emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Μακριά από Santa Fe, παλιότερα ήταν καλούτσικο όμως πήγα πριν 2 - 3 μήνες και το φαγητό του ήταν απαράδεκτο. Στο El Taco Bueno έχω πάει πάνω από 10 - 15 φορές (από τα παλιά χρόνια που είχε μόνο το μαγαζί στην Εθν. Αντιστάσεως αλλά και στο "καινούριο" στην Αριστοτέλους - είμαστε κοντογειτονιά), όμως τον τελευταίο χρόνο δεν έτυχε να βρεθώ. Αν εξακολουθεί να είναι καλό θα το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα.
Εντωμεταξύ τόσο εγώ όσο κι ο πατέρας είμαστε καταβόθρες!
Άσε γιατί ξύνεις πληγές.
Καλά οι σαλάτες του άπαιχτες! Και τεραστίων διαστάσεων!Για το El Taco θα συμφωνήσω, είναι από τα καλά! Ειδικά η house salad με το κοτόπουλο!
Δεν μπορείς να φανταστείς για τι γρουσούζικο πλάσμα μιλάμε! Σήμερα, ας πούμε, έμεινε νηστικός όλη μέρα επειδή του έβαλα να φάει το χθεσινό φαγητό (κοκκινιστό μοσχάρι και ρύζι), το οποίο σημειωτέον είναι ένα από τα 5 φαγητά που τρώει!Ακριβώς το ίδιο λέμε και χαίρομαι που αποδίδει διαχρονικά η "ψαγμένη" παιδαγωγική των μανάδων μας: αυτό είναι το φαγητό σήμερα, άλλη επιλογή δεν υπάρχει και δεν θα σου φτιάξει κανείς να φας κάτι άλλο. Μετά τρώνε τα πάντα, και τα γκουρμέ και τα έθνικ, όπως κι εμείς....
Εντωμεταξύ τόσο εγώ όσο κι ο πατέρας είμαστε καταβόθρες!
Άσε γιατί ξύνεις πληγές.
Last edited by a moderator: