ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Μπειντι
Κοιλιόδουλοι εμείς ποτέ!!! Μας προσβάλλεις... ένα μπειντί πάντως και για πρωινό το χτύπαγα...Ασία και πάλι Ασία λοιπόν. Χάρη στα εκλεκτά κοιλιόδουλα μέλη του φόρουμ μυήθηκα κι εγώ .
Να το βάλεις ΑΜΕΣΑ κι εκεί να δεις κεμπάπ...παίζει και ανώτερα από κάτι άλλα ξέρεις που έφαγες πρόσφατα...Δεν είσαστε γυναίκες εσείς! Μάγισσες είσαστε! Κάτι τέτοιες ρίχναν στην πυρά τον μεσαίωνα!
Αυτό το Ασία θα το βάλω πάραυτα στο πρόγραμμα. Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά φεύγουν και μάνα και πεθερά και δεν θα έχω που να αφήσω το παιδί.
Άλλη διαστροφή και τούτη! Να βλέπεις αυτά που δε μπορείς να απολαύσεις και να χαίρεσαι! Παρηγοριά ή μαζοχισμός; Ιδού η απορία!Ασε και διαιτευω αυτο τον καιρο και τις βλέπω για να παρηγορουμαι @Nedelja
Παρηγοριά είναι αυτό??? Πιο βασανιστήριο πεθαίνεις...Ασε και διαιτευω αυτο τον καιρο και τις βλέπω για να παρηγορουμαι @Nedelja
Το παιδί μαζί, φυσικά. Το Άδανα κεμπάπ του Ασία είναι μια χαρά για παιδικό γεύμα...Καλά για το Μπειντί, προσκύνησα...Έχω καταντήσει να χτυπάω κάρτα κάθε μήνα ή και συχνότερα.Δεν είσαστε γυναίκες εσείς! Μάγισσες είσαστε! Κάτι τέτοιες ρίχναν στην πυρά τον μεσαίωνα!
Αυτό το Ασία θα το βάλω πάραυτα στο πρόγραμμα. Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά φεύγουν και μάνα και πεθερά και δεν θα έχω που να αφήσω το παιδί.