Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια ! Η αλήθεια ειναι ότι θα ηθελα να το δοκιμάσω , μου έχετε εξάψει την περιέργειαΔεν εχει κι αλλο αφου !
ΥΓ Παλια ειχαμε αλλα 2, το ενα κοντα στο λιμανι, το αλλο πιο αραβικο παρα ινδικο, στη Δελφων. Και τα δυο ηταν πολυ ιδιαιτερα αλλα δυστυχως κλεισανε. Μας εμεινε το Ναργκίς, σταθερή αξία, κι επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά ινδικά στην Αθήνα, θα έλεγα πως το Ναργκίς τα ξεπερνάει. Στα μείον του μόνο του προσάπτουν τις μικρές μερίδες.
http://www.lifo.gr/team/elenipsychouli/48392
Μονο που θα χρειαστείτε GPS για να το βρείτε.Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια ! Η αλήθεια ειναι ότι θα ηθελα να το δοκιμάσω , μου έχετε εξάψει την περιέργεια
Την επόμενη φορα που θα ανέβουμε
Το Mirch λες ;Και μιας και πιασαμε τα ινδικα, πολυ καλες ινδικες πιτες στο χερι εχει στην Ερμου, λιγο πιο κατω απο το Μοναστηρακι.
Ιρανικό έφαγα στο Λονδίνο και ενθουσιάστηκα. Το Αναχίτα μου φάνηκε τελείως αδιάφορο.1) Στο Αναχίτα στο Χαλάνδρι έχω πάει 2-3 φορές και άνετα θα ξαναπήγαινα. Καθαρό, λιτές γεύσεις και τίμιο. Χώρος αυστηρά μη καπνιζοντων.
1) Πριν χρόνια επίσης επισκέφτηκα το Maracana Grill (Καλιθέα) αλλά και τον Κίτρινο Σκίουρο (Ιλίσια). Το πρώτο τίποτα το ιδιαίτερο, το δεύτερο σαφώς καλύτερο αν και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους ωστε να υπάρχει σύγκριση.
3) Που ' ναι οι παλιές καλές εποχές τότε που ο Κήπος της Εδεμ δεν είχε γίνει αλυσίδα και το μοναδικό μαγαζί του στο Χαλάνδρι (στη Γκίνη τότε - για όσους ξέρουν ) ήταν γεμάτο άραβες;;;
Αχχχ!
Ειχα πάει στο Anema e Core στην Αγίας Παρακευής, ωραίο φαγητό, όμορφος κήπος, τσιμπιμένες τιμές, αλλά ήταν πριν λίγα χρόνια. Αν έχει καμιά κοντοχωριανη να μας δώσει φρεσκιες πληροφορίες, καλά θα 'ταν.Για το Αναχιτα συμφωνω, τιποτε ιδιαιτερο. Το ιδιο και το βραζιλιανικο στα Ιλισια, αν κι ειχα φαει 15 χρονια πριν
Ενα καλο ιταλικο στην Αθηνα εχει να προτεινει κανεις; Πλην του ακριβου στο Κολωνακι...πως το λενε, πως το λενε... Καλο ομως.
Μας δουλεύεις τωρα ; ΑπαισιοΕιχα πάει στο Anema e Core στην Αγίας Παρακευής, ωραίο φαγητό, όμορφος κήπος, τσιμπιμένες τιμές, αλλά ήταν πριν λίγα χρόνια. Αν έχει καμιά κοντοχωριανη να μας δώσει φρεσκιες πληροφορίες, καλά θα 'ταν.