• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εστιατόρια με Διεθνή κουζίνα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έχεις ερθει αγαπητέ μου ; Έλα και μετα μιλας
ειδα φωτο και διαβασα. πιτσα κ παλι πιτσα σε ηλεκτρικους φουρνους που στη Ιταλια εχουν μονο οι φουρνοι, όχι οι σοβαρες πιτσεριες. ειπαμε όταν μου χρειαστεί ντελιβερι θα παραγγειλω. κανα ιταλικο ristorante που ζητησε η κοπελα ξερεις? και ασε τα ντελιβεραδικα..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και μιας και πιασαμε τα ινδικα, πολυ καλες ινδικες πιτες στο χερι εχει στην Ερμου, λιγο πιο κατω απο το Μοναστηρακι.
Μία φορα μόνο έχω πάει και δοκιμασα την περίφημη πίτα του, συμπαθητική μου φάνηκε αλλα ως εκει
Στο Maracana Grill πήγα πριν χρόνια. Ποσότητα εις βάρος της ποιότητας μου φάνηκε.
Α, στον Κήπο της Εδεμ στη Γκίνη με Άραβες πρόλαβα κι εγώ!
Για το Maracana Grill θα συμφωνήσω! Έχει κλείσει αρκετα χρόνια πάντως από ο, τι ξέρω.
Ο παλιός Κήπος της Εδέμ στη Γκινη απλα εμπειρία! :) Τον είχαμε ανακαλύψει θυμάμαι ως μαθητές στα τέλη των 90s και το θεωρούσαμε το απόλυτο μέρος για "ψαγμενη" έξοδο, ονειρευόμενοι τα εξωτικά ταξίδια που μας περίμεναν μετά το πέρας της σκλαβιάς του σχολείου! :p
Για το Kohenoor τι γνώμη έχετε; Παρά το αργό σέρβις και το μετριότατο χώρο, οι γεύσεις μου άρεσαν πολύ. Αλλά πήγα μόνο μια φορά, μικρή ή γκάμα που δοκίμασα.
Και μένα μου αρέσουν πολυ οι γεύσεις του Kohenoor! Μαζί με το Pink Elephant του Χαλανδρίου είναι νομίζω οι καλύτερες επιλογές για ινδικο στην Αθήνα!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ειδα φωτο και διαβασα. πιτσα κ παλι πιτσα σε ηλεκτρικους φουρνους που στη Ιταλια εχουν μονο οι φουρνοι, όχι οι σοβαρες πιτσεριες. ειπαμε όταν μου χρειαστεί ντελιβερι θα παραγγειλω. κανα ιταλικο ristorante που ζητησε η κοπελα ξερεις? και ασε τα ντελιβεραδικα..
Εντάξει έχεις δίκιο , ασε με
Παω να πανηγυρίσω με την Conchita
Μη πάτε βρε παιδιά , αφήστε να τρωμε μονο εμείς απο κει

GTS

Member
Εγω το ζητησα το ιταλικο βρε παιδια.:haha: Εγω την ευαγγελια τη πιστευω, αλλα σαν να χει δικιο για το προβλημα του να μη βρισκεις καλο ιταλικο, πλην sale e peppe που ομως ειναι του πανακριβου. Οπου δε εχω φαει βονγκολες ειναι αισχος...nonna edda λοιπον, στα υποψη, ειναι και κοντα, εχει και πιτσα που τρωνε τα παιδια:)

Last edited:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Μας δουλεύεις τωρα ; Απαισιο
Moυ φαίνεται τα παραλές. Εκτός κι αν πήγες πρόσφατα κι έχει χαλάσει τόσο πολύ.

Εγω το ζητησα το ιταλικο βρε παιδια.:haha:
Ε, πήγαινε στο Cosa Nostra να μας φέρεις και φρέσκα νέα.

