katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Με έχει ψήσει τρελά για Ασία!
Άντρες πεταμένα λεφτά...Πήγα στο ΚΟΙ τελικώς.
Ε αφού τα γράφατε "όλο το μεσημέρι", όταν εσείς τα γράφατε εγώ ήμουν στο τρίτο ναγκίρι, τα είδα όταν επέστρεψα. Άσε που δεν πολυτρώω ξύγκια και χοληστερίνες, χαλάνε τους κοιλιακούς, κάνουν ρυτίδες και προκαλούν αέρια. Πουστόψαρο και πάλι πουστόψαρο.Άντρες πεταμένα λεφτά...
Τρεις γυναίκες ρε άνθρωπε σε ψήναμε όλο το μεσημέρι για να πας στο Ασία, τι φωτογραφίες ανεβάσαμε, τι σάλια μας έτρεξαν (μπήκα μετά στο τρένο και ονειρευόμουν κεμπάμπ και παστουρμάδες) κι εσύ Mr. Cult is my middle name and stories for wildlings πήγες για shushi!!!
Εντάξει ήξερα οτι η σχέση σου με το αλκοόλ συγκρίνεται με του Αλαφούζου και το ποδόσφαιρο αλλά η άνωθεν δήλωση σου με ξεπερνάει πραγματικά...να το κοιτάξεις τώρα που είσαι νέος.Ε αφού τα γράφατε "όλο το μεσημέρι", όταν εσείς τα γράφατε εγώ ήμουν στο τρίτο ναγκίρι, τα είδα όταν επέστρεψα. Άσε που δεν πολυτρώω ξύγκια και χοληστερίνες, χαλάνε τους κοιλιακούς, κάνουν ρυτίδες και προκαλούν αέρια. Πουστόψαρο και πάλι πουστόψαρο.
Δηλαδή να ανησυχώ ή να βάλω κι εγώ για δήμαρχος Αθήνας;Εντάξει ήξερα οτι η σχέση σου με το αλκοόλ συγκρίνεται με του Αλαφούζου και το ποδόσφαιρο αλλά η άνωθεν δήλωση σου με ξεπερνάει πραγματικά...να το κοιτάξεις τώρα που είσαι νέος.
Πάει άμα λέω εγώ οτι χαλάσανε οι άντρες...
να κάνεις μεταδημότευση...αλλά εγώ προσωπικά δήμαρχο που δεν ξέρει να πιει και να φάει δεν τον ψοφίζω...
Άτιμες με καταστρέψατε. Έχασα το λογαριασμό του πόσο και τι έτρωγα. Τι υπέροχο φαγητό ήταν αυτό! Έχασα το κιουνεφέ όμως γιατί είχαν τελειώσει τα υλικά... Για φωτογραφίες, δεν υπάρχουν κι από μένα, πού να προλάβω...Καλα κορίτσια έχω πάθει ζημιά κι εγώ με το Ασία! Μέσα σε 1.5 μήνα έχω πάει ήδη δυο φορές και την Παρασκευή ενδέχεται να ξαναπάω! Απλα άπαιχτο φαγητό! Και το κιουνεφέ όντως κόλαση (δεν χρειάζεται να το παραγγείλει κανείς τηλεφωνικά, αλλά την ώρα της παραγγελίας, θέλει κανα 45λεπτο να ετοιμαστεί).
Θα ανέβαζα κι εγώ φωτός, αλλα στις περισσότερες είμαι κι εγώ μέσα γεμάτη λάδια και γιαούρτια και δε λέει!
Τέλεια! Welcome to the club!Άτιμες με καταστρέψατε. Έχασα το λογαριασμό του πόσο και τι έτρωγα. Τι υπέροχο φαγητό ήταν αυτό! Έχασα το κιουνεφέ όμως γιατί είχαν τελειώσει τα υλικά... Για φωτογραφίες, δεν υπάρχουν κι από μένα, πού να προλάβω...