greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Γιαννακη,αυτο δεν ειναι ιστορια ειναι επος...Θα το πω ¨Στοκχολμιαδα¨
Oπως λέμε Φωσκολιάδα? Ευχαριστώ φίλε μου greco.Γιαννακη,αυτο δεν ειναι ιστορια ειναι επος...Θα το πω ¨Στοκχολμιαδα¨
Συμφωνώ. Και όντως οι σουηδοί είναι μίλια μπροστά σε όλα. Αληθινά φιλική και προοδευτική χώρα προς όλους τους ανθρώπους που ξέρει να σέβεται γι' αυτό και οι πολίτες της απολαμβάνουν υψηλό βιοτικό επίπεδο και έχει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Νομίζω πως οι σουηδοί με την καλή έννοια και την κυριολεκτική ζουν στον δικό τους κόσμο!Μ αρέσουν οι αρχαιοελληνικές κολώνες και η αναφορά στην ελλάδα!! Ετσι μπράβο Σουηδία...pay respect! δείξαμε τον πολιτισμό στ βάρβαρους και τωρα μας το γυρνανε πίσω... αυτοί έχουν πάει μίλια μπροστά και μεις βολοδέρνουμε σε ένα καζάνι ρυπαρής, άνοστης και κρύας σούπας... Μόνο θλίψη σου δημιουργούν όλα αυτά... και πάνω απ όλα οι Σουηδοί δεν εκμεταλλεύτηκαν αποικίες και λαούς όσο οι τάχα άλλοι αποικιοκράτες Ευρωπαίοι
Aν και δεν έχω δει της Μόσχας ή άλλων πόλεων πιστεύω λίγο δύσκολα. Από φωτό που έχω δει οι σταθμοί στη Ρωσία είναι αριστοκρατικοί μπαροκ και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά μοιάζουν με διαδρόμους παλατιών. Της Στοκχόλμης παρουσιάζουν άλλου είδους τέχνη αλλά είναι μυστήριοι και σίγουρα πιο προχωρημένοι!Ενταξει τι σταθμοι μετρο ηταν αυτοι !!!!!!!!
Κοντραρουν της Ρωσιας στα ισια και παραπανω μη σου πω!
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!σ’ αυτή την κρουαζιέρα περισσότερο αξία τελικά έχουν οι εικόνες του αρχιπελάγους παρά ο τελικός προορισμός που ήταν το Ελσίνκι.
Λέω κ γω, τί έπαθε;;;Αν ξέχασα κάτι? Το Ελσίνκι? Όχι δεν το ξέχασα. Έρχεται…
Ναι αλλα φαντάζομαι ήταν καλοκαιρι. Δεν νομιζω Οκτωβρη να πετυχες καυσωναΘα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!
Εγώ πάλι, το Ελσίνκι το πέτυχα με καύσωνα!!!
Λέω κ γω, τί έπαθε;;;
Ειμαι γρηγορο πιστόλι!Είπα κι εγώ... Στο Ελσίνκι δεν θα μας πει τι είδαν? Πάντως πολύ γρήγορα ανεβάζεις τα κεφάλαια, στην αρχή μας είπες ότι ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στο ανέβασμα κεφαλαίων αλλά ευτυχώς δεν έγινε έτσι τελικά! Αναμένουμε!
Ναι εννοείται, δεν το διευκρύνισα! Αρχές Ιουλίου ήταν κ είχε τόση ζέστη που δεν αντέχαμε!!!Ναι αλλα φαντάζομαι ήταν καλοκαιρι. Δεν νομιζω Οκτωβρη να πετυχες καυσωνα
Η viking line δεν κανει ταξιδια προς Νορβηγια και ουτε καποια αλλη εταιρεια νομιζω απο τη Στοκχολμη. Κατι τετοιο μονο αν ειμαι ηδη στη Νορβηγια και κλεισω τις κλασικες κρουαζιερες στα φιορδ. Κατι που επιθυμω τρελα. Ααχ μου το ευχομαιΤι ωραια θα ηταν να κλεινατε και κρουαζιερα στα φιορδ απο την αλλη μερια ..προς Νορβηγια.