maska_29
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Να δω το Σέλας...
+1 :xmas_mrgreen:Ενα φίλο απ το Αφγανιστάν κι έναν απ το Νίγηρα...
Τα ταξίδια εκει μοιάζουν σαν επεισόδια της "Εμπόλεμης Ζώνης"
+1 :xmas_mrgreen:Ενα φίλο απ το Αφγανιστάν κι έναν απ το Νίγηρα...
Τα ταξίδια εκει μοιάζουν σαν επεισόδια της "Εμπόλεμης Ζώνης"
Πραγματικά, το μόνο μέρος στο οποίο θα ήμουν επιφυλακτικός στο να πάω θα ήταν η Β.Κορέα - αν ποτέ επιτρεπόταν να περάσω τα σύνορα... Δε θα απέφευγα να πάω, θα πήγαινα, αλλά τελικά εκεί θα ήμουν ανασφαλής...Αναρωτιέμαι, αν θα πηγαίνατε τόσο εύκολα στο Αφγανιστάν, σε ποιά μέρη θα αποφεύγατε να πάτε ή θα νιώθατε ανασφαλείς.
Αντώνη μου λάθος πληροφόρηση έχεις.Πραγματικά, το μόνο μέρος στο οποίο θα ήμουν επιφυλακτικός στο να πάω θα ήταν η Β.Κορέα - αν ποτέ επιτρεπόταν να περάσω τα σύνορα... Δε θα απέφευγα να πάω, θα πήγαινα, αλλά τελικά εκεί θα ήμουν ανασφαλής...
Ακριβώς κάπως έτσι θα την πατούσα. Εννοώ με το να ξεχάσω να προσκυνήσω, δεν έχω συνηθίσει...... Αλλά σίγουρα θα ένιωθα άβολα, όπως είπα θα πήγαινα, αλλά θα ήμουν ανασφαλής, μην κάνω καμιά γκάφα και δε προσκυνήσω!!! Άδικα έχουν στήσει το άγαλμα οι άνθρωποι; :xmas_lol:Αντώνη μου λάθος πληροφόρηση έχεις.
Η Βόρειος Κορέα είναι ΤΟ ασφαλέστερο μέρος για να πάς.
Αφενός εγκληματικότητα μηδέν, αφετέρου είσαι δυτικός άρα δεν σε πλησιάζει άνθρωπος ΚΑΙ σε συνοδεύουν μόνιμα 2 "ξεναγοί" που έχουν την αποκλειστική ευθύνη ότι δεν παρεκλύνεις της ξενάγησης!!
Αν τώρα αποφάσιζες ότι θα ήθελες δημόσια να καταγγείλεις το καθεστώς ή να αρνηθείς πεισματικά να προσκυνήσεις ευλαβικά το άγαλμα του αιώνιου ηγέτη, ε, ναι , εκεί δεν σου εγγυώμαι σε ποιό γκουλάγκ θα κατέληγες ή αν θα σε πακέταραν στο πρώτο αεροπλάνο για Πεκίνο.
Θα σε σκουντάγαμε οι υπόλοιποι!! Να το ξεχάσεις δεν υπάρχει περίπτωση στο θυμίζουν οι ξεναγοί!! Άσε που είναι μέρος του σουρρεάλ σκηνικού το όλο δρώμενο. Εμπειρία. Να σου τα πουν όσοι έχουν πάει.Ακριβώς κάπως έτσι θα την πατούσα. Εννοώ με το να ξεχάσω να προσκυνήσω, δεν έχω συνηθίσει...... Αλλά σίγουρα θα ένιωθα άβολα, όπως είπα θα πήγαινα, αλλά θα ήμουν ανασφαλής, μην κάνω καμιά γκάφα και δε προσκυνήσω!!! Άδικα έχουν στήσει το άγαλμα οι άνθρωποι; :xmas_lol:
Πω πω βραδυάτικα, βάλθηκες να με κάνεις να μείνω άυπνος!! Απαπαπα, δε με παίρνουν τα χρόνια να πάω κ Β.Κορέα, είμαι ήδη 30!!! Και είναι αυκαιρία να σταματήσουμε για τη Β.Κορέα, γιατί το θέμα ήταν Αφγανιστάν. :roll:Θα σε σκουντάγαμε οι υπόλοιποι!! Να το ξεχάσεις δεν υπάρχει περίπτωση στο θυμίζουν οι ξεναγοί!! Άσε που είναι μέρος του σουρρεάλ σκηνικού το όλο δρώμενο. Εμπειρία. Να σου τα πουν όσοι έχουν πάει.
Ναι ειναι το μονο τοπικ που βγηκε εκτος...