GTS
Member
Ήρθε και σε εμένα αλλά σε 5 μέρες θα κάνουμε νέα αίτηση (λήξη εξαμήνου).
Η προϋπόθεση δεν είναι να εργάζεσαι και να είσαι ασφαλισμένη τώρα, αλλά να εχεις πραγματοποιήσει ένα ορισμένο αριθμό ημερομισθιων μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 ώστε να δικαιούσαι ασφαλιστική κάλυψη έως και τον Φεβρουάριο του 2021.Τον Αύγουστο μάλλον θα είμαι εξωτερικό 3 εβδομάδες και ο κορονοϊός με έχει τρομάξει όσο να'ναι. Εγώ ως άνεργη/ανασφάλιστη δεν δικαιούμαι αυτήν τη κάρτα. Σωστά;
οι ανασφαλιστοι εχουν παροχη υγειας στα δημοσια νοσοκομεια ,κεντρα υγειας..Ναι είναι πρόβλημα αν είσαι ανασφάλιστος.Δεν έχεις καμιά παροχή υγείας στην Ελλάδα για να ζητήσεις παρόμοια και για το εξωτερικό;Αν πας έξω για δουλειά δεν θα ασφαλιστείς εκεί;
Την τελευταία φορά που είχα κάνει αίτηση η κάρτα μου ήρθε 1-2 μέρες πριν λήξει η προσωρινή.Έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης και αναμένω να μου έρθει ταχυδρομικά. Το προσωρινό πιστοποιητικό ασφάλισης λήγει 02/06/21 και ως στιγμής δεν έχει έρθει τίποτα ταχυδρομικά.....έχει συμβεί σε κανέναν να μην λάβει τη κάρτα ασφάλισης;
Ναι σε μενα πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα. Ειχε χαθει στο ταχυδρομειο και ξαναεκανα αιτηση.Έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης και αναμένω να μου έρθει ταχυδρομικά. Το προσωρινό πιστοποιητικό ασφάλισης λήγει 02/06/21 και ως στιγμής δεν έχει έρθει τίποτα ταχυδρομικά.....έχει συμβεί σε κανέναν να μην λάβει τη κάρτα ασφάλισης;
A τέλεια....εν τω μεταξύ δύο είμαστε που περιμένουμε και δεν έχει έρθει σε κανέναν απο τους δύο μας....Ναι σε μενα πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα. Ειχε χαθει στο ταχυδρομειο και ξαναεκανα αιτηση.