λοιπον τα βρηκα για 3 ατομα 226€ και θα τα κλεισω αυριο(βεβαια πολυ νωρις μεχρι το σεπτεμβριο) αλλα αμα γινει τιποτα και δε μπορεσουμε να παμε ας τα χασω, που θα ξαναβρω τετοια τιμη.ας ελπισουμε οτι θα μας πανε ολα καλα μεχρι την αναχωρηση.
Τι εννοείς δε σου τη δέχεται; Τι μήνυμα σου βγάζει;ρε παιδια προσπαθω να κλεισω τα εισητηρια με την visa της aegean(ειναι πιστωτικη,εχω κανει αγορα μ'αυτη) και δε μου τη δεχεται.
προσπαθησα να κλεισω και με visa electron (του ταχ. ταμιευτηριου,οχι πιστωτικη αλλα εχω κλεισει στο booking μ'αυτη). γιατι? τι να κανω?
να συμπληρωσω οτι βαζω και τα στοιχεια του αντρα μου με τη καρτα του απο την atebank που visa και αυτη και παλι δε τη δεχεται
Τι εννοείς δε σου τη δέχεται; Τι μήνυμα σου βγάζει;
Για δες εδώ μήπως σε βοηθάει κάτι από αυτά: Why has my credit card has been rejected?
ρε παιδια προσπαθω να κλεισω τα εισητηρια με την visa της aegean(ειναι πιστωτικη,εχω κανει αγορα μ'αυτη) και δε μου τη δεχεται.
προσπαθησα να κλεισω και με visa electron (του ταχ. ταμιευτηριου,οχι πιστωτικη αλλα εχω κλεισει στο booking μ'αυτη). γιατι? τι να κανω?
να συμπληρωσω οτι βαζω και τα στοιχεια του αντρα μου με τη καρτα του απο την atebank που visa και αυτη και παλι δε τη δεχεται
Έχω κλείσει αρκετές φορές τηλεφωνικά στις αεροπορικές εταιρείες. Γενικώς το θεωρώ ασφαλές. Φυσικά θεωρητικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χρησιμοποιήσει κάποιος την κάρτα σου, ακόμη κι αν πας σε κάποιο κατάστημα ή αν κάνεις ηλεκτρονική συναλλαγή. Θεωρώ όμως τον κίνδυνο αμελητέο στη συγκεκριμένη περίπτωση.λοιπον τα κλεισα. πηρα τηλεφωνο και εκανα την κρατηση με 226? 3 ατομα με επιστροφη.τωρα το θεμα ειναι οτι με αυτον που μιλαγα μου εκανε την κρατηση με τη καρτα μου σαν να την εκανα εγω απο το ιντερνετ,δηλ του εδωσα τα στοιχεια μου και ολα τα στοιχεια της καρτας , εκανα βλακεια? υπαρχει περιπτωση να μου χρεωνει τη καρτα αυτος αφου εχει ολα μου τα στοιχεια?να παω να την ακυρωσω?
Όταν χρησιμοποιείς την κάρτα σου αυτοπροσώπως σε ένα κατάστημα, υπάρχει διαφορά? Δίνεις λιγότερα στοιχεία? Γιατί η συναλλαγή αυτή δηλαδή είναι διαφορετική? Ίσα ίσα που δεν έχεις βάλει και πουθενά την υπογραφή σου, άρα μπορείς να πας στην τράπεζά σου και να την αμφισβητήσεις αν κάτι παρ' ελπίδα πάει στραβά, κάτι που δε μπορείς να κάνεις (εύκολα) όταν τη χρησιμοποιείς σε ένα κατάστημα.λοιπον τα κλεισα. πηρα τηλεφωνο και εκανα την κρατηση με 226? 3 ατομα με επιστροφη.τωρα το θεμα ειναι οτι με αυτον που μιλαγα μου εκανε την κρατηση με τη καρτα μου σαν να την εκανα εγω απο το ιντερνετ,δηλ του εδωσα τα στοιχεια μου και ολα τα στοιχεια της καρτας , εκανα βλακεια? υπαρχει περιπτωση να μου χρεωνει τη καρτα αυτος αφου εχει ολα μου τα στοιχεια?να παω να την ακυρωσω?
άντε όλα καλά! τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να περιμένεις το Σεπτέμβριο!πλακα κανεις...που να καταλαβω με τα μετρια αγγλικα μου, αφου τον εβαλα να μου συλλαβισει τα ονοματα μας 3 φορεσ για να σιγουρευτω οτι τα εχει γραψει σωστα , στο τελος ο ανθρωπος μου συλαβιζε καθε γραμμα ετσι : a for apple, t for tommy και παει λεγοντας, μπα και μιλαγαμε μιση ωρα...αλλα επρεπε να σιγουρευτω οτι ολα θα ειναι οκ.