το ξερω πολυ καλα, αλλωστε το ανεφερα κιολας.(Να διαβαζεις καλυτερα τα οσα γραφει ο καθενας)Δεν χρειάζεται να αλλάξω κανένα ονοματάκι.
Ως συνήθως βγαίνει ο καθένας αναποφάσιστος, που δεν ξέρει τι θέλει, ούτε έχει ιδέα που θέλει να πάει (και ούτε πρόκειται ποτέ να πάει βέβαια...) και βολιδοσκοπεί την κατάσταση, βάζει όλους τους άλλους να ψάχνουν και να του απαντούν με δεκάδες ποστ, συνεχίζει να μην αποφασίζει και στο τέλος πετάει ένα δεν θα πάμε!
Πρώτη φορά είναι?
Αυτό το "βοηθείστε με να αποφασίσω που να πάω" ποτέ δεν το κατάλαβα...
Δηλαδή εσύ δεν ξέρεις που θέλεις να πας? Δεν έχεις γνώμη? δεν λαχταράς ένα μέρος? Τι ρωτάς τον καθένα που θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του?
Τι να σου πω? καλό ταξίδι στον Ωρωπό - αν τολμήσεις να πας και μέχρι εκεί βέβαια - κάτσε να τρομοκρατείσαι από τα κανάλια και να υποθέτεις τα διάφορα τρελά και άσε τους Ινδικούς για αυτούς που τολμάνε και τους απολαμβάνουν.
Και για πληροφόρηση σου, όσο σοβαρά και αν είναι τα πράγματα στην Ιαπωνία, με τις Μαλδίβες, τα νησιά της Ταϊλάνδης και το Μπαλί, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!
Το οτι εχεις κανει αρκετα ταξιδια και εισαι παλιοτερο μελος αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να κρινεις τον καθενα εδω μεσα, και αυτο το υφακι δεν σε κολακευει καθολου.Και στο κατω κατω δεν σε παρακαλεσε κανενας να ψαχνεις κι ουτε εβαλα κανεναν με το ζορι να αναζητα πληροφοριες για παρτυ μου.Μπορουσες να αγνοησεις το μνμ μου και να μην το διαβασεις καν.Δοξα τω Θεω και στον Ωρωπο εχω παει και ακομα παρα περα.....
Καλη καρδια.....