paykopete
Member
Λιγο σχετικο το τι παιρνει ο καθενας αλλα θα το εβαζα γυρω στα 40 το ατομο. Αντε +- 5 ευρω.Που είναι πόσο το κόστος/άτομο;
Λιγο σχετικο το τι παιρνει ο καθενας αλλα θα το εβαζα γυρω στα 40 το ατομο. Αντε +- 5 ευρω.Που είναι πόσο το κόστος/άτομο;
Γενικά μιλάμε ή για το συγκεκριμένο που έβαλα και δεν έχω πάει;Λιγο σχετικο το τι παιρνει ο καθενας αλλα θα το εβαζα γυρω στα 40 το ατομο. Αντε +- 5 ευρω.
Για το tsiftis gastrokouki εγω απαντησα!Γενικά μιλάμε ή για το συγκεκριμένο που έβαλα και δεν έχω πάει;
ΟΚ.Επομένως δεν αξίζει τα 40-45 Ευρώ.Για το tsiftis gastrokouki εγω απαντησα!
Το επισκέφτηκα και μπορώ να πω και εγώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή! Το φαγητό είναι πολύ νόστιμο, μερίδες νορμάλ προς μεγάλες και η τιμή είναι value for money για την ποιότητα. Γύρω στα 20 με 25 το άτομο.Parejaki Τapas Meze στο Νέο Ηράκλειο. Πήγα λόγω διθυράμβων από φίλους. Όντως καλό, αν και πήγαμε πολύ κακώς στην κορύφωση του καύσωνα, οπότε πόσο να φας πια και πόσο να ευχαριστηθείς; Μερίδες ως επί το πλείστον μεγαλύτερες ως πολύ μεγαλύτερες του μεζεδοπωλείου. Για ένα καραφάκι τσίπουρο - εξαιρετικό -, καρπάτσιο χταπόδι με μαυρομάτικα φασόλια (συμπαθές), μουχαμάρα (καταπληκτική) - βραχάκια πατάτας με καπνιστή μαγιονέζα (πολύ καλό) και τη signature σαλάτα τους (γαργαντουανών διαστάσεων και νόστιμη) μαζί με ψωμί και εμφιαλωμένο νερό (φέρνουν και κανάτα με παγάκια) 19 ευρώ το άτομο, pas mal για την ποιότητα και τους χαλεπούς πληθωριστικούς καιρούς μας. Εύφημος μνεία για το κερασμένο τσιζκέικ στο τέλος.
Α χτες πέρασα από κει, πρώτη φορά το είδα, δεν το ήξερα! Βέβαια εκεί στήνουν χορό οι θαμώνες, εμένα μ ενδιαφέρει να μάθω για μαγαζιά που προσφέρουν ως θέαμα τον χορό, με χορευτές δικούς τους δηλαδή.Στο Φειδίου 2 στήνουν γλέντια αλλά δε ξέρω να σου πω τι παίζει από φαγητό.
Νομίζω όταν εχουν ζωντανή μουσική το ανεβάζουν στο φουμπού
Όπως είπες Πλάκα.Τσέκαρε Καλοκαιρινός και Νέος Ρήγας.Για την ποιότητα δεν έχω άποψη.Υπάρχουν ακόμα εστιατόρια/ταβερνες που έχουν ζωντανούς ελληνικους χορούς?
Γνωρίζετε κανένα να προτείνετε; Φαντάζομαι σε Πλάκα ειναι;
Πέριξ του κέντρου ιδανικά, για ξένους τουρίστες ρωτώ.