EasyJet Ερώτηση για easyjet

paefstra

Member
Μήπως ξέρετε αν δεν γίνει επιλογή-πληρωμή θέσεων κατά την κράτηση, θα καθίσει μαζί μια οικογένεια με μικρά παιδιά ή παίζει να είναι ο πατέρας πχ 4Ε, το ένα παιδί, 15Ε, το άλλο παιδί 26F κι η μάνα 38Ε;
Ισχύει ότι και στην Aegean, ότι δηλαδή αν είναι στην ίδια κράτηση κάθονται μαζί τα άτομα;
Η εταιρεια αυτη ποτε δεν χωριζει παιδι απο γονιο. Αρκει να μη μεινετε αργα στο τσεκ ιν.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα, πρόκειται να ταξιδέψω σύντομα με easyJet για πρώτη φορά και ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται μετά το τσεκ-ιν να προσθέσω και τα στοιχεία του διαβατηρίου μου.
Ευχαριστώ.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Καλημέρα! Είμαστε 5 άτομα στην ίδια κράτηση και αναρωτιέμαι που είναι καλύτερα να κάνω το τσεκ ιν. Αν την κανω στο app θα πρέπει να σκαναρω εγώ όλες τις κάρτες ή μπορώ να τις στείλω στους συνταξιδιωτες με mail ή viber για να μην τα έχω όλα εγώ?
Ζητάει και στοιχεία ταυτότητας για όλους στο check in?

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλημέρα! Είμαστε 5 άτομα στην ίδια κράτηση και αναρωτιέμαι που είναι καλύτερα να κάνω το τσεκ ιν. Αν την κανω στο app θα πρέπει να σκαναρω εγώ όλες τις κάρτες ή μπορώ να τις στείλω στους συνταξιδιωτες με mail ή viber για να μην τα έχω όλα εγώ?
Ζητάει και στοιχεία ταυτότητας για όλους στο check in?
Παρε print screen το QR και στείλε το στους συνταξιδιώτες. Νομίζω είναι το πιο απλό.

Για τα στοιχεία λογικά θα στα ζητάει αν πας εκτός Σένγκεν. Ελβετία σίγουρα δεν τα είχε ζητήσει σε εμάς, αλλά για το Λονδίνο νομίζω ναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.835
Μέλη
39.587
Νεότερο μέλος
Rodo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom