EasyJet Ερώτηση για easyjet

paefstra

Member
Μήπως ξέρετε αν δεν γίνει επιλογή-πληρωμή θέσεων κατά την κράτηση, θα καθίσει μαζί μια οικογένεια με μικρά παιδιά ή παίζει να είναι ο πατέρας πχ 4Ε, το ένα παιδί, 15Ε, το άλλο παιδί 26F κι η μάνα 38Ε;
Ισχύει ότι και στην Aegean, ότι δηλαδή αν είναι στην ίδια κράτηση κάθονται μαζί τα άτομα;
Η εταιρεια αυτη ποτε δεν χωριζει παιδι απο γονιο. Αρκει να μη μεινετε αργα στο τσεκ ιν.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα, πρόκειται να ταξιδέψω σύντομα με easyJet για πρώτη φορά και ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται μετά το τσεκ-ιν να προσθέσω και τα στοιχεία του διαβατηρίου μου.
Ευχαριστώ.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Καλημέρα! Είμαστε 5 άτομα στην ίδια κράτηση και αναρωτιέμαι που είναι καλύτερα να κάνω το τσεκ ιν. Αν την κανω στο app θα πρέπει να σκαναρω εγώ όλες τις κάρτες ή μπορώ να τις στείλω στους συνταξιδιωτες με mail ή viber για να μην τα έχω όλα εγώ?
Ζητάει και στοιχεία ταυτότητας για όλους στο check in?

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλημέρα! Είμαστε 5 άτομα στην ίδια κράτηση και αναρωτιέμαι που είναι καλύτερα να κάνω το τσεκ ιν. Αν την κανω στο app θα πρέπει να σκαναρω εγώ όλες τις κάρτες ή μπορώ να τις στείλω στους συνταξιδιωτες με mail ή viber για να μην τα έχω όλα εγώ?
Ζητάει και στοιχεία ταυτότητας για όλους στο check in?
Παρε print screen το QR και στείλε το στους συνταξιδιώτες. Νομίζω είναι το πιο απλό.

Για τα στοιχεία λογικά θα στα ζητάει αν πας εκτός Σένγκεν. Ελβετία σίγουρα δεν τα είχε ζητήσει σε εμάς, αλλά για το Λονδίνο νομίζω ναι.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Παρε print screen το QR και στείλε το στους συνταξιδιώτες. Νομίζω είναι το πιο απλό.

Για τα στοιχεία λογικά θα στα ζητάει αν πας εκτός Σένγκεν. Ελβετία σίγουρα δεν τα είχε ζητήσει σε εμάς, αλλά για το Λονδίνο νομίζω ναι.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Λισαβώνα πάμε

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Λισαβώνα πάμε
Οπότε λογικά δεν θα σου ζητήσει, παρ'όλ'αυτά μπες στην κράτηση να δεις αν σου ζητάει να το καταχωρήσεις λίγες μέρες πριν το ταξίδι. :rolleyes-80:

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Οπότε λογικά δεν θα σου ζητήσει, παρ'όλ'αυτά μπες στην κράτηση να δεις αν σου ζητάει να το καταχωρήσεις λίγες μέρες πριν το ταξίδι. :rolleyes-80:
Οκ σε ευχαριστώ

trompi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Καλημέρα στην ομάδα. Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί μέσω της εταιρίας δεν βρίσκω άκρη.
Πρόκειται να πάμε στο Λονδίνο στις 12 Μαρτίου. όταν έκανα την κράτηση, αντί να βάλω 2 ενήλικες + 1 παιδί (12 χρ.)
έκανα κράτηση για τρεις ενήλικες. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ολοκληρώσω το check in καθώς δεν δέχεται την
ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε; Σας ευχαριστώ πολύ!

Tasos87

New Member
Καλησπέρα στην πιο ταξιδιάρικη ομάδα ever που με έχει βοηθήσει άπειρα στα ταξίδια μου τόσο καιρό!
Θα χρειαστώ όμως τα φώτα σας παιδιά (αν & έχουν ρωτήσει κάποια μέλη, δεν υπήρξε σαφή απάντηση).
Τον Μάρτιο θα ταξιδέψω για Μιλανο με easyJet! Σήμερα έκανα το check in όμως δεν μου ζήτησε αριθμό ταυτότητας… έχω ήδη στα χέρια μου τα boarding pass.
Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να ανησυχώ;
Είναι κομπλέ δηλ; Πάω κατευθείαν στο gate? Δεν μου έχει ξανατύχει από άλλη αεροπορική να μην μου ζητήσουν αριθμό ταυτότητας.
Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας μου απαντήσει….
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων travellers!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλώς ήρθες!
Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να ανησυχώ;
Είναι κομπλέ δηλ; Πάω κατευθείαν στο gate? Δεν μου έχει ξανατύχει από άλλη αεροπορική να μην μου ζητήσουν αριθμό ταυτότητας.
Γιατί να μην είναι φυσιολογικό; Ουδεμία σημασία έχει τι δηλώνεις στην ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής, μπορεί στο μεσοδιάστημα να συμβούν πολλά. Να χάσεις για παράδειγμα την ταυτότητα σου και να πας να πετάξεις με καινούργια, ή με διαβατήριο. Εφόσον ξαναγίνεται έλεγχος πριν την επιβίβαση ισχύει αυτό και μόνο αυτό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.908
Μέλη
39.611
Νεότερο μέλος
chrisme

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα