gelf
Member
Γιάννη, η ιστορία ήταν (είναι) υπέροχη. Είσαι απίστευτος. Υποκλίνομαι. Νάμαστε καλά να ταξιδεύουμε.
Ευχαριστώ πολύ gelfΓιάννη, η ιστορία ήταν (είναι) υπέροχη. Είσαι απίστευτος. Υποκλίνομαι. Νάμαστε καλά να ταξιδεύουμε.
Όχι δε μας πήγε ο άτιμος! Βέβαια δούλευε όλη μέρα ο φίλος οπότε ουσιαστικά μόνοι μας ήμασταν, άρα λίγα πράγματα κάναμε μαζί του. Πήγαμε όμως μαζί στο grand lund όπου αυτή τη βραδιά τη θυμάμαι ακόμα και τώρα, είχα περάσει πολύ ωραία (οι τσιρίδες μας πρέπει να είχαν φτάσει μέχρι το Globen).Φίλε μου @georgeant μα πόσο καλός είσαι. Thank you πάρα πολύ!
Δηλαδή στη Στοκχολμη που σας φιλοξένησε και κάτοικος δεν σας πήγε σ'αυτα τα μέρη? Ειδικά στα ξυλινα σπιτάκια?Ντροπή
Τα φθινοπωρινά τοπία ήταν εξαιρετικά και οι φωτογραφίες οντως βγήκαν πολύ καλές. Συμφωνω πως είναι οι καλύτερες μου.
Το νεκροταφείο πως σου φάνηκε σε συγκριση οπως το έιχες δει εσύ με συννεφιά και πιο σκοτεινά καθώς βραδιαζε?
Έχει όμως κι αυτό την μαγεία του! Θα περιμένω ανταπόκριση από το Περ Λασαίζ του Παρισιού. Ελπίζω να το πετύχεις σε μέρα μουντή και υγρή για να κάνεις ''παπάδες'' με τις φωτογραφίεςΤο νεκροταφείο μου φάνηκε εντελώς ονειρικό και παραμυθένιο μέσα απο τις φωτογραφίες σου. Εμείς να σου πω την αλήθεια είχαμε αγριευτεί αρκετά γιατι ήταν βράδυ (το σούρουπο του Μαιου εν πάση περιπτώσει, δε νυχτώνει εντελώς). Σε κάποια φάση αρχίσαμε να βλέπουμε κάτι περίεργες σκιές εκεί ανάμεσα στους κέλτικους σταυρούς και τα μνήματα κι επίσης είχα την εντύπωση πως ήμασταν εντελώς μόνοι μας. Ε, δε θελει και πολύ. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι πιο spooky και πιο απόκοσμη.
Είναι ωραίο όταν ξυπνάνε μνήμες από όμορφες στιγμές. Κι εμένα μου συμβαίνει συχνά.Πανέμορφη! Και πόσο τυχερός που είδες την παλιά πόλη το βράδυ μες στην ερημιά. Να δεις που θα αρχίσω να κοιτάω για εισιτήρια για Στοκχόλμη.... Ξύπνησαν μνήμες!
Ευχαριστώ ευχαριστώΥπερπαραγωγή η ιστορία σου Γιάννη! Δίνεις ρέστα αυτή τη φορά!
Νομίζω πως η Στοκχόλμη έχει αρχίσει να μου κλείνει πονηρά το ματάκι!