Και μένα μου αρέσουν πολυ οι γεύσεις του Kohenoor! Μαζί με το Pink Elephant του Χαλανδρίου είναι νομίζω οι καλύτερες επιλογές για ινδικο στην Αθήνα!
Επειδή είδα πως το προτείνεις ξανά και ξανά θα το επισκεφτώ. Από τιμές τι λέει; Οπως καταλαβαίνεις είμαι κορίτσι από σπίτι και δεν είναι σωστό να μου πιάνουν τον πωπό! Τι θα πει η γειτονιά;:haha:

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
@emouli , αν σε ανησυχεί το οικονομικό, πριν κανα μήνα που πήγα στο Kohenoor είδα ότι είχε μενού με 17-18 ευρώ το άτομο. Συνήθως όμως τα μενού έχουν τις πιο "ασφαλείς" γευστικά επιλογές μην σκιάξουν τους καινούργιους δηλαδή όχι κάτι πιο ιδιαίτερο. Θα διάλεγα πιάτα, λίγο μόνο πιο ακριβό θα είναι.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Επειδή είδα πως το προτείνεις ξανά και ξανά θα το επισκεφτώ. Από τιμές τι λέει; Οπως καταλαβαίνεις είμαι κορίτσι από σπίτι και δεν είναι σωστό να μου πιάνουν τον πωπό! Τι θα πει η γειτονιά;:haha:
Το Pink Elephant εννοείς, έτσι; Μια χαρά είναι οι τιμές, 15-22 χοντρικά το άτομο, ανάλογα με το πόσο πολύ θες να φας και με το αν θα παίξει ποτό/λάσι.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
@emouli , αν σε ανησυχεί το οικονομικό, πριν κανα μήνα που πήγα στο Kohenoor είδα ότι είχε μενού με 17-18 ευρώ το άτομο. Συνήθως όμως τα μενού έχουν τις πιο "ασφαλείς" γευστικά επιλογές μην σκιάξουν τους καινούργιους δηλαδή όχι κάτι πιο ιδιαίτερο. Θα διάλεγα πιάτα, λίγο μόνο πιο ακριβό θα είναι.
Το kohenoor Δεύτερες και Τρίτες έχει μία προσφορά -50%. Απλα νομίζω πρέπει να το αναφέρεις όταν τηλ. να κάνεις κράτηση. Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει χρήση της, αλλα αξίζει τρελά!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Το Pink Elephant εννοείς, έτσι; Μια χαρά είναι οι τιμές, 15-22 χοντρικά το άτομο, ανάλογα με το πόσο πολύ θες να φας και με το αν θα παίξει ποτό/λάσι.
LOL
Μπήκα στο σάιτ του και καταλαβα πως δεν λες αυτό που είχα εγώ στο νου μου.:rolleyes-80: Νόμιζα πως έλεγες για ένα εστιατόριο στην Αγίας Παρασκευής που το βλέπω όποτε περνάω από κει αλλά φαίνεται πανακρίβου, γι' αυτο επέμενα στο θέμα τιμής. Τελικά μπερδεύτηκα γιατί κι αυτό λέγεται Elephant κάτι αλλά τελικά είναι το White Elephant και είναι όντως πανάκριβο. Πάντως το Pink Elephant έχει πολύ καλές τιμές. Θενκς κοντοχωριανούλα!:clap:

fotast

Member
Στο Il Postino έχει πάει κανείς τώρα τελευταία;
Παλαιότερα κάτι έλεγε.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Νόμιζα πως έλεγες για ένα εστιατόριο στην Αγίας Παρασκευής που το βλέπω όποτε περνάω από κει αλλά φαίνεται πανακρίβου, γι' αυτο επέμενα στο θέμα τιμής. Τελικά μπερδεύτηκα γιατί κι αυτό λέγεται Elephant κάτι αλλά τελικά είναι το White Elephant και είναι όντως πανάκριβο. Πάντως το Pink Elephant έχει πολύ καλές τιμές. Θενκς κοντοχωριανούλα!:clap:
Επειδή έχω πάει στο White Elephant να πω ότι εκτός από πανάκριβο είναι και μετριοτατο!

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εδω έρχεσαι στα λόγια μου ... Nonna Edda
+1 και απο εμενα για Nonna Edda!! Εκπληκτικη πιτσα απο τα χερακια του Ιταλου μας!! Και μην ξεχναμε οτι αν του το παραγγειλουμε λιγες μερες νωριτερα μας ετοιμαζει και ψαρι, ξιφια αν θυμαμαι καλα αλλά λογικα και άλλα ειδη, καθως και ''κουνελο''!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom