Σ ευχαριστώ πολύ πήρα και μου όντως ήταν μια ευγενική κυρία που μου έδωσε τη λύση. Υπάρχει και αυτό το Δημόσιο.Για τσέκαρε λίγο αυτό το ποστ όπου αναφέρω πως είχα βγάλει εγώ άκρη σε κάτι αντίστοιχο. Καλημέρα!
Σ ευχαριστώ πολύ πήρα και μου όντως ήταν μια ευγενική κυρία που μου έδωσε τη λύση. Υπάρχει και αυτό το Δημόσιο.Για τσέκαρε λίγο αυτό το ποστ όπου αναφέρω πως είχα βγάλει εγώ άκρη σε κάτι αντίστοιχο. Καλημέρα!
Συστημένο; Πάντοτε απλό ταχυδρομείο έρχεται, είχε πάνω αυτοκόλλητα των ΕΛΤΑ με κωδικό συστημένου τύπου RExxxxGR;σε 5μερες ηρθε και η κανονικη με συστημενη αλληλογραφια!!!
Ζητώ συγγνώμη....με απλή αλληλογραφία ήρθε έκανα λάθος....από βιασύνη γράφτηκεΣυστημένο; Πάντοτε απλό ταχυδρομείο έρχεται, είχε πάνω αυτοκόλλητα των ΕΛΤΑ με κωδικό συστημένου τύπου RExxxxGR;
Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να τρέχουμε στο ΙΚΑ της περιοχής μας άλλο.Εκανα αιτηση ηλεκκρονικα εκδοθηκε στο δευτερολεπτο........η προσωρινη
σε 5μερες ηρθε και η κανονικη με συστημενη αλληλογραφια!!!
Απιστευτη Διευκολυνση,,,,,, Αχρειαστη να ειναι!!!!
(σημειωτεον....βγαζω 6 χρονια τωρα με τριπλασια ταλαιπωρια απο το ΙΚΑ)
Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να τρέχουμε στο ΙΚΑ της περιοχής μας άλλο.
Έχουμε λινκ που μπορούμε να κάνουμε την ψηφιακή αίτηση;
ισχύει αυτό. 02/07 έκανα την αίτηση και σε 10 εργασιμες,19/07(χθες δηλαδή) ήρθε με το ταχυδρομείο. Εδώ που μένω, περιοχή Βασιλικών Θεσσαλονικης το ταχυδρομείο είναι γνωστό ότι μια φορά την εβδομάδα φέρνει ο αρμόδιος στις θυρίδες τους φακέλους, συνήθως κάθε Δευτέρα.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τα ταχυδρομεία έχουν πια τρομερή έλλειψη προσωπικού με μεγάλες καθυστερησεις στις παραδόσεις.
Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό, πάρα πολύ χρήσιμο.
Και εγω ακριβως ετσι.Ουτε το πιστευα. Εκανα την αιτηση ηλεκτρονικα και πιστευα οτι θα μου ερθει η καρτα σε 3 μηνες. πραγματι η ταλαιπωρια ηταν μεγαλη. συμπληρωνες εδω, συμπληρωνες εκει, πρωτοκολο σουρτα φερτα.Μεγαλη ευκολιαΕκανα αιτηση ηλεκκρονικα εκδοθηκε στο δευτερολεπτο........η προσωρινη
σε 5μερες ηρθε και η κανονικη με συστημενη αλληλογραφια!!!
Απιστευτη Διευκολυνση,,,,,, Αχρειαστη να ειναι!!!!
(σημειωτεον....βγαζω 6 χρονια τωρα με τριπλασια ταλαιπωρια απο το ΙΚΑ)
Πως θα το γνωρίζουν στο ξένο κράτος χωρίς την κάρτα;Καλησπέρα βρε παιδιά...
Πρέπει να βγάλω κάρτα ξεχωριστή για τον μικρό ( 1.5 έτους ) ή από την στιγμή που έχουν και οι δυο γονείς θεωρητικά γνωρίζουν ότι είναι προστατευόμενο μέλος?
Εγω βγαζω και για τα δυο μου παιδια . Ο ενας ειναι πια ενηλικος ομως του βγαζω χωριστη καρτα απο 6 χρονων. Θα κανεις αιτηση μεσα απο το δικο σου λογαριασμο.Ειναι πολυ απλο και γρηγοροΠως θα το γνωρίζουν στο ξένο κράτος χωρίς την κάρτα;