GTS
Member
Υπάρχει βέβαια και η Καραϊβική ή το Μαϊάμι, όπου σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τόσοι παράδεισοι. Και δε νομίζω το Μαϊάμι (η Φλόριντα γενικότερα) να είναι ακατάλληλα....τέλος πάντων, αν ψάξεις, κάτι θα βρεις όπου θα μπορείς να ζήσεις και στα εξωτικά....από κλίμα πάντως εγώ θα έμενα άνετα, έχοντας βέβαια τις Σεϋχέλλες για μόνη εμπειρία.Kαι να υποθέσω οτι θα μένεις εκεί που μένουν οι ντόπιοι , θα τρως ότι τρώνε οι ντόπιοι , θα πηγαίνεις στα τοπικά νοσοκομεία και τα παιδιά σου στα τοπικά σχολεία και βέβαια θα δουλεύεις σε κάποια ντόπια εταιρία... Και ασφαλώς την μαγευτική εποχή των μουσώνων όταν δεν θα υπάρχουν τα γαλαζοπράσινα νερά θα παίρνεις την γυναίκα σου ή τους φίλους σου και θα πηγαίνετε σινεμά, θέατρο, εστιατόρια, μπαράκια στο τοπικό κεφαλοχώρι του Βιετνάμ, της Ινδίας ή της Ταυλάνδης...
Εμένα Doug μου δεν μου φαίνετε και η καλύτερη ιδέα... αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά...
Και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη τα ψευτο-μπαράκια, το θέατρο (τότε στην Ελλάδα με το επίπεδο του θεάτρου θα έπρεπε να είχαμε αυτοκτονήσει ομαδικώς-καλά για τα νοσοκομεία ) και διάφορα άλλα facilities....ανθρώπινη ζωή ψάχνει να ζήσει ο κάθε άνθρωπος και όχι άγχος, καυσαέριο και δουλειά σαν το σκυλί από το πρωϊ ως το βράδυ...
Μεγάλη και θεωρητική βεβαίως η συζήτηση αυτή, αλλά ενδιαφέρουσα (όχι μέσω νετ όμως)