SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Αν είχες βάλει ότι έχεις βαλίτσα στην κράτηση που έκανες από το νετ πας κατευθείαν στο γκισέ που κάνουν το τσεκ ιν στο αεροδρόμιο.
Στην Ελλάδα ποτέ δε μου ζητήσαν να περάσω την χειραποσκευή από το καλαθάκι. Απλά ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ήταν μία μόνο. Στο Λονδίνο όμως, πχ, είναι πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά χαλάρωσε, αν χωράει στο καλαθάκι, ακόμη και με ζόρι, δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.Παιδιά, αν η χειραποσκευή χωράει, αλλά με λίγο ζούλιγμα, στην θήκη που έχει η easy στα αεροδρόμια, την περνάνε ή όχι??
Γιατί κάπου διάβασα οτι πρέπει να μπαίνει με μια κίνηση...
Παιδιά πάντος εγώ ταξίδεψα από ΛΟνδίνο με Easy και δεν είχαμε πρόβλημα. οΎτε αυτό με την μέτρηση της χειραποσκευής. Οι φίλες μου, μάλιστα, είχαν από μία τσάντα I love london, full γεμάτη, μία τσάντα χειρός, μία τεράστια σακούλα με μπότες από Λονδίνο και τέλος μία σακούλα με φαγητάκια....και ναι!!! περάσαν όλα χωρίς πρόβλημα!Στην Ελλάδα ποτέ δε μου ζητήσαν να περάσω την χειραποσκευή από το καλαθάκι. Απλά ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ήταν μία μόνο. Στο Λονδίνο όμως, πχ, είναι πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά χαλάρωσε, αν χωράει στο καλαθάκι, ακόμη και με ζόρι, δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.
μαλλον εχεις πολυ ομορφες φιλεςΠαιδιά πάντος εγώ ταξίδεψα από ΛΟνδίνο με Easy και δεν είχαμε πρόβλημα. οΎτε αυτό με την μέτρηση της χειραποσκευής. Οι φίλες μου, μάλιστα, είχαν από μία τσάντα I love london, full γεμάτη, μία τσάντα χειρός, μία τεράστια σακούλα με μπότες από Λονδίνο και τέλος μία σακούλα με φαγητάκια....και ναι!!! περάσαν όλα χωρίς πρόβλημα!
Όταν επέστρεφα από Ρώμη - Αθήνα επίσης δεν γινόταν ουσιαστικός έλεγχος στον αριθμό και μέγεθος των αποσκευών. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που κάποιος είχε ένα τεράστιο τρόλεϊ που είχε πάνω του δεμένη και μια επίσης μεγάλη τσάντα και στο gate του είπαν απλά να τα ξεχωρίσει γιατί δεν θα μπορούσε να τα βάλει στο ντουλάπι των αποσκευών.Παιδιά πάντος εγώ ταξίδεψα από ΛΟνδίνο με Easy και δεν είχαμε πρόβλημα. οΎτε αυτό με την μέτρηση της χειραποσκευής. Οι φίλες μου, μάλιστα, είχαν από μία τσάντα I love london, full γεμάτη, μία τσάντα χειρός, μία τεράστια σακούλα με μπότες από Λονδίνο και τέλος μία σακούλα με φαγητάκια....και ναι!!! περάσαν όλα χωρίς πρόβλημα!