GTS
Member
Κοιτάξτε και το Kuzina, δείπνο στη ταράτσα και άπαιχτη θέα.
Εδω πηγαινε το ποστ μου παραπανω… οχι στην ιδιαιτερη περισταση!!!Φορουυυυυυυυμ τη βοήθεια σας
Θέλω κάτι που να έχει ελληνικές γεύσεις, στο κέντρο, να τρώει ένας ξένος και να λέει πως έφαγε ωραία παραδοσιακά φαγητά.
(Μην μου πείτε κανένα μέρος με ένα σαλιγκάρι στη μέση του πιάτου μαζί με ένα μαρούλι)
Και κάπου στο κέντρο κατά προτίμηση, κέντρο εννοώ Μοναστηράκι, Ψυρρή, Σύνταγμα, Θησείο.
Ευχαριστώ!
Το κατάλαβαΕδω πηγαινε το ποστ μου παραπανω… οχι στην ιδιαιτερη περισταση!!!
Πηγαινα πολυ στο στεκι του Ηλια οταν δουλευα διπλα. Αξιζουν μονο τα παιδακια του. Τα αλλα πιατα ειναι ο,τι υπαρχει παντου.Hasapika Central Market για θαλασσινα! Εμενα πολυ θα μου αρεσε να με πανε σε κατι τετοιο ως τουριστρια!
Επισης, μου εχουν πει και για το «Στεκι του Ηλια» στο Θησειο, μεσα σε αυλη που δεν το βρισκεις τοσο ευκολα… δεν εχω παει η ιδια αλλα ακουσα καλα σχολια…
Πηγα την πριν καμμια 15αρια μερες. Ενταξει για τα παϊδακια ειναι γνωστος αλλα οι πανσετες ηταν καλυτερες τουλαχιστον την τελευταια φορα και για τους δυο συνδαιτημονες , ισως ετυχε η παρτιδα.Πηγαινα πολυ στο στεκι του Ηλια οταν δουλευα διπλα. Αξιζουν μονο τα παιδακια του. Τα αλλα πιατα ειναι ο,τι υπαρχει παντου.
Ομως επειδη σε πολλα μαγαζια η ποιοτητα εχει πεσει για να συγκρατηθουν οι τιμες, να μας πει κανεις που πηγε προσφατα.
Το Σαμανο του Κουτσοπουλου στην Πλάκα πολύ.καλυτερο από το Feedελ, το οποίο και φαίνεται να έχει παρατήσει εδώ και καιρό. Παρά πολύ ωραίες γεύσεις, γρήγορο και καλό σέρβις, εντυπωσιακά μεγάλες οι μερίδες. Τα τιμά τα 35-45€ που ζητάει, ευχάριστη έκπληξη για μένα μετά την πτώση του Feedελ.Για πειτε κανενα ακομα μοντερνο μεζεδοπωλειο.
Περαν Φυσαρμονικας, Καραβαϊκης και Ρακορ δεν εχω ανακαλυψει καποιο.
Το επισκεφθηκα προσφατα! Εξαιρετικο! Αν και δεν σε γεμιζει το ματι απο τον χωρο, οτι φαγαμε ητανε πεντανοστιμο! Εννοειται θα το επισκεφτω ξανα!Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα το ταϊλανδέζικο Toukta στη Νίκαια.
Και ναι, σε ένα λιλιπούτειο, πολύ απλό (σχεδόν σαν σουβλατζίδικο) μαγαζί σε ένα "λαϊκό" προάστιο, έφαγα ένα από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα που έχω δοκιμάσει εκτός Ταϊλάνδης.
Αυθεντικές και πολύ πολύ νόστιμες γεύσεις. Επίσης όταν σου λένε ότι κάτι είναι καυτερό, να ξέρετε ότι όντως είναι. Έχω πολύ μεγάλη αντοχή στα καυτερά και λίγο εκεί έφτασα στα όριά μου.
Δύο άτομα για αρχή πήραμε μια σαλάτα με παπάγια (πεντανόστιμη και πολύ πολύ spicy) και κάτι dumplings με καβούρι.
Εγώ πήρα pad thai με γαρίδες και η φίλη που πήγαμε μαζί ένα κάρι με ρύζι (δε θυμάμαι ποιο από όλα) που συνοδευόταν προαιρετικά με κιμά και αυγό.
Το pad thai μου ήταν πολύ πολύ καλό (είχα φάει πριν λίγους μήνες μετριότατο σε κυριλέ ταϊλανδέζικο του κέντρου, η σύγκριση αναπόφευκτη) και ελαφρώς spicy. Η φίλη μου είπε ότι και το δικό της της άρεσε πολύ.
Τεράστιες μερίδες και για όλα τα παραπάνω πληρώσαμε 34 euros.
Στα αρνητικά το ότι δε μου φάνηκε πολύ vegetarian friendly. Δεν είχε πχ επιλογή για τόφου ως συνοδευτική πρωτεϊνη, βέβαια η αλήθεια είναι ότι το pad thai μου θα ήταν χορταστικό ακόμα και αν δεν είχα βάλει γαρίδες. Αλλά όσο να 'ναι περιορίζεσαι κάπως.
Πολύ χαίρομαι!Το επισκεφθηκα προσφατα! Εξαιρετικο! Αν και δεν σε γεμιζει το ματι απο τον χωρο, οτι φαγαμε ητανε πεντανοστιμο! Εννοειται θα το επισκεφτω ξανα!
Ευχαριστουμε για την ανακαλυψη!