• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εστιατόρια με Διεθνή κουζίνα

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

varioAthens

Member
Άντε κανονίσου κοπελιά... τι περιμένεις! Κάπου κεντρικά όμως, μην τραβιόμαστε στις Τρούμπες.;)
Ασε που οι Τρουμπες δεν εχουν μετρο και ως γνωστον εμεις με τα γυαλινα γοβακια φευγουμε νωρις :p

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Γι' αυτό φρόντισε να είναι νωρίς. Μην κινήσουμε και υποψίες.:cool:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και επειδή έχουν ξεχάσει το Ασία δεν χρειάζεται να το ξεχάσουμε και εμείς :cool:

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ξερει κανεις αν υπαρχει εστιατοριο με τσεχο ουγγρικη κουζινα στη Θεσσαλονικη? Με εγγλέζικη? Πολλα θελω ε....

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αυτό στην τρούμπα πάντως είναι πολύ καλό, θα χάσεις αν δεν πας.
Χρυσέ μου, πιο εύκολο το 'χω να πεταχτώ μέχρι τη Θεσσαλονίκη παρά να κατεβαίνω εκεί κάτω. Τι τα θες... η κατάρα των Β.Π.:p

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όπως το έχω δει στον χάρτη, η απόσταση από τον σταθμό του ηλεκτρικού δεν είναι πολύ μεγάλη. Πες ότι πηγαίνεις να πάρεις πλοίο για Δυτικές Κυκλάδες :p

jimp

Member
Χρυσέ μου, πιο εύκολο το 'χω να πεταχτώ μέχρι τη Θεσσαλονίκη παρά να κατεβαίνω εκεί κάτω. Τι τα θες... η κατάρα των Β.Π.:p
Σας καταλαβαίνω εσας των Β.Π. Κάποτε είχα μία φίλη στη σχολή την οποία κάθε μέρα την έφερνε ο σοφέρ στο μάθημα και μια φορά μου είπε πως δεν είχε πάρει ποτέ το μετρό. Ε της έκανα αυτό το δώρο και ήταν σαν να γνώριζε τον κόσμο!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom