Από όσο γνωρίζω είναι ανοιχτό μόνο βράδυ, μετά τις 6.30 περίπου.Οι φωτο είναι από το Ασία;Πλατεία Αμερικής είναι αυτό;Μοσχονησίων;Ανοικτό το μεσημέρι τις καθημερινές;
Σύμφωνα με τη σελίδα τους στο fb λειτουργούν καθημερινά 18:00 με 00:00Ανοικτό το μεσημέρι τις καθημερινές;
Την πρώτη φορα που είχαμε πάει ζητήσαμε το κιουνεφέ μετά το φαγητό και μας είπε η μία κοπελιτσα ότι θα χρειαζόταν 45´ και ότι γενικώς καλό είναι να το λέμε με την παραγγελία. Οπότε την επόμενη φορά πράξαμε αναλόγως και απόλαυσα ένα από τα πιο τέλεια κιουνεφέ ever. Παστουρμαδοπιτα και τις δυο φορές παραγγείλαμε επιτόπου και δεν υπήρξε πρόβλημα. Αυτό που μου έχουν πει (όχι οι ίδιοι, άλλοι πελάτες) ότι πρέπει σίγουρα να ζητηθεί μία μέρα πριν είναι ένα πιάτο με πιλάφι το όνομα του οποίου μου διαφεύγει.Κοιτα εμενα μου εχει πει να της το λέω απο πριν για το κιουνεφε. Μερικές φορές και για τη παστουρμαδοπιτα . Ναι ανοιγει μετα τις 6 το απόγευμα . Ο μπαμπάς μαστορευεται και τον μπακλαβά ! Η μελιτζανοσαλατα και το χουμους ειναι υπερθέαμα