kabamarou
Member
Μάλλον η πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα
finokio meze bar στην πλατεία Εμπορίου (Κατουνη-Αγ.Μηνα). καλό, αξιοπρεπές φαγητό, το βράδυ αρκετός κόσμος, όπως όλη η περιοχή. τουλάχιστον τη μέρα που ειχα παειΠαιδια μου αγαπητά, μήπως σας λεει κάτι το μερος αυτό; προσπαθω να θυμηθω που ακριβώς ήταν. Δυτικά μάλλον της Ιωνος Δραγούμη, είχε ένα ανοιγμα, ολιγον σαν μια πλατεία το σημείο.
View attachment 474118 View attachment 474119
Πάει και ο Αχνός αγαπητέ @McElk,έκλεισε πρόσφατα,το χάσαμε κι αυτό,θα μας λείψει το μπιφτέκι του. Αν υπολογίζω καλά τα χρόνια πρέπει να είχε ανοίξει κατά το 1971Τι λες! Υπάρχει ακόμα ο Αχνός! Καλοκαίρι του 1975 υποψήφιος φοιτητής ων συναντιόμουν εκεί με ένα φίλο ανελλιπώς κάθε μεσημέρι, τρώγαμε από ένα μπιφτέκι και μοιραζόμασταν μια σαλάτα και μια μπύρα! Είχα φάει 70-80 μπιφτέκια εκείνο το καλοκαίρι στον Αχνό!
Πάει και ο Αχνός αγαπητέ @McElk,έκλεισε πρόσφατα, το χάσαμε κι αυτό
Χάσαμε και την Γιαννούλα,υποθέτω ότι ξέρεις κι αυτή την απώλεια.......................Κρίμα..
Προφανώς έχουμε παρόμοιες αναμνήσεις......................Από τα φοιτητικά χρόνια...
Φρόντισε μόνο μην τυχόν και δείξεις ή υπονοήσεις ή έστω αφήσεις να πλανηθεί στην ατμόσφαιρα καμιά δυσαρέσκεια για το φαγητό του. Είναι ικανός να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές! (ναι, το έχει κάνει)συγγνωμη αν σας την σπαω, αλλα οποτε βλεπω να ανακινειται το παρον θεμα, ολο σκεπτομαι τον εκ του νοτιου ημισφαιριου τυπα, τον μπιφτεκα, εκει προς πυλαια μερια και αναρωτιεμαι πότε θα υπαγω. Πρώτα ο Θεός, εντος του ερχομενου διμηνου, θα ανηφορισω εις την συμβασιλευουσα, παρακαλω υμας οπως κανονισετε να παμε παρέα (aka τσουρμο) ινα εξαγαγαγαγουμε γουστα.
εσένα παιδί μου, θα σε εχω καθεζομενη εκ δεξιων μου καθως το πραξικοπημα θα αρχισει να τσιγαριζεταιΦρόντισε μόνο μην τυχόν και δείξεις ή υπονοήσεις ή έστω αφήσεις να πλανηθεί στην ατμόσφαιρα καμιά δυσαρέσκεια για το φαγητό του. Είναι ικανός να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές! (ναι, το έχει κάνει)