GTS
Member
Ε πες ρε Ευαγγελια κανενα, ενα καλο στο Χαλανδρι που ηξερα εκλεισε.
Υπάρχει πρόβλημα με τα ιταλικα στην ΑθηναΕ πες ρε Ευαγγελια κανενα, ενα καλο στο Χαλανδρι που ηξερα εκλεισε.
Θα ρθει ο samion να σε κραξει. Ιταλικο εστιατοριο σου ζητανε κι εσυ δινεις πιτσαρια;;;Υπάρχει πρόβλημα με τα ιταλικα στην Αθηνα
Τι να σου πω , δεν εχω βρει κατι τόσο καλο ώστε να το προτείνω
Στη Καισαριανη κατεβα ,στο Nonna Edda να φας πίτσα υπέροχη - Ιταλός πιτσαιολο ο ιδιοκτήτης , η πάστα του πολυ δυνατή ( αλλα η πίτσα μαρεσει καλυτερα ).
Μη περιμένεις εστιατοριο , ειναι πολυ casual φέτος έβαλε εξω καρέκλες μετα απο απαίτηση του κοινού !
πες τα mia cara.. τι banale που εγινε..με τις παρεες που κανει..Θα ρθει ο samion να σε κραξει. Ιταλικο εστιατοριο σου ζητανε κι εσυ δινεις πιτσαρια;;;
σαν? το μικρο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου εχει bresaola, ricotta, prosciutto di Norcia, pasta απ10 μερη και ένα βουνο αλλα...εδώ εχει γεμισει η χωρα από αυτά..μαλλον από ελλειψη "χειριστων" αυτων πασχουμε..αφετέρου η έλλειψη καλών ιταλικών προιοντων.
Alert εχεις βαλει και απαντησες τοσο γρηγορα;πες τα mia cara.. τι banale που εγινε..με τις παρεες που κανει..
τα tinello κ maltagliati νομιζω είναι αξιοπρεπείς προτασεις σε νορμαλ κοστος.
σαν? το μικρο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου εχει bresaola, ricotta, prosciutto di Norcia, pasta απ10 μερη και ένα βουνο αλλα...εδώ εχει γεμισει η χωρα από αυτά..μαλλον από ελλειψη "χειριστων" αυτων πασχουμε..
η εφαρμογή του travelstories, ταπατοκ ηθελα να πω, σου δινει το alert, ακομα κι αν δεν εισαι στο φορουμ...Alert εχεις βαλει και απαντησες τοσο γρηγορα;
στις προτασεις που ειπα οι ιταλοι "χειριστες" δεν το ελληνοποιουν καθολου..και οπου υπαρχει ιταλος δυσκολο να διαπραξει τετοια ιεροσυλια..εγω θα ελεγα ότι είναι ευκολο να βρεις καλο ιταλικο, απλα εμεις εχουμε γινει πολύ απαιτητικοι..Μήπως στην Ελλάδα το "ελληνοποιούν " λίγο, γι'αυτό απέχει ;
σε ποια λογια σου? άλλο ιταλικο εστιατοριο άλλο πιτσερια..και ουτε καν με ξυλοφουρνο..που εχει και η κουτση Maria. για φθηνη λυση πιτσα της γειτονιας ή για ντελιβερι στον καναπε σου καλο φαινεται.Εδω έρχεσαι στα λόγια μου ... Nonna Edda