varioAthens
Member
Εμενα ολα τα Amigos μου βγαζουν φαστφουντιλαΓια το Amigos στην Νέα Σμύρνη τι άποψη έχετε?
Εμενα ολα τα Amigos μου βγαζουν φαστφουντιλαΓια το Amigos στην Νέα Σμύρνη τι άποψη έχετε?
Ξανα και ξανα οχι.Σορολόπ, λύση ανάγκης τρόπον τινά στα παντέρημα μεσημεροκυριακάτικα Εξάρχεια. Συμπάθησα το τσουρέκι με κάστανο και πραλίνα, το προφιτερόλ με τη μπίτερ πραλίνα τίμιο και ελαφρώς άγλυκο, που για μένα προσμετράται θετικά. Οι τιμές όμως σε σχέση με τις μερίδες μινιατούρα είναι για τους ντεμέκ εναλλακτικούς τουρίστες της περιοχής και μόνο, οπότε από μένα είναι όχι (ξανά).
Ισχύει, εγώ αναφερόμουν κυρίως στις τιμές Κολωνακίου στο συγκεκριμένο μαγαζί, το μέτριο προς κακό φαγητό σε πολλά μαγαζιά των Εξαρχείων το έχω ζήσει από τον καιρό που έμενα στις παρυφές της γειτονιάς, μέχρι που πήρα των ομματιών μου ελέω airbnb (ο νοικοκύρης μεγάθυμα θα μου άφηνε τα 25 τμ. από 250 ευρώ στα 500, κάθε μέρα ξυπνάω μετανιωμένη που έχασα τέτοια ευκαιρία ζωής). Ου γαρ έρχεται μόνο το gentrification.Αν νομιζεις οτι ειναι μονο για εναλλακτικους τουριστες, δεν ισχυει. Ειναι και για εναλλακτικους γηγενεις.
Αρκετα στα Εξαρχεια με τον μανδυα της εναλλακτικοτητας προσφερουν φαι για τα μπαζα.
Και σήμερα μες στη νέκρα περικυκλωμένη ήταν, ο δε φράχτης χάρμα οφθαλμών, εγώ λέω αντί μετρό να μείνει έτσι και να πάει κατευθείαν για υποψηφιότητα στην Ουνέσκο. Κλείνω το οφ τόπικ εδώ.Σημειωνω οτι χθες το βραδυ διασκεδαζαμε σε μαγαζι στην πλατεια περικυκλωμενο ασφυκτικα απο ΜΑΤ
Indian chef στη Συγγρου στο ύψος του ΦΙΞ.Απο ινδικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο στην Αθηνα; Εκλεισε το αγαπημενο μου “Indian Masala” στην Ερμου και ενα αλλο που δοκιμασα στο σταθμο Ακροπολης, το “Namaste” αν και ηταν πολυ καλο το βρηκα πολυ τσιμπημενο.
Indian Haveli, Συγγρού κι αυτό, πολύ κοντά στο σταθμό Ακρόπολης, όποτε πάω είναι γεμάτο Ινδούς/Πακιστανούς. Νόστιμο και με σχετικά λογικές τιμές.Απο ινδικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο στην Αθηνα; Εκλεισε το αγαπημενο μου “Indian Masala” στην Ερμου και ενα αλλο που δοκιμασα στο σταθμο Ακροπολης, το “Namaste” αν και ηταν πολυ καλο το βρηκα πολυ τσιμπημενο.
Πρέπει με τον καιρό να έχω δοκιμάσει όλο τον κατάλογο (δεν είναι και τεράστιος, πράγμα καθόλου κακό) και τίποτε δε με έχει απογοητεύσει ως τώρα. Το μολδαβικό κρασί πραγματικά θαυμάσιο.Βαλεντίνα στη Καλλιθεα, διαχρονικά σταθερή ποιότητα και χαμηλές τιμές. Φοβερό σασλικ, ωραία τα πελμενι με τη σμετανα, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και το πλοβ που έχω να φάω από το ταξίδι στο Ουζμπεκισταν. Έκπληξη το υπέροχο κόκκινο κρασί από Μολδαβια και τα κελάρια της Κρικοβα, μας ήρθαν ωραίες αναμνήσεις με τη παρέα.
Φεύγοντας πήρα και δυο μπουκάλια για το σπίτι, στα 10€ το καθένα είναι ληστεία. Ωραία κρασιά η Μολδαβια και επίσης φοβερό κονιάκ και πάμφθηνο για την ποιότητα.Πρέπει με τον καιρό να έχω δοκιμάσει όλο τον κατάλογο (δεν είναι και τεράστιος, πράγμα καθόλου κακό) και τίποτε δε με έχει απογοητεύσει ως τώρα. Το μολδαβικό κρασί πραγματικά θαυμάσιο.