• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εσείς θα πηγαίνατε?

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Δεν το συζητώ..
θα πήγαινα ..με χίλια..ευκαιρία..και με κάρλος και σαντάνα και ολα ..
παρε δώρα για τους φίλους και τις θειάδες εκεί..θα κάνουν τρελή χαρά..
Eννοείται πως περιμένουμε και τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις.
Ο μόνος κίνδυνος ειναι μην ακυρώσει την πρόσκληση ο Μουσταφάς.
Καλό ( και προσεκτικό ) ταξίδι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να κλειδωθει το θεμα δεν διαφωνει κανενας.
Πολυ βαρετο...πφφφφφ

chrisbd

Member
Εγώ δεν θα πήγαινα. Έγραψα στο Booking Καμπούλ και δεν την αναγνώρισε, μην είμαστε και βάρος στον Κάρλος και στους συγγενείς του.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το μόνο που με ανησυχεί, είναι ότι ο Κάρλος δεν είναι ακριβώς ντόπιος - καλά καλά κι ο ίδιος είναι επισκέπτης εκεί. Επομένως, αυτό που πρέπει να μάθεις είναι αν μαζί με τον Κάρλος έρχονται πακέτο και κάποιοι συγγενείς εκεί που μπορούν να σας καθοδηγήσουν να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να σας σταθούν σε περίπτωση στραβής.....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Θα είσαι η μόνη κοπέλα που έχει καλέσει μαζί του?

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
την αποφαση που εχεις ηδη παρει ποτε θα μας τν πεις :bounce:?
amazh.com_pics_AF_Kabul_Karte_20Sakhi_20Cem.cut.jpg

awww.rawa.org_temp_runews_data_upimages_kabul_blast_dec15_09.jpg

εγω μαλλον δεν θα πηγαινα .... φοβουμαι :innocent::klaps:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Έπειτα, για να καταλάβω, εσάς αν σας έλεγαν παράτα παιδιά σύζυγο και πάμε 10 μερες αφγανιστάν, θα τα παρατούσατε? Έτσι απλά?

(Μην κοιτάτε εγώ που είμαι εδώ all by myself και αν χαθώ κάπου στην ασία, δεν θα στερήσω κανέναν:xmas_cool:)

Αναρωτιέμαι, αν θα πηγαίνατε τόσο εύκολα στο Αφγανιστάν, σε ποιά μέρη θα αποφεύγατε να πάτε ή θα νιώθατε ανασφαλείς.

Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ συντηρητική που το σκέφτομαι και δεύτερη φορά. Οι προβληματισμοι του ταβερ και του νορθ ειναι πολυ σωστοί. Άλλες γυναίκες δν θα υπάρχουν. Ο Κάρλος, πολύ σωστά, όχι μόνο δεν είναι ακριβώς ντόπιος, ειναι και πιτσιρικάς (24ετών). Η οικογένεια εκεί δουλεύει κλπ δεν νομίζω να εχει τον μπελά μας στο κεφάλι της. Τέλος ο Κάρλος έχει λόγω του πατέρα του διπλωματικό διαβατήριο. Αν συμβεί κάτι, αλί σε μας τους υπόλοιπους... :xmas_cool:

Αν έχει πάει κανείς στο αφγανιστάν, ή για κάποιο λόγο έχει γνώσεις για το τι μπορεί να συναντήσει εκεί ένας επισκέπτης, θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

ΥΓ. Τώρα που το σκέφτομαι, εκτός από βαρετούς Γάλλους, Τούρκους, Καναδούς, Βρετανους κλπ έχω άλλο ένα φίλο, το Nsima από το Δέλτα του Νίγηρα, δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε να σας τον γνωρίσω... :xmas_cheesygrin:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Υστερόγραφο: Έτσι για την ιστορία, προσωπικά εμποδίζομαι να πάω από άλλους, ταπεινούς, πρακτικούς παράγοντες. Αλλά μιας που ποτέ δεν ξέρεις πότε οι παράγοντες αυτοί παύουν να υπάρχουν, δεν το έχω ξεγράψει από το μυαλό μου. Κι άλλωστε το βρίσκω ένα πολύ ενδιαφέρον case study.. :)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εγω παντως δεν θα πηγαινα. Δεν μου λεει τιποτα το μερος. Ασε που για μια γυναικα σε μια τοσο συντηρητικη χωρα ο τουρισμος μπορει να εξελιχθει σε μαρτυριο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Έπειτα, για να καταλάβω, εσάς αν σας έλεγαν παράτα παιδιά σύζυγο και πάμε 10 μερες αφγανιστάν, θα τα παρατούσατε? Έτσι απλά?
Αν τους παρατουσα για να παω στον πιο ασφαλη προορισμο του κοσμου, θα τους παρατουσα και για το Αφγανισταν. Ειπες ομως να ξεπερασουμε αυτους τους παραγοντες.

Αναρωτιέμαι, αν θα πηγαίνατε τόσο εύκολα στο Αφγανιστάν, σε ποιά μέρη θα αποφεύγατε να πάτε ή θα νιώθατε ανασφαλείς.
Απο τη στιγμη που δε φοβαται ο Carlos να παει, που ντοπιο δεν το λες αλλα την κατασταση τη γνωριζει, εγω γιατι θα επρεπε να φοβαμαι;

Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ συντηρητική που το σκέφτομαι και δεύτερη φορά. Οι προβληματισμοι του ταβερ και του νορθ ειναι πολυ σωστοί. Άλλες γυναίκες δν θα υπάρχουν.
Στην αναγκη βαλε μπουρκα.

Ο Κάρλος, πολύ σωστά, όχι μόνο δεν είναι ακριβώς ντόπιος, ειναι και πιτσιρικάς (24ετών).
Για Αφγανισταν μαλλον μεσηλικα τον λες, οχι πιτσιρικα.

ΥΓ. Τώρα που το σκέφτομαι, εκτός από βαρετούς Γάλλους, Τούρκους, Καναδούς, Βρετανους κλπ έχω άλλο ένα φίλο, το Nsima από το Δέλτα του Νίγηρα, δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε να σας τον γνωρίσω... :xmas_cheesygrin:
Οχι, ο Carlos μου αρκει. Το Nsima δεν μπορω να το προφερω...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τώρα που το σκέφτομαι, εκτός από βαρετούς Γάλλους, Τούρκους, Καναδούς, Βρετανους κλπ έχω άλλο ένα φίλο, το Nsima από το Δέλτα του Νίγηρα, δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε να σας τον γνωρίσω... :xmas_cheesygrin:
Ενα φίλο απ το Αφγανιστάν κι έναν απ το Νίγηρα...
Τα ταξίδια εκει μοιάζουν σαν επεισόδια της "Εμπόλεμης Ζώνης"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα