Nikos86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στον χρονο!
Για να κάνεις εντύπωση στον ξένο πως είσαι αλάνι της πόλης, Ψυρρή στη Σάρρη πίσω από ένα ψιλικατζιδικο κρυμμένο λες και παίζουν μπαρμπούτι. Ίδια επιχείρηση μπροστά ψιλικατζιδικο κι από πίσω εστιατόριο. Μια γιαγιά μαγειρεύει. Πρέπει να μπεις στο ψιλικατζιδικο για να το δεις, τρως μαγειρευτό με 3,5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Φορουυυυυυυυμ τη βοήθεια σας
Θέλω κάτι που να έχει ελληνικές γεύσεις, στο κέντρο, να τρώει ένας ξένος και να λέει πως έφαγε ωραία παραδοσιακά φαγητά.
(Μην μου πείτε κανένα μέρος με ένα σαλιγκάρι στη μέση του πιάτου μαζί με ένα μαρούλι)
Και κάπου στο κέντρο κατά προτίμηση, κέντρο εννοώ Μοναστηράκι, Ψυρρή, Σύνταγμα, Θησείο.
Ευχαριστώ!
Προειδοποίηση: Καθαρό δεν το λες!
Σύνταγμα ,Περικλέους 2 ή 4 δεν θυμάμαι. Τελευταίος όροφος, παίρνεις ασανσέρ καμμία ταμπέλα τύπου καντίνα. Σερβίρει ομελέτα, λουκάνικο, μπιφτέκια, πατάτες με θέα την πόλη αν είσαι τυχερός και Ακροπόλη. Τα τελευταία χρόνια το έχουν μάθει αρκετοί και γεμίζει. Μόνο μεσημέρι Δευτέρα με Παρασκευή.
Και στο άλλο μόνο μεσημέρι έχω πάει, δεν ξέρω αν βράδυ είναι ανοιχτά.
Πιο πολύ για την φάση τα προτείνω. Αλλά και το φαι δεν είναι κακό απ'όσο θυμάμαι