nena
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- greenland-φεροε-svalbard
οχι οτι εχω τη μυγα και μυγιαζομαι αλλα για ποιους χτυπα η καμπαναΑξιζει πολυ κι ας λενε καποιοι το αντιθετο![]()

οχι οτι εχω τη μυγα και μυγιαζομαι αλλα για ποιους χτυπα η καμπαναΑξιζει πολυ κι ας λενε καποιοι το αντιθετο![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ @TriploverΤον Οκτώβρη πήγα και εγώ στη Βενετία του Βορρά. Και παρά το γεγονός ότι δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Πολύ όμορφη, ανθρώπινη, με πολλά σημεία που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα. Αξίζει με χίλια. Προσωπικά, πέραν όλων των άλλων, είναι η πόλη που μου έδωσε την μεγαλύτερη αίσθηση ασφαλείας από όλες τις άλλες που έχω επισκεφτεί. Υπέροχη ιστορία. Αναμένουμε την συνέχεια.
οχι οτι εχω τη μυγα και μυγιαζομαι αλλα για ποιους χτυπα η καμπαναμε εθιξες
μαζευω ολα τα τραβελοστοριτικα μου κομματια και παω να διαβασω την ιστορια σου για το Παρισι ολο και καποιο κουσουρι θα της βρω
![]()
Οχι, καλε, αστο να σου βγαινει αυθορμητα. Μη συγκρατιεσαι!Τhank you very much Dina
Ότι μπορώ κάνω. Δεν θέλω να κουράζω αν και σίγουρα πολλές φορές ξεφεύγω με τις λεπτομέρειες όπως και με τις πολλές φωτό. Προσπαθώ να συγκρατιέμαι![]()
Πλάκα κανεις φαντάζομαι. Φυσικα και δεν συγκράτησα τίποταΠω ρε Γιαννη ειλικρινα πως μπορεις κ συγκρατεις αυτα τα δυσκολα τοπονυμια .....απορω....απορω κ θαυμαζω
Μήνυση τώραΌσο προχωρά η εξέλιξη της ιστορίας γίνεται ακόμα πιό συναρπαστική!
Καλά για τις φωτογραφίες στο Skansen δεν έχω λόγια. Σχεδόν όλες τις αντέγραψα στο φάκελο που έχω με φωτογραφίες από την Στοκχόλμη (ελπίζω να μην προχωρήσεις σε διεκδίκηση πνευματικών δικαιωμάτων!).
Και σε μένα το Skansen έχει μείνει σαν ένα από τα πιό δυνατά και πιό συναρπαστικά σημεία από όλο το ταξίδι. Από ότι είδα όμως μπήκες από την κεντρική είσοδο και ανέβηκες στο πάρκο με την κυλιόμενη σκάλα. Κρίμα που δεν ανέβηκες από τα αριστερά της κεντρικής εισόδου από την δεύτερη είσοδο, την Hazelius, όπου υπάρχει ένα μικρό γραφικό τελεφερίκ και το σκηνικό της ανάβασης γίνεται πιό εντυπωσιακό.
Πάντως ο φίλος σου έκανε πολύ μεγάλο λάθος και έχασε ένα από τα πιό μαγευτικά σημεία της πόλης.
Χαχα! Κ γω το ίδιο έκανα με τις φωτό από το Vasa!!! Oι δικές μου έχουν βγει χάλια!!! @giannismits δε θα καυχηθώ πως τις έβγαλα εγώ... υπόσχομαι!!!Καλά για τις φωτογραφίες στο Skansen δεν έχω λόγια. Σχεδόν όλες τις αντέγραψα στο φάκελο που έχω με φωτογραφίες από την Στοκχόλμη (ελπίζω να μην προχωρήσεις σε διεκδίκηση πνευματικών δικαιωμάτων!)
Παιδιά όλοι θα πάρετε. Δεν υπάρχει πρόβλημα..απλά κοστίζει 2 ευρώ η κάθε φωτό φιλική τιμή και επειδή είναι κολάζΧαχα! Κ γω το ίδιο έκανα με τις φωτό από το Vasa!!! Oι δικές μου έχουν βγει χάλια!!! @giannismits δε θα καυχηθώ πως τις έβγαλα εγώ... υπόσχομαι!!!